Widok

Relacja z 14 sierpnia 2010r . :) Szczęsliwi :):)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hejka. W koncu znalazłam troszke czasu i mogę cos napisac o najwspanialszym dniu naszego zycia
Dzien zaczał się od tego ze wstałam o 6 rano bo na 7 musiałam być już u fryzjera.
Przepiekna fryzurka, trzymała się do rana doskonale. Tak wiec polecam salon fryzjerski ‘’Kosmyk’’ w Tczewie. Potem do domciu i czekanie na makijazystke
O godz 11 zjawiła się makijazystka. Dziekuje Ani Olejnik (Mala Czarna) za wykonanie tak trwałego, przepieknego makijazu. Upal był kosmiczny a wiadomo jak to makijaze potrafia się rozplynac to ten trzymał się rewelacyjnie, nawet nie rozmazał się gdzy poplyneła łezka.
No a potem czekanie i ubieranko  Och jak to wszystko szybko mineło….
Kogo mogę jeszcze polecic. To kwiaciarnie z Tczewa ‘’Paprotka” przepiekna zrobili mi wiazanke z róz oraz kantadesek czy jak to się pisze  wszystko w takich kolorach jak chciałam, oczywiście tez stroili kosciółek oraz samochód. Tak wiec bardzo dziekuje.
A przedewszystkim nasz tort weselny który był zamawiany w piekarni „Sambor” z Tczewa był idealny, przepiekny, i taki jak chcielismy. Wstawie zdjecia to ocenicie sami.
Sala w ktorej mielismy wesele także była przepiekna. Slicznie wystrojona , obsluga spisała się na medal. Polecamy Zajazd Roma w Tczewie.
Tak wiec nasz dzien przeminał bez zadnej wpadki, czy jakiegokolwiek podtkniecia. Zabawa pomimo upałów była naprawde rewelacyjna.
Także już jestesmy szczesliwym małzeństwem  Jak chcecie się czegos dowiedziec po prostu poiszcie 

ps. dodam ze mam na sprzedaz meska kamizelke,suknie slubna, długi welon, diadem. Jak bedziecie zainteresowane to wysle zdjecia na meila.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
STO LAT!!
image
Sto lat dla Młodej Pary :) Witamy w gronie Mężatek :)
gratulacje i najlepszego :)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
Gratulacje:) Wszystkiego dobrego:)
imageimage
gratuluje:)
image
image
gratulacje!!
image
wszystkiego dobrego !!!
Gratulacje.
Teraz już wiem kogo Ania malowała przede mna :))
gratulacje:)
dziekuje wszystkim za mile słowa :)
image
image
GRATULACJE! życzę dużo szczęścia i miłości!!!!!!!!!!
image
Gratuluję gorąco i szczęścia na Nowej Wspólnej Drodze Życia!!
czekamy na fotki :P
image image

Dużo miłości
image

http://forum.trojmiasto.pl/Slub-za-granica-zrob-to-sam-t119228,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.
Gratuluje i zyczę duużooo szczęścia:)
moje gratulacje:*
image
http://forum.trojmiasto.pl/Moim-szczesciem-chce-nakarmic-calutki-swiat-04-09-2010-czyli-fioletowe-wesele-nilli-t181137,1,11.html?hl=nilla#hl
gratulujemy i życzymy wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :D
Gratuluję!
I mam pytanko odnośnie makijażystki. Czy mogłabyś podać mi do niej namiary i może jakąś fotkę jej dzieła? Szukam w okolicy dobrej makijażystki :)
Mój mail: anulargn@wp.pl
Witam, podaję kontakt do siebie odnośnie makijażu: ania.makeup@wp.pl, tel 693 58 51 58 lub gg 1635544 Ania Olejnik
no to ania mnie wyprzedziła :) przesłac ci zdjecia?? makijaz naprawde trwały i idealnie dobrany
image
image
Gratulacje:))
image
image

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry