Widok

Relacja ccytrynki 26.06.2010 A ja bedę Twym Aniołem ...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od pótora roku śledziłam to forum .. czasami tylko czytalam a czasami sama coś nagryzmoliłam, mądrego, głupiego -różnie bywało ...
Nasz ślub dla Nas był bajkowy ...
W piątek poszliśmy raze ze świadkami do kościółka, wracając goście siedzieli już na ogrodzie i tłukli butelki :) do 23 przzetoczylo się przez nasz ogród jakieś 60 osób :) było głośno wesoło a my z narzeczonym (jeszcze wtedy) zamiataliśmy posłusznie potłuczone Nam szkło :)
Gdy wszyscy już poszli jedyne o czym marzyłam to zasnąć, wyspać się ... mijała godzina 12 ... 1....2.... a ja wciąż nie spałam ... stres przed następym dniem był tak ogromny,że nie umiałam wyłączyć rozmyślania ...
Nagle o 7 rano zadzwonił budzik ... to już ta chwila...
Pierwsze co wstałam mialam rewolucje żołądkowe, stres był tak duży że nie potrafiłam sobie tego wcześniej wyobrazić ... potem o 8 rano fryzjer :) fryzurka piękna i trzymala się całą sobotę i niedzielę :) potem wróciłam i szybko makijaż -aaj byłam baaardzo zadowolona :) nagle wparował kamerzysta i fotograf i zaczeła się jazda bez trzymanki :)
smiechy , żarty- rozluźnianie mnie na wszystkie sposoby:)
Ubieranie sukni slubnej...a potem ten najwspanialszy moment... kiedy schodzilam po schodach i po raz pierwszy w całej okazałości zobaczył mnie jeszcze wtedy narzeczony .... to była nasza chwila ... byliiśmy tylko dla siebie ... mm cudnie :)
potem błogosławieństwo- płakałam bardzo ..ze szczęścia... :) i msza.. jak usłyszałam zespół "Na Niby" to popłyneły mi łzy ... to był najcudowniejszy wybór ... naturalny głos, skrzypce... mm pieknie :) msza zleciala szybko :) i przyjemnie. Wyszliśmy z kościółka, wypuściliśmy gołębie, zebraliśmy "groszaki" i w auto :) Nasza kochana świadkowa pomyślała i w aucie czekał na Nasz szampan i kieliszki :) było bardzo przyjemnie ... :) nagle znaleźliśmy się pod salą :) Przywitali Nas rodzice, potem obiad, pierwszy taniec w dymie ( największą frajdę z tego dymu miały dzieci ) i tańce do rana .... stopy miałam tak opuchnięte jak nigdy, naprawde :)

Nasz najważniejszy w życiu dzień opisałam w szybkim skrócie ... ale terz na końcu chciałabym podziekować :

Kwiaciarni Dana z Gdyni z ulicy Helskiej 8 a konkretniej Indze za zrobienie przepieknych kwiatów ( mój bukiet stoi do dzisiaj)

Fryzjer: Salon Duet z Gdyni , ulica Chylońska a w szczególności Magdzie, za fryzurę która miałam całą niedzielę :)

Ewie Nowak za prześliczny makijaż który trzymał się całą noc, nawet po morzu łez z Błogoslawieństwa i podziękowań :)

Salonowi sukien ślubnych Lisa Ferrera zaprzepiękną suknię- czułam się w niej jak księżniczka :)
Restauracji Gosia w Kielnie- za wspaniale jedzenie, klimat, za cierpliwość do Nas :) a w szczególności właścicielce i pani Magdzie która całe wesele była do naszej dyspozycji- dziekujemy :)
Wszystko wyglądało tak jak to sobie wymarzyliśmy, jedzenie było przepyszne :)

A najmilszą niespodzianką naszego wesela był kamerzysta i fotograf. I dla nich z tego miejsca ogromne dzięki. Byliście super, cierpliwi, uśmiechnięci cały czas. Pozdrowienia dla firmy HP Wideo Foto studio - pan Hubert Podlaski. Już nie możemy doczekać się płyty i zdjęć z wesela :)

Było też największe rozczarowanie naszego wesela... a mianowicie zespół... Dream - którego niestety nie polecam ..

I to chyba na tyle ...
Jeżeli zapomniałam komuś podziękować to dziekuje teraz :) i przepraszam :)

Do końca życia będę pamietała 26.06.2010 .... to był naprawdę bajkowy dzień ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
gratulacje !! :))
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratuluję, szczęśliwego wspólnego życia:)
Oczywiście wielkie podziekowania dla zespołu Na Niby- dzieki któremu mieliśmy najwspanialszą oprawę mszy slubnej ...

Chaberkowi za cudną biżuterię która przykuwała swoim blaskiem :)
Gratulacje!! Duzo milosci!
Ccytrynko, dlaczego nie byliscie zadowoleni z Dreamu?
GRATULUJE!! ;)
image
Gratulacje i wszystkiego najlepszego :)
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
Karmela dużo by opowiadać, ale ogólnie okropna organizacja, nie sluchanie tego co mówi klient, olewanie go ... duzo tego ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
gratulacje !!!
fajna relacja :) teraz czekamy na choć jedną fotke ;D
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
Dużo miłości, piękna relacja:)))
duuuuużo szczęścia :)
image
http://forum.trojmiasto.pl/Moim-szczesciem-chce-nakarmic-calutki-swiat-04-09-2010-czyli-fioletowe-wesele-nilli-t181137,1,11.html?hl=nilla#hl
Najlepsze życzenia :):):)
image
Gratulacje i dużo szczęścia:))) Fajnie, że GOSIA się spisała:) teraz my czekamy na wesele w tej samej restauracji...pozdrowionka
imageimage
gratulacje i czekamy na foty :))
gratulacje i duzo miłości
image
gratuluje
image

http://forum.trojmiasto.pl/Slub-za-granica-zrob-to-sam-t119228,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.
gratulacje !!

szczescia i miłosci :)
image

gratuluje:)
image
image
Wszystkiego Najlepszego :)
dużo miłości i radości w waszym związką, wszytskiego dobrego!
również dołączę najgorętsze życzenia :) szczęścia i wielu łez na nowej drodze życia - tak jak na ślubie - tylko i wyłącznie łez RADOŚCI !!!!!! :) hihi też się coś obawiam, że na moich ślubie ciągle będą mi się szkliły oczka :)

dobrze wiedzieć, że jesteś zadowolona z "Gosi w Kielnie" :)

Jeszcze raz ogrrrrroooomne GRATULACJE :)
image
Doti nie obawiaj sie... lzy sa tak szczere...prawdziwe i pokazuja tylko nasza radosc.. nie kazdy cieszy sie tylko usmiechem :) moja radosc to tez lzy :) Łzy szczęścia... :)
Basieniak a Tobie mogę jeszcze poopowiadać o Gosi :) Od samego wejscia na salę panie biegały między gośćmi, nie było tak,że podali ziemniaki i trzeba było czekać długo na mięsko ... wszystko szło im bardzo sprawnie. Jedzenia było dużo, można bylo sobie wybrać co się chciało zjeść :) napoje były dolewane co chwilkę do dzbanków :) o nic nie trzeba było prosić :) a nwet jeśli już poszło się do kuchni po coś to panie były tak miłę, tak uśmiechnięte, że w niczym nie przeszkadzał fakt,że się tam po cos poszło :)
Nie wiem co mogę jeszcze podpowiedzieć.
Nowy kolor ścian wygląda rewelacyjnie :) Wystrój sali- śliczny :) Plac zabaw, altanka, stoly na zewnatrz dużo dają .. można spokojnie wyjść, posiedzieć, ochłodzić się ...
P O L E C A M !! N A P R A W D Ę ! :))
Ccytrynka odnośnie wystroju sali...dodawałaś coś od siebie? Czy pozostałaś przy tym, żeby oni sami udekorowali? :) Bo się zastanawiam, czy zostawić to w ich rękach, czy coś od siebie jeszcze.
image
Doti ja nie dodawalam nic od siebie :) Powiedzialam tylko co chce i tak bylo :) Chcialam serce z balonow za Nami , i male baloniki- wszystko bylo idealnie :) jedyne co sama nie "dopilnowalam" to moim zdaniem kolor balonow ;p uparlam sie ze perlowe i brazowe beda pasowaly a wlascicielka,ze nigdy brazowych nie miala i nie :) hehe ale to takie "pierdolki " ;P
gratulacje :)
aha to właścicielka czy ktoś pyta jak mniej więcej para sobie życzy? bo z tego co ona mówiła, to żeby pokazać się ok tygodnia przed ślubem i wtedy wszystko się uzgadnia...tak jest naprawdę? jak jeszcze mam ponad miesiąc ale zaczynam mieć stres ;) jak to wszystko wygląda z tą salą
image
Gratulacje:)
Doti nie martw sie, naprawde :)
Spotkanie jest w poniedzialek przed weselem . Ustalacie wtedy doslownie wszystko.
Od menu, po wystroj ... ja mialam wszystko pozapisywane co chcialam a czego nie :) dalismy wtedy swoje ozdoby na kieliszki, (na wodke mieli oni swoje, takie stojace przed Mloda Para) kolor balonow i mniej wiecej ulozenie ich, tam wielkiego pola popisu nie ma. Napewno maja pyszne ciasto, my zdalismy si na ich gust i ciasta byly zamawiane z kazdego po trochu ( uwazam,ze to dobry wybor). Jak masz jeszcze jakies pytania to dawaj smialo :)
My zamawialismy specjalnie na wesele przez Gosie prosiaka i powiem Ci,ze byl rewelacyjny.. to byla najsmaczniejsza rzecz z calego wesela, naprawde.... wszyscy doslownie wszycy goscie mowili,ze pycha :)
GRATULACJE! Życzę Wam byście byli Spełnieniem Siebie!!!!!!!!!!!!
image
Aha :) super :) bardzo mi pomogłaś tymi informacjami :) obawiałam się ciast ale skoro były dobre to bardzo mnie to cieszy - zawsze to problem mniej :)
My też chcemy zamówić prosiaka ale na poprawiny :) jak będzie mnie coś jeszcze niepokoiło to napiszę do Ciebie :D

a tak apropo - mieszkam jakieś 2km od "Gosi" i co weekend jak nie ma wiatru to słychać muzykę - albo jak ktoś ma fajerwerki to też słychać - czasem widać :) i już się nie mogę doooooczekać :D

a jak Ty się czujesz już po tym wszystkim? :)
image
Gratuluję!!!!!
image
Gratulacje!! duzo milosci i szczescia!!!!
Wstaw jakies fotki:)
image[/url]
Doti co do prosiaka to my jedlismy go jesczze 3 dni po weselu... bylo go tak duzo ,ze ja na Twoim miejscu zastanowilabym sie czy nie wziasc go juz na wesele :)
a po weselu wszystko suuuper:) bardzo szybko mija ten czas.... az za szybko :(
wszystkiego dobrego !!!!:) i czekamy na fotki jakieś
image
Dziekuje :* :)
Fotki dodam jak fotograf Nam zda plytke :)
Gratulacje! pozazdrościć..... Jak ja bym chciała mieć już to szczęście za sobą....
Hagyma nie chcialabys ... ja w trakcie pierwszego tanca powiedzialam do mojego meza - "Chwilo trwaj" wiedzialam,ze bardzo szybko zleci .. i tak tez sie stalo .. a teraz jak zamkne oczy to widze poszczegolne momenty z tego dnia ... bylo cudownie bo my bylismy dla siebie....
No to czekam cierpliwie :-)
Zycze zeby wyszlo wszystko po waszej mysli :)
U Nas cos zawiodlo, cos nie- tak jest zawsze... nigdy nie zrobi sie wesela ktore bedzie podobalo sie doslownie WSZYSTKIM takze tym sie nie przejmuj..... :)
Dzięki! Byle do przodu :-)
Jeszcze raz gratuluje kochana moja:-* Strasznie żałuję, że nie byłam na poprawinach (jeszcze raz przepraszam). A jak w kościele ta babeczka zaczęła śpiewać, to momentalnie ciarki na całym ciele miałam i jak spojrzałam na Ciebie, jak się wzruszyłaś, to mi również łezki poleciały...Widziałam jacy jesteście szczęśliwi, mam nadzieję, że będziecie tacy zawsze!!! Czekam na fotorelacje i na plotki przy piwku:*:*:*
image
Aaaa Grabka :))
Dzieeekujemy kochana :*:*:* jak tylko dostaniemy fotki to umowimy sie na piwko i wtedy sobie pogadamy:)
A stres byl ogromny, rzeczywiscie w kosciele tuz przed msza rozkleilam sie jak zespol zaczal grac :)
mamy cudowne wspomnienia .... :))
Już długo nie zaglądałam na to forum, ale wczoraj myślałam o Tobie i zajrzałam z nadzieją, że coś napisałaś :-) W takim razie czekam na piwko i foteczki!!!
image
Kochana jestes :* :)

Obiecuje,ze jak tylko dostane zdjecia i film i skoncze remont to bede do Twojej dyspozycji :)
Buziaki :*
Gratuluję kochana piękna relacja :) też czekam z niecierpliwością na fotki :)
pozdrowionka :)
Ooo zapomnialabym :)
dzieki sun nails za cudowne pazurki na slub :) trzymaly sie prawie caly miesiac bez dopelnienia :D
hehe to ja dziękuje kochana cieszę się ,że Ci się podobały ;)
buziaki :)
Dziewczyny a co z tym zespołem? Zaczynam się obawiać, bo będę miała go u siebe. Aż tak zle? Cytrynka co Ci się w nim nie podobało? Może napiszesz mi na priv asiaogrodowska@wp.pl

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry