Widok

Spotkanie forumowe- wyprzedaż wiosenna

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jest propozycja takiego spotkania w Edwardzie (Centrum Zabaw Twórczych Edward ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa)
- Każda będzie mogła sprzedać, kupić ciuszki, zabawki, biżuterię- wszystko to co proponujecie na forum. Niedziela 21 marca godz. 11.00 - 13.00. Wstęp 5 zł. Są chętne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chetna:)
ja tez sie pisze:)
Jak najbardziej :)
Im nas więcej tym lepiej!!!
Dołączam i ja:) Spakuje co się da i lecę:)
Melduję się!
image

to może i ja wpadnę, nie mam co sprzedać ale może coś kupię :)
mam nadzieję że pojawią się dziewczyny z zabawkami dla maluchów
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Ja sie dołączam
a gdzie to dokladnie jest?
http://mapa.trojmiasto.pl/#q:Gdańsk,-Rodakowskiego-Henryka,-ul.
to jest na wysokosci meczetu w oliwie,zalezy skąd jedziesz
jak dam radę to też się pokaże :)
ja z gdansk ze staw=rowki a kto to organizuje?
Ja napisałam maila do właścicielki( w związku z licznymi wiosennymi sprzedażami) , czy jest możliwość zorganizowanie w Edwardzie takiego spotkania. Odpisała i zaproponowała właśnie 21.03, w godz. 11-13, Wstęp 5zł. Niedługo ma się oficjalnie zareklamować.
hej a jaki jest koszt takiuego tortu? synek bedzie mial niedlugo 4 lata i szukam czegos wyszukanego prosze o cene na maila
paulina123- wysłałam Ci ofertę na maila.
i ja też chętnie wpadnę, może coś kupię córci:)
martszp czy ja tez moge prosic oferte na maila. crazy101@wp.pl w maju robie chciny chciała bym sie zapoznac z oferta i wtedy bym sie odezwała co i jak
crazy- wysłałam ofertę :-)
pisze sie, a mozna zabarac meza?:) czy babskie spotkanie?
:-) Nie ma ograniczeń wiekowych i płciowych :-)
Będę.
image

image

Super :) Ja tez postaram się przyjechać :-)
no to ja tez postaram sie byc :)
a jak daleko jest ten edward od kolejki?
ja też nie bardzo mam co sprzedać :P ale przyjadę - może coś kupię :D

chociaż - może do tego czasu zmienimy matę i będę miała Rainforesta na sprzedaż ;)
Ika- Edward jest na tym samym osiedlu co meczet na Polankach.
AgusiaGda- może zostały Ci ubrania ciążowe, albo ubranka po Gabrysiu. Wyprzedawać możemy wszystko- nie tylko dla dzieci.
ooo to koło Prababci Gabrysia :))))

no właśnie po Gabrysiu pozbyłam się większości ciuszków :P

ale może coś kupimy :D
też się zajwię :D

Super, że tyle nas chętnych- mam nadzieję, że tak zostanie :-)
Kurcze tak sobie myślę, kiedyś mieliśmy mały sklepik i zostało mi trochę ciuchów damskich wezmę może akurat komuś coś wpadnie oko:)
Ja tez sie pisze. mam sporo ciuszkow po corce ale nie mam kiedy zdjec zrobic
ja też przyjde z worem ale pieniędzy:)
:-))))))))
a może bedzie mial ktos na sprzedaz ksiazeczki z bajkami?;)
imageimage
ale Wam fajnie :)

zdajcie relację "po" :)
łał widze, że bedzie nas coraz więcej:)
Ja niestety nie dojade, bo to weekend przed przerowadzka, bede miala co robic w domu ;) .
white_rabbit- szkoda :-( Może za to masz koleżanki, które chciałyby odświeżyć swoją garderobę?
martszp czy ta cała akcja bedzie jakos reklamowana czy głownie poczta pantoflową?:)
martaszp czy moge prosic o oferte na maila?

i jak z dostepnościa terminow u ciebie? i od razu poproisze średni koszt tortu, ja wiem ze to zalezy pewnie od wielu rzeczy ale tak średnio, abym wiedziala na czym stoje.
carla26@wp.pl
ententino- Właścicielka Edwarda ma zrobić szeroką, ogólną reklamę, też na innych portalach, na naszym też. Czekam na wiadomość od niej.
aleksanrda27- wysłałam ofertę tortową.
Marta okaze sie ze miejsca barkanie !!:)
szykuje sie gruba akcja;D
Im więcej nas przyjdzie, tym większą mamy szansę, że sprzedamy swoje rzeczy :-).
W Edwardzie jest kawiarnia, a miejsca myślę, że nie zabraknie :-)
a jak tam z tymi naszymi towarami jak to bedzie gdzie sie rozlozymy na czym?
jak się dowiem, to napiszę :-) (po ok. godz. 14)
Dowiedziałam się- w Edwardzie będą stoły- duże i małe :-).

Dla tych co nie znają Edwarda- na miejscu jest kawiarnia :-)- pyszna kawa "Rzeka mleka" i herbata z sokiem malinowym i goździkiem :-), ciacho.
Trzeba tam byc sporo przed 11 czy jak to wyglada? Pakujemy sie głównym wejściem czy jak?
jak na targowisku :) na stolach bedziemy handlowac hehe , fajnie
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
olciaprincessa- Tobie to radzę jakiś dłuuugi wieszak zorganizować- na tyle ciuszków :-) Polówkę też można wziąść :-)

Sala będzie dla nas zarezerwowana w godzinach od 11 do 13.
Hop :-)
Podaj dalej, im więcej nas przyjdzie tym będzie weselej:

Na stronie: http://www.centrumedward.pl/index.php jest już oficjalne zaproszenie na spotkanie-wyprzedaż wiosenną :-)
"Centrum Zabaw Twórczych Edward oraz „Forumki” Trójmiasto zapraszają na odzieżowy, zabawkowy kiermasz! W końcu WIOSNA w SZAFIE!!!
Jeśli chciał(a)byś wymienić się, kupić, sprzedać lub oddać zbędne swoje ubrania, zabawki, dziecięce ubranka, odzież ciążową, a jednocześnie spędzić miły czas przy pysznej kawie, herbacie zapraszamy do Centrum Edward na giełdę rzeczy używanych.
w niedzielę 21.03.2010 w godz. 11.00 – 13.00
Wstęp: 5 zł
Zgłoszenia do udziału w giełdzie przyjmujemy telefoniczne lub mailowo. Zapraszamy!
Uprzejmie informujemy, że w Centrum Edward obowiązuje zmiana obuwia."
Adres: Centrum Zabaw Twórczych EDWARD, ul. Rodakowskiego 3a, Gdańsk-Oliwa

Od siebie dodam, że można też przynieść własne prace- kolczyki, biżuterię, filcowe cuda, przedmioty zdobione decoupage do sprzedania, wymiany.
Będę miła kolczyki z koralikami ze szkła weneckiego i ramki do zdjęć dla dzieci :-)
extra sprawa martszp :) jeśli tylko będę mogła to na pewno się zjawie.
martszp Gratuluje świetnego pomysłu.
Dziękuję -przyznam się, że ja miałam tylko dość ciągłych wątków "sprzedam ciuszki"- i dlatego zrodził się taki pomysł :-) Fajnie, że się udało załatwić miejsce, mam nadzieję, że frekwencja dopisze :-D
Uprzejmie informujemy, że w Centrum Edward obowiązuje zmiana obuwia.

??????????? :>
noo troche tych gratulacji to i dla mnie bo pomysl poddalam :P :) a reszte zorganizowala marta :):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):)

marta a wogole jak to bedzie wygladac , jakos sie bedziemy mogly rozlozyc z tymi ciuhamo czy co? :/
a to trzewba sie zameldowac ze sie przyjdzie z tymi naszymi łachami??
Tak jest napisane w ogłoszeniu- można zadzwonić i powiedzieć, że się będzie- prawdę mówiąc nie wiem po co, może to dla nich jest potrzebne?. Tak, czy owak- Edward jest dla nas od 11 do 13.
Warto wcześniej przygotować jakieś metki z cenami, żeby było potem łatwiej :-)
ika- myślę, że jak ktoś nie zadzwoni, nie powiadomi o chęci uczestnictwa, to nic się nie stanie :-D
Martszap poproszę o ofertę z tortami na dima1312@op.pl jak będę mogła to tez podjadę
nicolas
ika- brawa dla Ciebie też :-))
Będą przygotowane stoły i małe- niskie stoliki. Lustra stojącego nie ma, ale jest duże wiszące- prawie całą można się zobaczyć. Są też dwie małe salki, to się spytam, czy mogą służyć na przebieralnię.
AgusiaGda- tam są po prostu wykładziny (jak w każdej sali zabaw dla dzieci) i albo przyniesiesz buty na zmianę, albo w samych skarpetkach, albo możesz kupić u nich takie foliowe ochraniacze (takie szpitalne).
bedzie mały lumpek:)
Ententino- ale w lumpku nie posiedzisz i nie wypijesz kawy :-D
No tez prawda:) jestem baardzo ciekawa jak to wszytsko tam bedzie wyglądało:)
ententino- ja też :-)
To Wam sie wepchne w watek http://www.mamatezmoze.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=445&Itemid=56 tam tez jest relacja z poprzedniej gieldy :] tylko ze w Gdyni.
Kurcze dowiedziałam sie dopiero teraz :( szkoda bo do Gdyni bym pojecha ła bo do Gdańska to daleko mi...
image[/url]
image[/url]
ja wiekszosc moich ciuchow juz sprzedalam ale jakis jeden worek jeszcze moze uda mi sie zlozyc,
Ja chętna, ja. :-)
ja tez na 99% będę:)

a szkoda, że nie wiedziałam wcześniej o tej akcji w Gdyni - też bym się wybrała, ale będę śledzić na przyszłość:)

Agnieszka 1303 - a będziesz miała chłopca czy dziewczynkę? bo ja mam duużo ciuszków dla dziewczynki do sprzedania i tez jestem z Gdyni:) jak jestes zainteresowana - daj znać:)
A moze mamy, ktore nie dadza rady (tak jak ja) dojechac do Gdanska, wpadna do mnie? Jakby co zaproszenie aktualne, mam jeszcze troche i dzieciecych i doroslych rzeczy, i chetnie wymienilabym sie na cos innego. Ciuchy, kosmetyki czy ksiazki (dorosle i dzieciece).
JAK spotkanie bedzie owocne dla wszystkich to mozna robic je co miesiac, o jeeeny i bym miala co miesiac nowe ciuchy:) przepiera;labym sie 3 razy dziennie:), pamietacie forumowa wymiane uslug? moze niech dziewczyny z uslugmi tez wpadna wymienia usluyge na towar i na odwrot,
Ola- bardzo fajny pomysł z wymianą usług :-))
Mnie się marzy , żeby przyszły dziewczyny z własnym rękodzielnictwem, bo to będzie dobre miejsce na swoją reklamę i robienie prac na zamówienie.
white rabbit - dobrze kombinujesz:) przed przeprowadzką pozbyć się rzeczy-mniej przewożenia:):):) może to i niezły pomysł:) pomyślę:) wygląda na to, że w tym samym czasie się przeprowadzamy:) wiem, że nie na temat - ale co tam - które przedszkole w końcu wybraliście? pozdrowienia!
Przed przeprowadzka umysl i szafy otwarte, dobry moment, chodzi o nasze rzeczy, bo synkowa wyprzedaz robilam sierpien/wrzesien ostatnio i to akurat tak cyklicznie :))) .
Zapisalismy synka do przedszkola nr 52, niedaleko jest 18 (podstawowka) najlepsza w Gdyni i na nasze szczescie nasz nowy rejon. Bo podobno dostac sie tam spoza rejonu to praktycznie niemozliwe, sprawdzalam rejon w UM ;) . No i z tego przedszkola przejdzie z wieksza grupa dzieci do szkoly, nie bedzie zaczynal wszystkiego od nowa.
Martszp to po czesci spełnie Twoje marzenie bo ja bede na 100 ze swoimi świecidlami:)
:-) Cieszę się, bo bradzo chciałabym zobaczyć komplet 20, 22 i 41.
A czy na forum są jakieś fanki filcu?
white rabbit - a jak sprawdzałaś rejon? na stronach internetowych jest czy trzeba osobiście?
Bede miała chłopca i jestem z Rumi ale bardziej mi po drodze do Gdyni niż Gdańska
image[/url]
image[/url]
Zadzwonilam do wydzialu edukacji w UM, wszystko mi powiedzieli, sprawdzala 2x, bo chcialam byc pewna ;) . Tak nam na tej 18 zalezalo, jak juz w centrum mieszkamy.
Agnieszko, moze u mnie uda sie jakies spotkanie wyprzedazowe, jak nie teraz to w centrum :) .
ententio rezerwuje wstepnie komplet z ametystami, chce je zobaczyc na zywo wiec nie mowie na 100 % ze wezme , jezeli mialabys ametysty ale w ksztalcie lezki to juz bede w niebie, ogolnie nie przepadam za wzorami typu kwiatki serduszk , gwiazdki itd itp,
ja tez bede miala troche bizuterii ale bardziej bursztyn i masa perlowa, meskie lancuszki , i z cyrkoniami, moje pozostalosci po sklepie :)O
tak naprawdę zdjęcia zawsze nie oddają prawdziwego uroku, pomacacie, zobaczycie i ocenicie juz wkrótce:)
ja tez bede napewno !!:) enentino juz szykuje sie na twoje cudenka :D :) kurcze dzis na rynku patrze a gosciu ma takie same - takie jak ty sprzedajesz np za 22 on chcial za takie same 45 :/ kurcze u ciebie bedzie przynajmnie cos wybierac :)
oki to czekam na termin oraz gdzie, o której i bedse starala sie dopasowac,moze uda sie :)
image[/url]
image[/url]
jestem chętna :D

mam sporo ciuszków dziewczęcych :D do rozm. 74, moze i wygrzebie troche zabawek które chetnie wymienie na inne :)

czy miejsce i termin jest aktualny?
Miejsce i termin aktualny :-) Wkleję dla przypomnienia:
"Centrum Zabaw Twórczych Edward oraz „Forumki” Trójmiasto zapraszają na odzieżowy, zabawkowy kiermasz! W końcu WIOSNA w SZAFIE!!!
Jeśli chciał(a)byś wymienić się, kupić, sprzedać lub oddać zbędne: swoje ubrania, odzież ciążową, dziecięce ubranka, zabawki, książki, biżuterię, a jednocześnie spędzić miły czas przy pysznej kawie, herbacie zapraszamy do Centrum Edward na giełdę rzeczy używanych.
w niedzielę 21.03.2010 w godz. 11.00 – 13.00
Wstęp: 5 zł
Prosimy o wcześniejsze zgłoszenie chęci uczestnictwa w warsztatach pod nr tel.: 58 511 02 44 lub 509 701 802, e-mailowo: centrumedward@gmail.com lub osobiście w Centrum Zabaw Twórczych Edward (ul. Rodakowskiego 3a, 80-304 Gdańsk-Oliwa)

Uprzejmie informujemy, że w Centrum Edward obowiązuje zmiana obuwia."

ja tez jestem chetna mam troche swoich ciuchow prawie ze nie uzywanych i po malej tez mam troche ciuchow do sprzedania! Wiec musze zglosic sie tam do tego centrum ze chce byc na liscie sprzedawcow? czy wystarczy ze tu???
image
musisz tam zadzwonic albo napisac meila i po prostu zglosic udzaial w spotkaniu:)
juz sie zapisalam, biore osoby towarzyszace i tych osob nie trzeba zapisywac, dziewc zyny ile sie juz zapisalo? zebysmy mialy chociaz ogolna wizje ile nas tam bedzie
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
ja tez wlasnie zadzwoniłam i się zapisałam:)
Dziewczyny.Fajny pomysł,ale do Gdańska nie dojadę.Jeśli zrobicie takie spotkanie w Gdyni jestem za.Mam dużo małych ciuszków dla dziewczynki ;)
l=http://www.suwaczki.com/]image[/url]http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlpiqv2twmk7cx.png
jesli wezme meza i dziecko to za nich tez place 5 zl?

fiifi jedna forumka proponowala zrobienie podobnego spotkania u siebie w domu wlasnie w Gdyni :) ale chetnych na Gdynie nie bylo bo ciut za daleko sie wydalo wiec zostalo w martwym punkcie az Marta nie zorganizowala tego w Edwardzie
ja chetnie bym was goscila ale juz pisalam ze na moich metrach to ledwie gartska by sie nas zmiescila :)
właśnie wysłałam maila, że będę :)
to ile nas bedzie handlujacych? :)
martszp będę z filcowankami:) i jeszcze raz dzięki za info o spotkaniu
ale bedzie fajnie i:):) no mam nadzieje :)
wszystkie handlujemy i wszystkie kupujemy:)
ja i natka tez zglosilysmy meilem swoja obecnosc handlujacych
image
Ja tez mam nadzieje pohandluje:)
mam nadzieję że zorganizujecie jeszcze jedno takie spotkanie po 21 maarca bo mam sporo ubranek po córeczce ale niestety nie mogę być w tę niedzielę bo wyjeżdżamy :( :-)
Myślę, że jak spotkanie się uda, to będzie można częściej w Edwardzie organizować spotkania, wyprzedaże.
Dziewczyny, a może zapowiedzmy kto z czym będzie i czego będzie szukał?

Nie wiem czy jest sens, żebym przychodziła z ciuszkami dla niemowlaczka jeżeli będą mamy starszych dzieci.

Ja mam do sprzedania:
ubranka dziecięce - małe rozmiary oraz ubrania ciążowe.
Chętnie kupię:
ubranka dla dziewczynki od wzrostu 74cm, biżuterię, gadżety upominkowe.

:-)
właśnie się zapisałam :)

będę miała trochę ciuszków po Zośce, ale pewnie więcej będzie moich, bo koleżanka niedługo urodzi córeczkę więc większość przekażę jej, no i jeśli czas pozwoli to "podziergam" trochę kolczyków do przyszłej niedzieli :)

A więc do zobaczenia :)
Zosia 02.07.2009r. Szymon *10.07.2011r. Zuzia 18.08.2012r.image
bigbeat ja chętnie kupię ciuszki dla dziewczynki -=6 mca - da się byś meilem wysłała??
Ja bede z moimi świecidłami, postaram się do niedzieli porobić troche nowych wzorów no i jak sie uda wezmiemy troche nowych ciuchow damskich-pozostałośc po sklepie:)
Bigbeat i mjakmama - ja mam masę ubrań dla dziewczynek od rozmiaru 74 w górę:) jesteście może z Gdyni? wybieram się co prawda do Oliwy, ale mam tego tyle, że nie ukrywam, że chętnie je wyprzedam wcześniej:) mieszkam w centrum Gdyni (jeszcze przez jakieś 2 tygodnie...)

też się zapisuję:)
będę miała do sprzedania ubranka dla dziewczynek - od rozmiaru 74cm (kilka też mniejszych), sporo nowych z metkami (nietrafione rozmiary dostałam). trochę ubrań po mnie i moja siostra też worek ubrań różnych:) więc sporo rzeczy:)
a chętnie kupię ubrania w rozmiarze 104cm dla dziewczynki:) i dla siebie coś nowego do szafy:)
ale ja potrzebuje 56 w wzwyż nie 74 :(
mjakmama - a rozmiar 68cm ubranka letnie Cię interesuje? musiałabym posprawdzać co mam z mniejszych. napisz czego szukasz - body, spodenki, sukienki czy wszystko?:)
dziewczyny a interesowałby was książki? mam sooro do poczytania o te,atyce kryminalnej, zakupione jako nowe w ksiegarni, przeczytane i odłożone na półkę, kiedyś na innym forum je sprzedawałam, więc może i tu się znajdą chętne?
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ja urodzę w lipcu wiec leetnie to 56 i 62 racze ale przez gg podam ci meila i poprosze o foty tego co masz
GG 3029269 :)
Karolinka29- przynieś książki, kryminalnych jeszcze nie czytałam z chęcią zacznę :-) I przywieź swoje cudne zaproszenia, kartki, żeby "na żywo" zobaczyć.
mnie interesuja ubranka na rozmiar 92 i 98,moze cos ladnego dla siebie tez znajde:)
ok ok :) czekam na decyzję siostry czy pojedzie ze mną bo ja nie mam autka i samej to mi nie pasi jechać taki kawał, dam znać jak ona się zdecyduje bo tez ma ciuszki po dzieciach i zabawki :)
ja tez bede na sto procent, nawet jak nic nie psrzedam to chce dla malego cos kupic, na 98 104, a czy ktoras z was bedzie miala meskie ciuchy? tylko ze potrzebny rozmiar xxl, moj maz tez trenuje na silce i jest dosyc duzy i wysoki i ciezko z ubraniami dla niego
kobitki ja liczę na to że będą jakieś zabawki i książeczki dla maluszków :)
sama niestety nie mam co sprzedać
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

Salambo- będą miała trochę gazetek "Kubuś Puchatek"- niepodarte, nieporysowane :-), oraz kilka ramek do zdjęć dla dzieci.
ja tez licze na ksiazeczki i ksiazki w ogole, sama nie bede miala bo moj maz kolekcjonuje ksiazki
Super pomysł !!!!
image
Super pomysł - książeczki i zabawki też się przydadzą.

mjakmama
Odezwij się na maila!
bigbeat@vp.pl

Pozdrawiam Was dziołchy :-)
bigbeat meil poszedl
mjakmama - masz wiadomość na gadu:) pozdrowienia!
hej dziewczyny to spotykamy sie w niedziele za tydzien? :)
będę miała do sprzedania karuzelkę FP rybki z pilotem :) i matę FP Rainforest (prostokątną) :)

może jeszcze kilka ciuszków po Gabrysiu się znajdzie - chociaż upłynniam systematycznie :)))

ja nie pogardzę ciuszkami chłopięcymi 74-80 :P
chyba też się wybiorę bo widzę że zapowiada się fajnie, mam ciuszki dla chłopca na 74-80cm sweterki, spodnie, bluzeczki
kilka mniejszych ciuszków, może jakieś zabawki
a i mam ciuszki na lato 68/74 cm
a sama też chętnie coś kupię:)
interesowałyby mnie ubranka na lato dla chłopca na 92 cm i bluzy na wiosnę na ten rozmiar, będzie ktoś miał?
pozdrawiam
Aga

image

image
a jeszcze chciałąm zapytać, czy ktos może będzie miał na sprzedaż nianię elektroniczna bo byłabym chętna:)?
image

image
Hop- w Tym tygodniu spotkanie :-)))
Może po spotkaniu utopimy Marzannę na przywitanie wiosny :-D
hej, no juz za pare dni, moze zrobily liste odob ktore przyjda?
W sobotę byłam w Edwardzie na zajęciach z córką i zapisało się ok. 20 osób i ciągle, ktoś dzwoni lub zapisuje się mailowo. Fajnie, że trochę ns przyjdzie :-). Szefowej mówiłam, żeby duuużo kawki i herbaty miała na niedzielę na zapas :-)
hej hej :)
kto tak naprawde jest chetny i przyjdzie? :)
no to fajnie:)
widzę, że moja sis wypowiedziała się wyżej, a to znaczy że i ja pewnie będę, Marta postaram się dać ci znać tak do czwartku, będzie oki?

ja przytargałam ze swojego domku kilka książek no i zabrałabym kartki okolicznościowe do pokazania, a może i do kupienia :)
Karolinka, a robisz zaproszenia na chrzest? :-)
Karolinka29- mnie nie musisz dawać znać :-) A zrobisz kartki świąteczne? Myślę, że będą miały wzięcie :-)
Martyna - teraz sie zapisujesz i wplacasz juz na spotkaniu kaske? bo jechac teraz specjalnie, zeby wplacic za wstep, to dla mnie straszna wyprawa :(
image
image

A można przelać kasę na konto?
:-)

Będę miała do sprzedania jeszcze matę Tiny Love dużą!
Dziewczyny, jeśli chodzi o te 5zł, to przy wejściu płacimy- to taka wejściówka, za miejsce, czas, wc, wodę,prąd, itp.
Jeszcze 4 dni do Pierwszego Dnia wiosny i do spotkania "Wiosenna wyprzedaż" :-)
świetny pomysł, czas na porządki wiosenne :)
na pewno i ja sie stawie :)
tylko musze znaleźć opiekę dla dzieci, czy może zabieracie z sobą dzieciaczki?
hmm no wlasnie , dzieci ida z nami? jest miejsce gdzie beda sie pobawic a my w spokoju ciuchy powybierac ? czy szukac opieki?
bigbeat tak robię - of course, kilka razy się tu ogłaszałam, poszukam może jakiś stary wątek się ostał - zparaszam jakby co :) kartki świąteczne już wszystkie wyprzedane i nie będzie nowych...
tez sie wlasnie zastanawiam czy brac dziecko
czy beda tam jakies udogodnieni dla sprzedajacych? czy trzeba wziac cos swojego aby poukladac co sie ma na sprzedaz ?
image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
jak się zapisywałam to babka powiedziała mi, że będą jakieś stoliki i wieszaki, ale nie wie czy wieszaków dla wszystkich starczy więc najlepiej wziąć swoje.
Dziewczyny ale super! Napewno będę :-) Na sprzedaż mam głównie moje ubrania, sporo ubrań markowych np. z solara. Muszę zrobić porządki w szafie, bo też się przeprowadzam.
Co bierzecie na tzw. rozłożenie? A może jakiś kocyk wystarczy, bo ja nie mam rozkładanego stoliczka na którym mogłabym połóżyć rzeczy.
No i jak to będzie wyglądało, podpisujemy się na zrobionych przez siebie metkach i dopisujemy ceny i to leży czy musimy przy tym stać? Chodzi mi o to, że ja też chętnie coś kupię :-) a nie tylko sprzedam.
hej dziewczynki ja tez biore laszki na sprzedarz ale i tez mam zamiar cos kupic :) a napewno kolczyki enentino :)

a moze ktora bedzie jechac swoim samochodzikiem przez Wrzeszcz? Chetnie bym sie zabrala gdyby byla mozliwosc :):)
magda1985- będą tam stoły i stoliczki. Sama nie wiem jak rozwiącać technicznie sprzedaż. Metki z cenami będą napewno bardzo przydatne. W Edwardzie są dwa duże pomieszczenia- kawiarnia i plac zabaw.
Właśnie dzwoniłam do Edwarda i na dzień dzisiejszy zapisało się 25 uczestników/uczestniczek spotkania :-)
Wstęp 5 zł i płaci każdy, i tylko sprzedający i tylko kupujący.

Do spotkania 2,5 dnia :-)
a dajcie jakiś telefon, bo rozumiem że zapisać się to mus tak?
Karolinka29- mus, nie mus :-), ale proszą w ogłoszeniu na ich stronie :-)
Centrum Zabaw Twórczych EDWARD
Ewa Ziółkowska
ul. Rodakowskiego 3a
80-304 Gdańsk-Oliwa
email: centrumedward@gmail.com
http://www.centrumedward.pl/index.php
Tel. recepcja/fax: +48 (58) 511 02 44
a co z facetami? bierzecie ich?
ja będę z Mężem :)
dziewczyny a macie takie odczucie troche jakby dreszcz w brzuchu ze spotkamy sie pierwszy raz i juz nie bedziemy takie anonimowe?:) ja sie ciesze bo klikac kazdy moze ale jak przychodzi co do czego to czasami na zyow sa zupelnie inne odczucia,
mojego bym na takie cos wołami nie zaciagla :):)
olka zobaczymy :) choc wtedy wlasnie odwaga opuszcza i wielu wielu spraw by nie poruszono tak jak rusza sie je tutaj i sprawy i osoby
ale sama jestem ciekawa spotkania , grunt to podejsc na luzie i ze bedzie fajnie :)
Ja tez bede z mężem:)
no wlasnie bo moj maz nie wie czy isc ze mna bo sie boi ze bedzie rodzynkikem:) ale teraz widze ze chlopy sobie poradza
kurde a ja oczywiście nie mogę przyjść :/
zawsze jak coś zaplanuję to się rypnie, mojej mamie wysiadł kręgosłup i muszę się teraz zająć i córą i mamą,
złośliwość losu :/
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

uuuuu salambo to szkoda, ja tez dzisiaj ledwo chodze bo tak mnie boli kregoslpu ale n aszczecie mam w domu masazyste i do niedzieli bedzie mnie masoal:)
a ja będę z siostrą; napisałam maila do Edwarda :)

też czuje swojego rodzaju zaciekawienie i dreszcz, ale ja byłam kilkakrotnie na spotkaniach z weselnika więc mam już wprawkę :)

czy ktoś by reflektował na jakieś konkretne kartki (oprócz wielkanocnych) to mogłabym zabrać gotowe już do dobioru, bo tak to będę miała tylko standardowe urodzinowe, na dzień Matki itp. a jak ktoś by chciał indywidualne to mogę przygotować np. z imionami czy fotkami, dajcie znać, mamy jeszcze trzy dni
o, a ja jeszcze sobie pomyślałam o jednej rzeczy- mogę wziąć próbki perfum FM- może któraś z Was by była zainteresowana? :)
image

image
ja też będę z siostrą:) mężu zostaje w domu z córeczkami:)

a jeszcze co do rzeczy, które będę miała do sprzedania - uzbierało się tego... sama jestem zaskoczona:) ubrania po mnie i siostrze, ubranka po dziewczynkach, trochę nowych z metkami (nietrafione rozmiary dla dziewczyn), zabawki... sporo:)

i uważam, że ten pomysł z cenami na metkach rewelacyjny!!! wczoraj robiłam cały wieczór:)

do zobaczenia!!!
Hej.
Ja mam kilka książeczek- twardych (wierszyki, krótkie powiastki), w różnym stanie. Plus- puzzle i grę "sznurki dziurki".
Chciałabym nazbierać pieniążków na "Nowe przygody Mikołajka 2" może być jak najbardziej już przeczytany.
Obiecałam córce, a książka troszkę droga.
To zgłaszam się i jadę.
no to i jak sie zapisalam, zabieram ze soba meza.
bede miala troche ubranek dla chlopca.

mam nadzieje, ze opieka do chlopakow nie "nawali" :-)

ciekawe jak sie rozpoznamy, kto jest kto :-) bo przeciez moga byc dziewczyny nie tylo z forum....
image
image
hej dziewczyny
nie wiecie czy można się jeszcze zapisać i jak to zrobić?
albo czy można wejść bez zapisywania jeśli się nie chce sprzedawać tylko coś może kupić?
no własnie jak to jestz zapisami?? ja mam sporo ciuszków ale dopiero za jkies 4 godziny bede wiedziec co i jak, czy czasowo sie zgram...bo mam akurat poranne szkolenia psów i musiałabym przełożyc
Może każda z nas przygotuje sobie identyfikator z nickiem forumowym?
Albo karteczkę na swoim "stoisku" :)?
image

image
yecath - wlasnie o tym myslalam, ze moze jakies info bedziemy miec z niciem swoim, bo nie bedziemy przeciez sie kazdemu po kolei przedstawiac :-)

a dla Ciebie wziac te ksiazki - kserowi dot. pedagogiki? bedziesz jutro?
image
image
Caroca, jeśli je masz jeszcze, to weź :):)
Szwagierka już co prawda powoli kończy pedagogikę, ale moja siostra jest na 2. roku na UG, to pewnie jej by się też przydało :)

Ja planuję być :) Zapisałam się, w sumie za dwie godzinki wyjeżdżamy już do Gdańska (mieszkamy za Wejherowem) i nocujemy u mojej babci. Zrobimy przy okazji zakupy w Gda, spacerek zaliczymy i kino :)

Właśnie spakowałam rzeczy na sprzedaż, sporo tego wyszło :) Ale pewnie większość będzie dziewczyn sprzedających ciuszki :)
image

image
czy możecie być takie miłe i napisać jak jest z tym zapisywaniem się? czy można się jeszcze zapisać? ewentualnie wejść bez zapisywania się, żeby coś obejrzeć/kupić?
ludzie to jednak nieużyte są ;)
chyba będę musiała poszukać telefonu i zadzwonić, żeby się czegoś dowiedzieć
58 511 02 44 lub 509 701 802, e-mailowo: centrumedward@gmail.com prosze bardzo zadzwon lub napisz e-mail,mysle ze jeszcze mozna
dzięki już próbowałam dzwonić, ale nikt nie odbierał, może maila wyślę
aniella mysle ze nie bedzie problemu bez zapisania sie:) mysle ze chcieli tylko wiedziec ile mniej wiecej nas moze byc:)

a w weekendy chyba ich nie ma

a ja sobie mysle jak jutro bedzie i czy kazda z nas bedzie stala przy swoim straganie i czychala na klientwo haha:):)
ika o tym samym pomyślałam :-) jak już wcześniej napisałam ja poza sprzedażą jestem zainteresowana kupowaniem. Nie wiem jak to pogodzę. Biorę ze sobą ubrania, drobiazgi do domu i maskotki -czyli miszmasz. Nie bardzo wyobrażam sobie ewentualne mierzenie ciuszków. A sama chętnie zapoluję na jakieś nowe wdzianka.
Ja też nie wiem jak to rozwiązać, bo zapowiada się wiele uczestniczek. Będę miała na swoich rzeczach metki z cenami i chyba kartkę z imieniem. Myślę, że zobaczymy na miejscu- w praniu :-)
ja z siostrą też mam metki z cenami i imionami:) tak będzie chyba łatwiej:)

do jutra!!!
ja wlasnie tez sie zatanawialam nad tym, bo chetnie cos kupie, a nie tylko sprzedam, wiec zabieram meza, ktory zaoferowal, ze bedzie sprzedawal ;-)
ja tez mam na kazdym ubranku metki ponaklejane.
boje sie tylko, ze stolu mi nie starczy na te wszystkie ubranka (choc mam tylko dzieciece)....
image
image
Hej
też mam ceny , robiłam je cały wieczór :) Fajnie będzie Was poznać :)
ja zmieniłam sobie godzine szkolenia i bede, a co tam...troche z ludzmi poprzebywam....Karolina wezme dla Ciebie te ubranka, to nie bede sie fatygowac w poniedziałek
no ja sobie juz gadam ze nie mam kupowac ubranek dla mojej bo ma na rok do przodu ale jak znam siebie to pewnie cos wynajde bo ja jezeli chodzi o córke to zakupoholiczka..wiec moze choc jakas fajna zabawke wykukam :)

do zobaczyska
super - wlasnie chciala Cie o to poprosic, jak tylko zobaczylam, ze sie wybierasz ;-)
i jak znajdziesz namiary na tego goscia z Norwegii (jesli szuka tez konstruktorow), to tez wez je prosze ze soba. narazie co prawda maz nie szuka pracy, ale....
image
image
a ja nie mam cen ponaklejanych:( maz dzis przylecial i jakos tak czasu nie bylo eee
dziewczynki a moze ktoras bedzie przejezdzac przez Wrzeszcz?? ;)
hej dziewuszki jak tam sie czujecie przed naszym sptkankiem co? ;) ja ogolnie mam noc bezsenna za soba wiec napewno jeden zombi bedzie :):):)
ja już też jestem prawie gotowa, wczoraj do wieczora robiłam różne karteczki :) zostało mi tylko ponajklejanie cen na książki
identyfikatora dla siebie z nickiem nie robię - łatwo mnie skojarzyć. mam na imię Hania i będę z siostrą (nie forumka;)). Będę w zielonym swetrze z kapturem:)

do zobaczenia!
Dajcie znac po imprezie jak bylo :)) Ja niestety nie moge sie wybrac,za daleko jestem :(

koniecznie napiszcie bo ja chyba jednak nie dojade,wlasnie zadzwonila rodzinka ze nas odwiedza ok 13:(
Zapraszamy na zakupy ;-)
Narazie więcej sprzedających jak kupujących ;)
AgusiaGda- byłaś? Szkoda , że sią nie zgadałyśmy :-(

To było do przewidzenia, że będzie więcej sprzedających :-), było bardzo dużo ciuszków dziecięcych (małe rozmiary) i można było coś ładnego upolować. Szkoda, że Ciężarówki nie dopisały.
Fajnie, że było nas tak dużo i cały Edward był nasz :-)
Agusia - czy Ty bylas z Gabrysiem?
image
image
Marta a ty gdzie bylas??? mialam cie poszukac i zapomnialam :/
byłam z Mężem ;) ostatniego posta pisałam z kiermaszu ;)

Martyna - nie jestem pewna czy przypadkiem nie kupiłam od Ciebie czapeczki błękitnej z uszkami(zajączek, na uszkach paseczki ;) mało różu - więc Gabryś może nosić) ;)

siedziałam koło Ententino :) i chwilę rozmawiałam też z Karolinką29 :)
no to siedzialas tez kolo mnie, ja bylam z mezem z Twojej prawej strony :-)
image
image
Agusiagda ja kupowalam od Ententino kolczyki , mysle mysle ale jakos nie udaje mi sie nic wymyslic kto kolo niej siedzial:/
Agusia a w czym bylas? eeeeee:/
AgusiaGda- czapeczkę odkupiłaś od mojej koleżanki. Ja nie miałam ciuszków :-), tylko ramki, aniołki, gazetki i inne pierdółki. A mojego hitu -urządzenia do popcornu :-))))))) nikt nie chciał :-( :-D
a błękitnym rozpinanym swetrze :) granatowe okulary :)

mój Mąż w beżowym swetrze w paski :)

Ika - a ty?
To jednak sie forumki niepoznały..hehe
A ja myślałam, że po tym spotkaniu to już będzie wiadomo, kto jest kto;)

Szkoda,że ja nie miałam czasu na przybycie!
image

image

i ja byłam z filcem,sporo sprzedających a mało kupujących ale i tak jestem zadowolona ze sprzedaży:-)
pozdr Martyna :)
Vanuatu - to Ty byłaś z filcem? tam w kącie? koło barku? :P

nie pamiętam - niebieska czy zielona sukienka?
Agusia ja taka dlugowlosa blond ruda krecona ;) czarny sweterek z kolorowymi kwiatami :)
zjadło mi coś - pozdrowienia i podziękowania dla Ciebie Martyna za akcje z Edwardem i odezwę się jak powrzucam broszki na picasse
ja bylam w sukience zielonej z filcem na saamym koncu przy barze
ale jaja a ja się cały czas zastanawiałam gdzie jest nasza organizatorka, a ty martszp siedziałaś obok mnie, szkoda że nie powiedziałaś kim jesteś :) miło było mi na żywo spotkać AgusięGda i Carocę i jeszcze jedną Agnieszkę, ale nie wiem jakiego ma tu nicka
ika ty się malowałaś prawda? ja siedziałam koło babek z oriflameu :)
Marta czy tybylas w sukience? :)
Caroca - siedzieliście koło nas? tzn. my się wcisnęliśmy między Was a Ententino :P hehehe :)

tak malowalam sie :) a dwie dziewczyny pamietam wlasnie co tam niedaleko siedzialy tylko juz nie wiem ktora jest ktora:/
Ika - długie rude i kręcone włosy pamiętam :)))) trudno ich nie zauważyć ;)

a czy którejś z Forumek rozmieniłam 50zł? :P
tak rozmienialas dziewczynie ktora ode mnie kupila ciuszka ( jedynego ktorego udalo mi sie sprzedac:/ )

szkoda tylko ze nie udalo sie nam jakos poznac ale moze kiedys cos jeszzce sie rozganizuje :)
Ika byłam w spodniach i w granatowej bluzce. Na nosie okulary.
Vanuatu- dziękuję :-) Będziemy w kontakcie :-)
oj, to ja juz duzo z Was dziewczyny "znam" z widzenia: Vanuatu, Karolinke29, Agusie, Ententino, Ike, Yecath i Agrestowa :-)
image
image
Jeszcze ja byłam - jako kupująca tylko. Kupiłam m.in. śliczną ramkę od martszp (tak myślałam, że to Ty - miałam jeszcze raz podziękować za przepyszny tort, ale ja nieśmiała :-) i naszyjnik z filcu i jeszcze trochę ciuszków dla córeczki. Jestem zadowolona z zakupów.
Super pomysł!
Madia - :-)) trzeba było zagadać :-)
No to odzywam się i ja:) Byłam i jestem zadowolona z akcji:)
Agusia miło było mi Cie poznać osobiście:)
Najlepsze jest to, ze wszyscy wiedzili, że ja to ententino a ja nie wiedziałam z kim rozmawiam:D
Ja właśnie dotarłam do domu :) Dzięki za spotkanko, miło było poznać Was dziewczyny :) Mi się udało sprzedać kilka rzeczy, wymienić się kilkoma, także na plus :D Ale rzeczywiście, więcej było chętnych do sprzedawania niż do kupowania :)
image

image
dziekuje za spotkanko było bardzo miło ,kupiłam kurtke ktora bardzo mi sie podoba i pare rzeczy wymieniłam :)
Agusia gda mi rozmieniałas 50 zł byłam w czrnym długim swetreku, :)
Ika to ja od Ciebie kupiłam kurteczke :)Pozdrawiam
A ja kupilam tylko kolczyki od Ententino :) ktore sa cudne :)
mi również było miło poznać :))))

cóż - pewnie na następnym tego rodzaju spotkaniu będziemy już odważniejsze ;) i jakoś łatwiej Nam pójdzie zapoznanie się w realu ;)

Martszp - czyli czapeczkę kupiłam u Twojej koleżanki :P tam gdzie były też Twoje ramki :)))
my siedzieliśmy po drugiej stronie przejścia ;)
AgusiaGda- byłyśmy obok siebie tak blisko i tak daleko ;-))
hehehe :D yes :) a jeszcze Karola podeszła do mnie i pytała czy nie wiem która to Ty ;)

później weszłam na forum i szukałam co miałaś mieć do wystawienia - znalazłam, że ramki :) no to jak zobaczyłam ramki tuż obok - to wiedziałam, że któraś z Was 2 to Ty ;P
moze dlatego bylo tak troszke niemrawo ze byly dwie sale , gdybysmy byly wszystkie w jednej mysle ze bylo by troche inaczej jakos zwiezle i bardziej otwarcie :)
rzeczywiście więcej sprzedających niż kupujących... ale to chyba trochę wina organizatorów - uważam, ze osoby, które chciały tylko kupować nie powinny płacić...
mi udało się trochę ciuszków sprzedać i zabawkę:) i trochę powymieniać ciuszków z Yecath - bardzo miło mi było Cie poznać:)
poznałam również Majkę123 i Ikę. A która z Was była z takim malutkim synusiem na rękach?
Kupiłam dla siostry śliczne filcowe kolczyki:)
Madia - czy Ty czasem nie kupiłaś wiekszej ilości ciuszków dla córeczki ode mnie? Byłam z siostrą właściwie w przejściu między pomieszczeniami:)

Fajny pomysł, ale chyba za mało rozreklamowany niestety:( miejmy nadzieję, że następnym razem będzie lepiej:)

Pozdrowienia!
byłam zachwycona tym maleństwem :) taaaaaaki był grzeczniutki :) cichutki :) słodziak maleńki :))))
AgusiaGda - a Ty gdzie byłaś??
między Ententino a Carocą :) koło barku :)
dziękuję za słowa uznania dla moich filcowych kolczykow :)
To niestety niekojarzę... byłam w pierwszej sali i tam jestem w stanie skojarzyć osoby.... szkoda... następnym razem powinno być lepiej - mam nadzieję:)
nie kojarzę - miało być oczywiście;)
mama hana - tak to ja i dostałam gratis od Ciebie m.in. skarpeteczki. W sumie kupiłam 2 reklamówki ciuszków - więcej by było ciężko się zmieścić w tramwaju ;-)
Pozdrawiam Forumki, które tam były a zwłaszcza Organizatorkę.
:) jeśli jeszcze byś jakieś ubranka potrzebowała - daj znać:) pozdrowienia:):):)
Madia- dziękuję za pozdrowienia, ale ja tylko wysłałam maila z zapytaniem do Edwarda i tak wyszło :-)
Na pewno będę sukcesywnie chciała powiększać garderobę córeczki, więc się z pewnością odezwę. Zwłaszcza, że ciuszki ładniutkie, czyściutkie i cena atrakcyjna :-)
A ja kupiłam dla Filipa dresik szary, ale od kogo to nie mam pojecia:)

Chciałam podziekowac Pani ktora robiła makijaz , byłam jako pierwsza,wszystkim bardzo sie podobał :) dziekuje i pozdrawiam
Dziewczyny ja kompletnie nie kojarzę, która jest która, może te plakietki powinnyśmy robić na następnę spotkanie :-) Ja miałam skórzaną kurteczkę i granatowy szalik. Miałam głównie damskie ubranka i o dziwo pod koniec całkiem sporo ich sprzedałam.
Też myślę, że przy kolejnym spotkaniu napewno będziemy rozmowniejsze :-)
Miło mi było Was poznać.
a ja kupiłam piękne kolczyki od Ententino, bardzo się w domu podobały :) też uważam, że następnym razem trzeba to troszkę inaczej rozwiązać, płacą tylko sprzedający, a więcej akcję reklamować dla kupujących; no i dla nas jakieś identyfikatory; cały czas nie mogę przeżyć, dlaczego martszp się nie ujawniła, a ja tak chciałam ją poznać osobiście...
magda1985 no Ciebie poznalam jako druga bo pierwsza to byla yeach :):) :)
ja z ubrnek dla dzieci nic nie kupilam bo takich duzych nie bylo a szkoda gdyz potrzebuje teraz sporo dla mojej cory :) ale moglam choc popatrzec na te male sliczne ciuszki i powspominac jak to bylo jak moja mala byla taka! mala :)
ja tez bylam na kiermaszu sprzedajacym. szkoda, ze bylo tak malo ludzi z zewnatrz (kupujacych). Wg mnie tak jak napisal ktos wyzej to wina slabej akcji reklamowej. Taki kiermasz to napewno dla przyszlych mam i tych ktore juz maja dzieci swietna okazja zeby nie tyle zarobic co oproznic szafy zeby zrobic miejsce na nowe, wiekszze ubranka i butki.
Dziewczyny, a moze warto zrobic takie spotkanie w domu. Napisac co sie ma, z jakiej ktos jest dzielnicy i czego ewentualnie potrzebuje. Taki mini kiermasz. Ja jestem z Osowej, i mam multum rzeczy dla malucha rozm. 56-80 (dla dziewczyni i chlopca ale wiecej dla dzewczynki), kurteczki na wiosne plus wanienka, rozki dla niemowlaka, reczniki, dwa pchacze dla uczacych sie chodzic i z calkiem innej beczki Suknie Slubna :)
Spotkanie moze byc u mnie :)
Moja sasiadka, z ktora tez bylam na kiermaszu ma ubranka dla dziewczynki, butki, kosmetyki...

Moze to jest jakis sposob na to zeby nie wystawiac sie na allegro czy pisac wiele ogloszen w innych portalach.

zoya78 proszę przeslij mi na maila zdjęcia pchaczy i ceny, może będe zainteresowana . anile@onet.pl
posle ci maila wieczorem bo teraz nie mam zdjec przy sobie :)
Dziewczyny, pisałam o ogłoszeniu na wątkach dla Ciężarówek, często zachęcałam, podbijałam wątek na ten temat. Mówiłam, żeby podać tą informację dalej, by było nas więcej. Samo nic się nie zrobi.
Mimo, że jestem na minus 18zł :-), uważam, że było dobrze.
A ja byłam na przeciwko barku, jak się dziś dowiedziałam pomiędzy Vanuatu a Carocą :) sprzedała troche moich ciuchów i torebek i parę par kolczyków. A poniżej moja Zośka bawi się zabawką którą kupiłam od którejś z forumek wczoraj :)

image
zoya ja wlasnie zaproponoalam takie spotkanie domowe ale ze nie bylo chetnych wiec Marta zorganizowala to w Edwardzie i super!

ale mysle tez ze jakbysmy zorganizowaly cos takiego np w jakims domku u kogos to byloby moze bardziej spontanicznie, moglybysmy posiedziec bez limitu, swobodnie i spokojnie i na luzie poogladac poprzymierzac :) ja chetnie bym zaprosila do siebie ale moje mieszkanko jest bardzo male
white-rabbit proponowala u siebie w domku w Gdyni ale nie bylo zainteresowanych...ale mysle ze to jest fajny pomysl :)
kaska kupiłaś to od mojej siostry :)
hej, dzieki Martyna za akcje,co prawda nic nie sprzedalam ale kupilam dla malego kilka ciuszkow,przynajmniej moj synek sie pobawil z dziecmi, ja poznalam tylko Martyne no i wiem ktorqa to Karolinka a ktora enten tio, nie poz nalam nikogo innego, szkoda ze byly dwie sale,po zdrawiam:)
olka no wiessz cooooooooooo ! a ja???? :)
jessuuuu.... zabij mnie:) jeszcze poznalam amelie, a ktora to Ty bylas?":)
no to wlasnie ja :/ haha:):)
hahaha no bo zmieniasz te nicki ze czlowiek polapac sie nie moze:)
Amelia zawsze mi sie podobala :D
a ja mialam duuuza kartke z napisanym wyraznie nickiem,
ale..... zostala do konca w siatce ;(
gdyby jeszcze ktos mial, to swoja tez bym wyciagnela :-D

olcia - w co bylas ubrana?
image
image
szry obisly golf, jeansy, obcasy, kolczyki od dotyk aniola, bylam z mezem, ,synem i mama:) bylam zaraz przy drzwiach w tej pierwszej sali, z mega sterta ciuchow wywalonych jak w lumpeksie:)
a kto ode mnie kupił dwie rózowe bluzeczki z krótkim rekawkiem, nowe?? chyba dla czterolatki??....ja załuje ze swojej córy nie wziełam,ale by miała radoche...i z która dziewczyna jestem umówiona na telefon z tym stoliczkiem i grajacym ciagajacym zwierzakiem co sie wrzuca do niego zabawki i gra??...ja to nawet po nikach Was niekojarze a co dopiero z wygladu
Olciaprincessa - oglądałaś ciuszki i kolczyki u Ententino? razem z Mamą? (Mama była chyba w czarnej spódnicy?)
Agrestowa- ja co prawda nie brałam numeru, ale byłam przy tym jak dziewczyna go zapisywała. Gdyby oferta była nadal aktualna to poprosze zdjęcia i cenę na maila:) pozdraWIAM agnieszka
achamot@poczta.onet.pl
wlasnie Olcia - jestes ta wysoka dziewczyna o ciemnych, spietych wlosach, ktora z mama ogladala kolczyki?

Agrestowa - jak tam namiary?
image
image
Taaak Olcia ogladała u mnie kolczyki a kojarze własnie po kolczykach od dotyk anioła:D
tak tak:) toja:)
mama hana, obiecałam, że się odezwę, gdybym coś potrzebowała :-) Poszukuję dla córeczki mało używane buciki ok. rozmiar 20. Pamiętam, że coś miałaś. Daj znać proszę: mój mail: anmoza@wp.pl
Pozdrawiam
Madia - jutro napisze mail'a - buty mam na strychu, a tam światła niet:)
masz wiadomość Madia:)
a moze ktoras mialaby pajacyki i rampersy na 80-86? chetnie odkupie;-)
imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

do góry