Widok

Ślubna re(we)lacja

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzien zaczelam pobudka okolo 6 rano.
Strasznie mnie stres trzymal caly dzien. Liczac od 9 gdy poszlam do fryzjera wszystko dzialo sie jak na wariackich papierach. Nie mialam ani chwili odpoczynku.
U fryzjera spotkalam sie z naszym fotografem Arturem Łastowskim, ktory od tej chwili pstrykal fotki. Wrocilam do domku i szybciutko razem z mama zabralysmy sie za bukiet. Robilysmy go wedle mojego pomyslu. Ja nigdy nie ukladalam kwiatow wiec stresu bylo przy tym duuuzo.
Potem szybko jechalismy do Narzeczonego po storczyki na dekoracje sali, przy okazji nasze mamy szybko stroily samochody.
Mialam isc na makijaz, ale zabraklo na to czasu i zrobilam na szybko w domu.
No i juz zaraz miala wybic 14.00 czyli czas sie ubierac. no i chwile pozniej przyjechal Narzeczony z rodzicami, szybkie przypiecie butonierki, blogoslawienstwo rodzicow i juz wyjezdzalismy do kosciola.
W kosciolku wciaz sie stresowalam lecz gdy podszedl do nas o. Sebastian i nas bardzo milo przywital, caly stres znikl.
Msza byla cudowna, taka typowo dla nas, zadne z nas sie nie pomylilo przy przysiedze, bylismy bardzo spokojni. Nim sie spostrzeglismy juz organista gral Mendellsohna.
Po wyjsciu oczywiscie zyczenia i jacys chlopacy przyniesli biale golabki
no to je wypuscilismy.
Impreza rowniez sie udala, goscie zadowoleni. Skonczylismy po 2 ale ja poczulam ulge bo bylam sie juz bardzo zmeczona i prawie zasypialam na stojaco. Dodam, ze nie lubie tego typu imprez tanczonych wiec trudniej mi bylo sie w tym odnalezc.

A teraz kilka fotek, najpierw od naszego fotografa Artura Łastowskiego, ktorego od razu przepraszam za jakosc, ale tak mi sie zeskanowaly.

image

image

image

image

image

image

image

i kilka zdjec od znajomych i rodziny:

image

image

moja swiadkowa uklada tren

image

image

i juz sie udalo :)

image

image

image

image

image

image

tu z rodzicami i moim rodzenstwem

image

i z chrzestnym

image

image

image

Teraz czekamy na bezdeszczowy dzien aby pojechac na sesje plenerowa. Na weselu dostalismy maly bonusik od fotografa w postaci kilkunastu zdjec, ktore sa sliczne i nie moge sie doczekac calosci.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratulacje! śliczna fryzurka i suknia :)

gratulacje i wszystkiego naj :)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
gratulacje!

miałas sliczną suknię :) bardzo kobieco w niej wyglądałas :)

Piekna suknia!! Wygladalas bosko!! A w ktorym Ty kosciolku izaqueen bralas slub??

wszystkiego naj naj naj najlepszego!!!

PIEKNIE GARTULACJE - TYLKO BRAKUJE TU TWOJEGO UśMIECHU.....

Slub sie odbyl w Parafii p.w. sw. Jakuba Apostola w Lęborku

muszę napisać, że makijaż miałaś super, udowadnia to, że nie trzeba wydawać nie wiadomo ile na makijażystki ;)
pięknie! gratulacje :)

super fryzurka, no i nie ma to jak rybka z Madonny ;)

z tego co pamietam, welon też chyba robiłaś sama? :)

GRATULACJE !!!
życzę długich, szczęśliwych dni razem;))

P.S. Śliczny bukiet ślubny !!!

tak dokladnie ajeczka welon robilam sama, dwu-warstwowy zrobiony z tiulu 3,5 metra.

Dziekuje kochane za mile slowa i gratulacje. Przyznam sie wam, ze w tym dniu tak sie stresowalam, iz chcialam aby juz byla niedziela. Na weselu prawie nic nie zjadlam, zoladek mialam caly czas scisniety. Jedyny czas kiedy sie zupelnie nie stresowalam to byl czas mszy w kosciele. No i bukiet, w sumie jego robienie, ktory dodatkowo podniosl mi cisnienie bo jedna roza caly czas wypadala i sie balam, ze mi wyleci jak bedziemy szli do ołtarza. Na szczescie bylo dobrze, zreszta Artur mnie pocieszal, ze i tak nikt tego nie zauwazy. Specjalow z wesela sprobowalam dopiero na poprawinach juz w domku.

gratulacje bardzo fajny milas bukiet

Super relacja Izuniu!Ślicznie wyglądałaś!Gdzie robiłaś włoski?Piękne!Loczki są takie naturalne,a nie jak u lalki.A wesele mieliście w Karczmie Rycerskiej?Jeśli tak to my mamy tam 30 sierpnia.Wszystkiego najlepszego,wiele miłości!

GRATULACJE :-)

malinko wloski robilam w salonie kolo rynku U Doroty, salon polecila mi nasza forumka Ona23 ktora tez tam robila fryzure slubna i byla bardzo zadowolona tak jak i ja. Wesele mielismy w Różanej, tak nietypowo ale nie mielismy nawet 50 osob wiec sie spokojnie zmiescilismy a i miejsca do tanca bylo wystarczajaco.

Pozdrawiam i zycze wam cudownego slubu i wesela. Powiedz gdzie bierzecie slub to przyjde zlozyc wam zyczenia.

Izunia mamy ślub u św.Jakuba na 16-stą.Trochę się zaczynam denerwować czy wszystko wyjdzie dobrze i modlę się żeby nie padało.

Gratuluję i Życzę Wszystkiego Najlepszego!

Wyglądałaś ślicznie! Suknia Piękna, a Twój Mąż Przystojny :)
Co do jedzenia to chyba normalne, ja też prawie nic nie zjadłam na naszym weselu, a było mnóstwo dobrego jedzonka. A zmęczenie poczułam dopiero około 5 nad ranem :)

Wyobraz sobie ze ojciec Sebastian to kuzyn mojego przyszlego meza :) ale ten swiat maly :)))

no prosze rzeczywiscie malutki ten swiat. O. Sebastian jest cudownym ksiedzem, nie wyobrazalam sobie nikogo innego, zaluje tylko, ze zostal przeniesiony (do Lublina jesli sie nie myle) bo niedawno go poznalam i ujal mnie nieziemsko, a teraz juz sie bede z nim zegnac. Myslalam tez, ze ktoras forumka bedzie znala o. Sebastiana bo zanim do nas trafil do Lęborka to byl w Gdyni.

Szczerze powiem ze nie znam go za dobrze. Bylam raz na slubie, udzielal go swojemu bratu i rzecz jasna wszyscy rykali a potem razem bawilismy sie na weselu i bawil sie fantastycznie - a jak spiewal !! :)

Ślicznie :-) piekna relacja. Raz jesczez chcę życzyć Wam wsyztskiego naj... naprawdę ślicznie wyglądaliście, żałuję okropnie, że nie mogłam być w Kościele tego dnia...
P. S.
Daj znać jak będziesz miała troszkę czasu i zdjątka... może kawa w Różanej :-)??

Widze, że na forum jest kolejna przyszła Panna Młoda z Lęborka... jak miło :-) Pozdrawiam
Oczywiscie kochana na kawke musimy sie umowic obowiazkowo. Napisze jak juz bede miala zdjatka. Dziekuje za zyczenia :))

slicznie wygladaliscie i gratuluje serdecznie ale czemu masz wszedzie taka smutna mine .......? troche usmiechu :))))

Dużo gratulacji!! Wyglądałaś pięknie, piękna suknia, piękna fryzura i super, że się wszystko udało!:)

powiem szczerze _ twój bukiet jest jednym z najpiekniejszych jakie kiedykolwiek widziałam :) poprostu sliczny!!!!

Izunia a powiedz mi jeszcze kto Wam robił dekorację kościoła?A i mam nadzieję że zajrzysz na nasz ślub już w przyszłą sobotę.Pozdrawiam!

rybcia6 ciesze sie, ze Ci sie podoba no i innym forumkom. Teraz majac pewne dosiadczenie moglabym zrobic nawet ladniejszy no ale juz po ptakach jak mowia.
Pamietam jak dzien wczesniej siedzialam z siostra i przyjacielem, obcinalismy kwiaty-storczyki z lodygi, przeciagalismy drucikiem i robilismy sztuczna lodyzke aby je pozniej podoczepiac do roz.

Takze tym bardziej sie ciesze, ze wysilek i nerwy na cos sie zdaly. Mi osobiscie sie tez bardzo podobal.

gratuluje :)

wszystkiego najlepszego!!!!!!!
slicznie wygladalas!

Dekoracje robila nam Kaja, koszt to 1000zł dzielony na 4 pary bo tyle nas bylo, ale musze powiedziec, ze bylo warto. Nie chcielismy tych okropnych stojakow przy lawkach i zdecydowalismy sie na kwiaty doczepiane przy lawkach. Jak masz jakies inne pytania pisz na mojego maila izaqueen@o2.pl

Gratulacje i dużo szczęścia i miłości wam życzę ;)

Gratulacje. Pięknie wyglądałaś. A sukienka stworzona wprost dla Ciebie...

Wszystkiego najlepszego i ogromne gratulacje!

My znamy ojca Sebastiana odkad sie pojawil w Gdyni. Mial nam slubu udzielac w tym roku, ale niestety akurat w tym czasie wylatywal do Australii... i sie nie udalo... Szkoda, ze przenosza go tak daleko... Jesli uda Ci sie go spotkac przed jego przeniesieniem, pozdrow go od Asi i Krzysia z Gdyni :) Bedzie wiedzial ;)

Gratulacje serdeczne!

Bukiet wyszedł ekstra!! Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem!
Czy robiłaś już wcześniej jakieś bukiety tego typu?
ślimac bede sie widziala z o. Sebastianem jeszcze, wiem, ze w sobote ma udzielac slubu jednej parze no i w niedziele o stalej godzinie jeszcze msze poprowadzi takze pozdrowienia przekaze na 1000%

A jesli chodzi o robienie bukietow w tym stylu to odpowiadam: nigdy wczesniej nie robilam sama. Ale mialam przeczucie, ze dam rade i sie zdecydowalam nie zamawiac w kwiaciarni.

Ja rowniez gratuluje :))) Mialas piekna sukienke, rybki to moj ideal :)) Wygladalas cudnie i ten tren :)

Anka23
wszystkiego co najpiękniejsze wszystko to wygladało bardzo stylowo-gratuluje!!!

hopa

pieknie wygladaliscie oryginalny bukiet
GRATULACJE

do góry