Widok
Witam.
Mamy tam rezerwację na sierpień b.r., jest to jedna z nowo otwartych sal, więc zapewne opinii za dużo nie będzie, ale zgadzam się że podejście właścicieli właśnie tych nowych obiektów jest o wiele bardziej profesjonalne i życzliwe niż wielu już sal istniejących.Po prostu widać że się bardzo starają.
My nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń-].
Mamy tam rezerwację na sierpień b.r., jest to jedna z nowo otwartych sal, więc zapewne opinii za dużo nie będzie, ale zgadzam się że podejście właścicieli właśnie tych nowych obiektów jest o wiele bardziej profesjonalne i życzliwe niż wielu już sal istniejących.Po prostu widać że się bardzo starają.
My nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń-].
Odwiedziliśmy dzisiaj z partnerem ową salę i co się rzuca w oczy to fakt ze jest to całkiem nowy obiekt, czysty, wyposażony itd.....Menu jest do przyjęcia(w sumie o wiele taniej niż u pobliskiej konkurencji), tylko ciekawe czy potrawy smaczne;-].W sumie wypowiadało się na tym forum kilka osób które były tam na imprezie noworocznej, ale zobaczymy....imprezy weselne zaczynaja się u nich już za 2 tygodnie i powinno pojawić się więcej opinii.
Witamy.
Jesteśmy już po zorganizowaniu wesela w Aura, menu za 160,00 , w liczbie osób 90, noclegi na 30 osób.Raczej z przymrużeniem oka patrzymy na wszelkie fora itd. ale krótko podsumowując wszystko "zapięte na ostatni guzik",wręcz perfekcyjna czystość, standardowe ustrojenie bardzo fajne i wystarczające, jedzenie bardzo dobre(również ciasta), wart polecenia stół wiejski.
Pozdrawiamy wszystkich wciąż niezdecydowanych i życzymy wszystkiego naj.
Jesteśmy już po zorganizowaniu wesela w Aura, menu za 160,00 , w liczbie osób 90, noclegi na 30 osób.Raczej z przymrużeniem oka patrzymy na wszelkie fora itd. ale krótko podsumowując wszystko "zapięte na ostatni guzik",wręcz perfekcyjna czystość, standardowe ustrojenie bardzo fajne i wystarczające, jedzenie bardzo dobre(również ciasta), wart polecenia stół wiejski.
Pozdrawiamy wszystkich wciąż niezdecydowanych i życzymy wszystkiego naj.
Serdecznie polecamy salę bankietową Aura w Rębiechowie. 21 września organizowali nam wesele. Sala nowa, czysta, w stonowanych barwach, subtelnie a zarazem elegancko dekorowana. Wyśmienite i apetycznie podane jedzenie i profesjonalna obsługa. Płonąca szynka- rozkosz dla podniebienia! Pani Małgosia- właścicielka sali- bardzo sympatyczna i otwarta na pomysły nowożeńców, a przy tym bardzo zaangażowana w organizację każdego wesela i traktująca każde wesele bardzo indywidualnie. Współpracą z nią była prawdziwą przyjemnością.
Już długo tu nie zaglądałam dlatego nie odezwałam się do Pani. Pewnie już zdążyliście Państwo zorganizować wesele. Podaje maila (calajolanta@gmail.com) w razie gdyby kto inny miał jakieś pytania. Moje wesele odbyło się w sali Aura 25.10.2013.
Na stronie internetowej sali widnieją zdjęcia. Udekorowana na niebiesko to sala z mojego wesela. Dekoracja super. Właśnie taką chciałam. Współpraca z Panią Małgosią ekstra!!!!
Jak będziecie odwiedzać tą sale to pytajcie o dzika! Za to jest dodatkowa opłata. Z tego co pamiętam liczona od osoby. Sposób podania rewelacyjny. Przyszedł Pan myśliwy, zagrał na rogu i opowiedział trochę o tym daniu.
Na stronie internetowej sali widnieją zdjęcia. Udekorowana na niebiesko to sala z mojego wesela. Dekoracja super. Właśnie taką chciałam. Współpraca z Panią Małgosią ekstra!!!!
Jak będziecie odwiedzać tą sale to pytajcie o dzika! Za to jest dodatkowa opłata. Z tego co pamiętam liczona od osoby. Sposób podania rewelacyjny. Przyszedł Pan myśliwy, zagrał na rogu i opowiedział trochę o tym daniu.
Wesele 28.09.2013roku
Witam,
Nasze wesele odbyło się pod koniec września. Organizacja bez zarzutu, obsługa uwijała się wręcz rewelacyjnie.
Jedzenia zostało w zamrażalniku do dziś.
Wystrój standardowy wystarczający, naprawdę nie trzeba nic dokupywać.
Sala nowa, czyściutka, dbają tam o klienta, widać że mocno właścicielom zależy na sprawnym przebiegu imprezy.
Godne polecenia!!!
Nasze wesele odbyło się pod koniec września. Organizacja bez zarzutu, obsługa uwijała się wręcz rewelacyjnie.
Jedzenia zostało w zamrażalniku do dziś.
Wystrój standardowy wystarczający, naprawdę nie trzeba nic dokupywać.
Sala nowa, czyściutka, dbają tam o klienta, widać że mocno właścicielom zależy na sprawnym przebiegu imprezy.
Godne polecenia!!!
Jako autorka wątku chciałabym podzielić się swoją opinią. W sierpniu 2013 odbyło się nasze wesele, gdybyśmy mieli organizować je jeszcze raz ponownie wybralibyśmy Aurę.
Pani właścicielka to bardzo sympatyczna osoba, uwzględnia wszystkie uwagi a w razie potrzeby doradzi.
Co do sali to odpowiadało nam to że sama w sobie jest bardzo elegancka i nie potrzebuje wielu dodatkowych dekoracji.
Jedzenie..... na samą myśl cieknie mi ślinka, było przepyszne!!!!
Obawiałam się że może być za mało ale okazało się że niepotrzebnie, jedzenia zostało tyle że starczyło na 3 imprezy poprawinowe i obdzielenie znajomych. Polecam dzika, nasi goście do tej pory przy każdym spotkaniu go wspominają :)
Ciasta również bardzo smaczne, generalnie same plusy, nie mam się do czego przyczepić, wszystkim szczerze polecam!
Pani właścicielka to bardzo sympatyczna osoba, uwzględnia wszystkie uwagi a w razie potrzeby doradzi.
Co do sali to odpowiadało nam to że sama w sobie jest bardzo elegancka i nie potrzebuje wielu dodatkowych dekoracji.
Jedzenie..... na samą myśl cieknie mi ślinka, było przepyszne!!!!
Obawiałam się że może być za mało ale okazało się że niepotrzebnie, jedzenia zostało tyle że starczyło na 3 imprezy poprawinowe i obdzielenie znajomych. Polecam dzika, nasi goście do tej pory przy każdym spotkaniu go wspominają :)
Ciasta również bardzo smaczne, generalnie same plusy, nie mam się do czego przyczepić, wszystkim szczerze polecam!
Witam
jestem nowa na forum planujemy wesele na 2015,juz rozgladamy sie za sala bo chyba to bedzie dla mnie najwiekszy problem.Dlugo podczytywalam jednak forum.Bylam w Aurze bo duzo pisaliscie ale jak dla mnie nic ciekawego,zadupie i totalny brak gustu,sama dekoracja nie wiem czym sie zachwalac,chyba kazda inna sala bedzie lepsza od tej,ale to tylko moje zdanie.
A ten kucharz tomek,ciekawe kiedys chyba sam sie tu reklamowal udajac kogos innego i podawal aby na ten adres mailowy sie kontaktowac to poleci dobrego kucharza czyli samego siebie,conajmiej dziwne bo jak taki dobry to sam mogl robic sobie reklame a nie podszywac sie pod inne osoby,malo zachecajace,a moze pod emma znowu kryje sie sam kucharz,mniejsza z tym napisalam co mysle,sama tego miejsca bym, nie wybrala ale super jak wy jestescie zadowoleni.
jestem nowa na forum planujemy wesele na 2015,juz rozgladamy sie za sala bo chyba to bedzie dla mnie najwiekszy problem.Dlugo podczytywalam jednak forum.Bylam w Aurze bo duzo pisaliscie ale jak dla mnie nic ciekawego,zadupie i totalny brak gustu,sama dekoracja nie wiem czym sie zachwalac,chyba kazda inna sala bedzie lepsza od tej,ale to tylko moje zdanie.
A ten kucharz tomek,ciekawe kiedys chyba sam sie tu reklamowal udajac kogos innego i podawal aby na ten adres mailowy sie kontaktowac to poleci dobrego kucharza czyli samego siebie,conajmiej dziwne bo jak taki dobry to sam mogl robic sobie reklame a nie podszywac sie pod inne osoby,malo zachecajace,a moze pod emma znowu kryje sie sam kucharz,mniejsza z tym napisalam co mysle,sama tego miejsca bym, nie wybrala ale super jak wy jestescie zadowoleni.
Witam,
Kilka dni temu też byłam akurat w sali Aura ale już podpisać umowę;-) na czerwiec b.r. i moja opinia jest zupełnie inna Anety.Po pierwsze nie można ocenić dekoracji bo jej tam po prostu nie ma(jest przygotowywana pod konkretne wesele), okolica to typowa kaszubska wieś, jednym się podoba innym nie,my wybraliśmy ze względu na panujący tam spokój i bliskość do trójmiasta.Co do kucharza to niech się reklamuje jak chce i gdzie chce,mnie obchodzi jedynie że ma być smacznie, a wszystkie posty na tym forum to potwierdzają.
I osobiście myślę że wesele odbywa się w budynku i jego najbliższym otoczenie a nie na drodze dojazdowej a sala sama w sobie jest na prawdę fajna.
W każdym bądż razie ja z czystym sumieniem na prawdę polecam.
Kilka dni temu też byłam akurat w sali Aura ale już podpisać umowę;-) na czerwiec b.r. i moja opinia jest zupełnie inna Anety.Po pierwsze nie można ocenić dekoracji bo jej tam po prostu nie ma(jest przygotowywana pod konkretne wesele), okolica to typowa kaszubska wieś, jednym się podoba innym nie,my wybraliśmy ze względu na panujący tam spokój i bliskość do trójmiasta.Co do kucharza to niech się reklamuje jak chce i gdzie chce,mnie obchodzi jedynie że ma być smacznie, a wszystkie posty na tym forum to potwierdzają.
I osobiście myślę że wesele odbywa się w budynku i jego najbliższym otoczenie a nie na drodze dojazdowej a sala sama w sobie jest na prawdę fajna.
W każdym bądż razie ja z czystym sumieniem na prawdę polecam.
My mieliśmy tam wesele w lipcu 2013. Było super. Jak czytam opinie że budynek i okolica są ważne to faktycznie chce mi się śmiać... Moje drogie Panie odpowiedźcie sobie na pytanie czy w Tym dniu chodzi o SLUB czy o budynek i drogę dojazdową. Bawia mnie takie opinie bo znam wiele panień młodych tego pokroju, dla których wszystko bylo na tyle ważne że zapomnały o co chodzi w tym dniu..a potem łzy, żale rozwód za 3 lata i podział majątku i praw do dzieci... taka refleksja.. dla tych przed ślubem...
a co do nas... sala Aura- cudo! Pani Małgosia spisała się koncertowo. Piękna dekoracja.. idealnie dobrana pod moje dodatki- fuksja. duzo slicznych kwiatów..atmofsera jak w rodzinie... my też odwiedzaliuśmy inne miejsca.. dworki.. hotele... ale.. mój ślub nie miał byc masówką, którą oni proponowali. Nawet białe serca z imionami które sobie wymysliłam były... od serca Wam powiem.. rzadko ktora sala weselna Wam to da... Jedzenie... poezja.. nawet snobistyczni wysublimowani goście byli zachwyceni...Byłam i nadal jestem zachwycona..
Tort... jeśli ktoś wie o czym mówię.. godny Buddy'ego Walastro.
Nasz ślub miał być romantyczny, słodki i elegancki... i taki był!
Ale jeśli ktoś woli przaśne klimaty.. to szukajcie gdzie indziej.
Tak więc polecam całym sercem..
\zdecydowanym gratuluje wyboru.. a niezdecydowanym doradzam serdecznie..
a co do nas... sala Aura- cudo! Pani Małgosia spisała się koncertowo. Piękna dekoracja.. idealnie dobrana pod moje dodatki- fuksja. duzo slicznych kwiatów..atmofsera jak w rodzinie... my też odwiedzaliuśmy inne miejsca.. dworki.. hotele... ale.. mój ślub nie miał byc masówką, którą oni proponowali. Nawet białe serca z imionami które sobie wymysliłam były... od serca Wam powiem.. rzadko ktora sala weselna Wam to da... Jedzenie... poezja.. nawet snobistyczni wysublimowani goście byli zachwyceni...Byłam i nadal jestem zachwycona..
Tort... jeśli ktoś wie o czym mówię.. godny Buddy'ego Walastro.
Nasz ślub miał być romantyczny, słodki i elegancki... i taki był!
Ale jeśli ktoś woli przaśne klimaty.. to szukajcie gdzie indziej.
Tak więc polecam całym sercem..
\zdecydowanym gratuluje wyboru.. a niezdecydowanym doradzam serdecznie..
Z wielką przyjemnością piszę słowa podziękowania za zorganizowanie naszego wspaniałego przyjęcia weselnego. Pani Gosiu jest pani odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Pani podejście jest profesjonalne, a zaangażowanie współmierne do oczekiwań młodej pary. Razem ze swoim zespołem stworzyła Pani wspaniałe warunki do niezapomnianej imprezy weselnej. Wszystko było fantastycznie przygotowane począwszy od: wystroju sali, jedzenia, które wszystkim rozpływało się w ustach, tortu mmm pychotka, obsługi (dziewczyny były uśmiechnięte, życzliwe, po prostu wspaniałe) wiele osób chwaliło cały zespół :-) Raz jeszcze serdecznie dziękujemy i życzmy powodzenia w biznesie. Szczerze polecamy J&M Nowożeńcy
Jesteśmy właśnie po weselu w sali bankietowej ,,aura'' chcielibyśmy się podzielić opinią :) obsługa sali bardzo kulturalna i sympatyczna, wszystkie dania były na czas po prostu super :):):) pan kucharz jest po prostu mistrzem w tym co robi jedzenie było bardzo bardzo smaczne :) właścicielka pani małgosia to bardzo sympatyczna i zawsze uśmiechnięta osoba :) jeśli ktoś poszukuje sali na wesele lub jakąś inną imprezę to tylko sala ,,aura '' polecamy :):):) małgorzata i piotr 30.08.2014r.
Nasze wesele odbyło się 2 sierpnia 2014 w Sali Aura w Rębiechowie. Wielu gości mówiło, że to najlepsze wesele na jakim byli, również my-Młoda Para. Wielki udział w tym miał cały zespół Pani Małgosi-właścicielki - piękny wystrój, smaczne jedzenie, miła, sprawna obsługa, pyszny tort i inne ciasta, dzik z dodatkiem przepysznej żurawiny. Nasi goście przyjezdni mogli spokojnie przyjechać pare dni przed weselem i zostać jeszcze po poprawinach. Zostały im udostępnione pokoje nad salą. Goście po dziś dzień chwalą jedzenie, jakim uraczyli nas kucharze, a my z wielką przyjemnością polecamy usługi Pani Małgorzaty, która jest świetna w tym co robi, otwarta na pomysły swoich klientów, zawsze dobrze doradzi i można się z nią dogadać tak, by obie strony były zadowolone ;)
Jesteśmy bardzo zadowoleni z organizacji i profesjonalizmu obsługi. Pani Małgorzata - manager sali jest bardzo miłą i konkretną osobą. Służy pomocą, czuwa nad przebiegiem imprezy i stara się spełnić każdą "zachciankę" klientów. Jedzenie też bardzo dobre, sala i pokoje czyste i przygotowane tak jak należy.
Serdecznie polecamy i życzymy sukcesów:)
Serdecznie polecamy i życzymy sukcesów:)
Z czystym sumieniem polecamy salę Aurę jako miejsce do zorganizowania wesela. Pani Małgosia jest bardzo pomocną i kompetentną osobą, otwartą na nowe propozycje i cierpliwie odpowiadającą na mnóstwo naszych pytań. Wszystko było doskonale zorganizowane i dopięte na ostatni guzik, jedzenie bardzo smaczne i co warte podkreślenia estetycznie i dobrze dobrane dekoracje i kwiaty. Sala jest nowa i ładna, łazienki i pokoje są bardzo zadbane, a przy ładnej pogodzie goście korzystali chętnie z wiaty na zewnątrz.
Gorąco polecam organizację wszelkich uroczystości w tym miejscu. Sala przepiękna, wystrój dopasowany do potrzeb zainteresowanych. Jedzenia mnóstwo i naprawdę przepyszne. Jedyne co mnie zdziwiło to rosół podany razem z makaronem w wazach,a nie makaron na talerzach, ale to zapewne kwestia do ustalenia o której my nie pomyśleliśmy :) No i był trochę za słony, no ale zdarza się najlepszym. Ale za to płonąca karkówka....mmmmm....poezja!!!i ten sosik grzybowy... Wszyscy do tej pory ją wspominają!!! Pani Małgosia - pełen profesjonalizm! Dzielnie znosiła nasze nagłe zmiany, z niczym nie było problemu, wszystko co chcieliśmy załatwiła bez mrugnięcia okiem. Obsługa fantastycznie sobie radziła. Zawsze dostępna i uśmiechnięta:) Naprawdę gorąco polecam! Jak wszyscy byliśmy pełni obaw, ale to był najlepszy wybór jakiego mogliśmy dokonać :) Dziękujemy Pani Małgosiu i reszto Załogi :)