Widok

Sala weselna Sabat w żelistrzewie!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam ! zbieram opinie na temat sali Sabat! wszytskich którzy uczestniczyli tam w przyjęciu weselnym prosze o wyrażenie swojej opinii;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłem co prawda z dwa lata temu tam ale miło wspominam... może nie jest to Grand Hotel a nadrabiają świetną obsługą oraz dobrym jedzeniem w ogromnych ilościach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Ja miałam wesele w Sabacie i jestem bardzo zadowolona.Sala ma swój klimat,obsługa super. Jeśli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem
A możesz przybiżyć mniej więcej cenę za osobę i co się w niej zawiera? czy pokój dla nowożeńców jest w cenie? czy na dworze jest jakieś miejsce żeby goście odpoczeli, zapalili papierosa itd?
hmm cena za osobę coś ok 140 zł - ale ja miałam wesele rok temu, teraz nie wiem dokładnie. W każdym razie nie musisz się obawiać bo jedzenia jest naprawdę dużo, bardzo smaczne, obsługa bardzo miła,oczywiście jest miejsce gdzie goście mogą wyjść na dwór usiąść , miejsce dla dzieci (huśtawka chyba - nie pamiętam dokładnie:)ogrodzone. Pokój dla nowożeńców jest w cenie, pokoje dla gości w rozsądnej cenie. Generalnie ta sala ma swój klimat.
brzmi zachęcająco;):) byłam tam na weselu kilka dobrych lat temu to wystrój był bardzo średni, a teraz wchodzę na stronę i jestem mile zaskoczona;) musze pojechać obejrzeć;)
Mieszkam obok tej sali i powiem krótko: Jest lepiej niż było pod względem wizualno-estetycznym. Obsługa dalej wysoko. Na dniach bede tam robił zdjęcia to wstawie aktualne ;)
WITAM JAK MOŻESZ TO PRZEŚLIJ PARĘ FOTEK CHCEMY TAM ZROBIC ŚLUB CÓRKI platon67@poczta.fm
Re: Sala weselna Sabat w żelistrzewie!

WITAM JAK MOŻESZ TO PRZEŚLIJ PARĘ FOTEK CHCEMY TAM ZROBIC ŚLUB CÓRKI platon67@poczta.fm
W ubiegły weekend miałam ślub i wesele w Sabacie i muszę napisać że naprawdę polecam ten lokal. Obsługa, jedzenie, sala- wszystko podobało sie zarówno moim gościom jak i parze młodej... Cena również atrakcyjna (zawierająca popawiny).
moja córka miała tam wesele 22 czerwiec 2013 polecam wszystkim jedzenie smaczne i dużo obsługa pań kelnerek rewelacja polecam gorąco
ARTUR
witam, za rok mam wesele na sali w sabacie? jakie sa wasze opinie? :)

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry