Widok

TEATRALNY EFEKT

powiedzcie mi, który tusz do rzęs daje efekt sztucznych ,myslalam ze nie ma nic lepszego od ARMANI ale trafilam na CHANEL , czy jest cos lepszego???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
dla mnie jednym z lepszych jest max factor 1000 kalorii albo loreal architekture czy jakos tak:) zawsze warto zrobic wczesniej zalotka albo po prostu przedluzyc rzeski polecam nie trzeba malowac ani zmywac a efekt 24h:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to racja, korzystalam z tych firm ,zanim sprobowalam Chanel - i l'oreal moze sie schowac ,nawet DiorShow nie robil takiego efektu
ja mialam Lancome i jest do niczego a cena wysoka
to racja tez mialam tragedia tak jak ysl
LOREAL-BEZNADZIEJA
NIE WIEM JAK MOŻECIE CHWALIĆ ARCHITECT TEN TUsz TO TOTALNA KATASTROFA PODOBNIE JAK TELESOPIC,są to tusze rzędu 50 zł chyba ,źe kupujecie w necie taniej,a są beznadziejne.We wszystko po 5zł kupowałam w gimnazjum lepsze tusze.Odrazam ,odradzam,odradzam.
loreal architekt ale czarne opakowanie rewelacja
no prosze, nie polecajcie mi architect,pytam sie czy jest cos lepszego niz Dior/chanel/armani... to tak jakby polecac tusz avon :0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Od tego trzeba zacząć, że nie ma ORYGINALNYCH tuszy firmy Armani!!! Są tylko podróby!!! No ale jak ktoś się nie zna lub skąpi kasy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj, przepraszam! no chyba, że Maestro:)
no co ty mama miłoszka !! nie słyszałas ze do każdego garnituru Armani osobiście wręcza tusz do rzęs gratis :D
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
no Armani ma swoja linie kosmetykow tak jak calvin klein,jak prawie kazdy projektant... i nie tylko tusze ale i cienie,podklady, itp. To tak jak by powiedziec Chanel nie ma oryginalnych tuszy, Dior cienie to tylko podroba, jak was nie stac lub nie znacie sie na kosmetykach to nie gadajcie ze wszystko to podroby,bo to połka do ktorej nawet nie dosiegacie - mimo ze stajecie na palcach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
taaa widac po innym wątku jak cie stac na markowe rzeczy - przypomnę-wątek o butach louboutain :D hahaha
słoma z butów wystaje....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Biorac pod uwage ze kupuje kosmetyki w hurtowni bo nimi handluje wydaje na nie 1/10 tego co w sklepie - dlatego mnie stac,jak bym miala isc do sklepu i kupic tusz za 300zl szkoda by mi bylo kasy,dlatego testuje wszystkie kosmetyki ktore mi sie podobaja- najwyzszych pulek Diorshow w czarnym opakowaniu jest super,kolejne wersje "ulepszone" to tragedia . co do butow to mam dostep do butow dolce i guess do hurtowni wiec nie musze wydawac 2tys na buty z zeszlorocznej wyprzedazy :D
Tiaaa, a świstak siedzi i zawije w te papierki:) hahaha!

Tak się składa, że pracuję w branży kosmetycznej i nie chcę się chwalić, ale wystarczyłby dwie moje wypłaty na buty L. które wkleiłam, także kogo stać tego stać. Koniec tematu.
Nie znam tego tuszu , ale znam diora i odradzam jest beznadziejny - szczerze znam wiele marek duuuuuuuuuuuuuzo tanszych i zdecydowanie lepszych ...
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam lancome drama, tusz marki revitalash oraz borguese(nie wiem jak to sie pisze).dla mnie najwazniejsze jest to,zeby tusz nie sklejal rzes tylko ladnie je rozdzielal i pogrubial. poza tym, polecam ci odzywke na porost(wydluzenie i pogrubienie twoich naturalnych) rzes marki revitalash ktora juz po miesiacu przynosi pierwsze efekty.rewelacja a efekt uzaleznia
o revitalash slyszalam same plusy :) czekam az wrzuca do hurtowni z ktorej biore :)). a ty uzywalas? ile sie utrzymuje efekt- na ile starczy opakowanie, i ile czasu minie zanim efekt "oslabnie"
Ja uzywam rwvita juz od roku,to mohe drugie opakowanie i twraz tylko 2 razy w tygodniu aplikuje.kupilam go w salonie w gdansku za 300, polecam
niechce sie chwalic ale moja jedna wyplata by wystarczyla na buty,ale w przeciwienstwie do ciebie nie jestem wstanie odlozyc pensji zeby sobie kupic takie buty nie mieszkam z mamusia i nie jestem na garnuszku tatusia :) ale gdyb ym tak sie do rodzicow wprowadzila, to odkladam kase i mam nie na zaszla kolekcje a najnowsza :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Boze ...a teraz sie licytacja zaczyna-kto ile zarabia..a ja potrzebuje pol pensji by kupic te buty, i tez nie zyje u mamusi na garnuszku. Co za róznica?/ jak nikt nie potrafi pomóc mi sensowie znalezc miejsce gdzie moge przymierzyc i kupic takie buty tylko zaczynają pyszczec niewoadomoczemu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak pomoc, odpowiedz dostalas w pierwszych postach swarszawa/niemcy, jak chcesz moze byc tez francja anglia, wsiadaszx w samochod lub samolot jak wolisz i jedziesz/lecisz kupic/przymierzyc
, litosci! czego ty oczekujesz ze ktos to zrobi za ciebie, skoro sama odpowiedz gdzie mozesz kupic ciebie nie satysfakcjonuje,jakiej pomocy oczekujesz???????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
czy ty umiesz czytac ? ja musze przymierzyc-a pytanie było gdzie w 3miscie a nie gdzie na swiecie W 3 MIESCIE umiesz czytac?? ze zrozumieniem??

Takiej ze zadałam pytanie gdzie w 3MIESCIE jezeli nei znasz odpowiedzi to nie odpisuj i tyle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale dostalas odpowiedz ze nie ma w trojmiescie - oj to nie ja mam problemy z czytaniem

ale nie martw sie, dobrze ci idzie.
~ja, nie odpisałaś mi na emaila, rozumiem, że jesteś za malutka do mnie?
cały czas szukam i tak kogos kto mzoe np sprowadza te buty- do ja
tak jestem taaaaaaka tyci tyci heheheh
widac jak poważnie traktujesz klientów...nic tu do śmiechu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ty wiesz tyle co przeczytasz, wcinasz sie jak koszula w dupe, rany boskie kobieto wyluzuj, masz okres czy juz klimakterium?
porównania godne podziwu - dodaj ze koszula Armaniego w dupę Gucciego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
masz okres wiec nie bede wdawac sie w durne dyskusje, ale wiedz ze sie nie odmienia - Armani i Gucci i tyle, ale to bylo w podstawowce widac masz spore zaleglosci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
No właśnie się odmienia...wszystkie zagraniczne nazwiska na polu języka polskiego podlegają odmianie wg. deklinacji języka polskiego jak Baraca Obamy, Anglei Merkel i Armaniego....zapraszam do Kopalińskiego
I nie ,nie mam okresu ale widzę ze Tobie się spozna bo trochę poddenerwowana jestes
i żeby nie byc gołosłownym, nazwiska francusie i wloskie z zakonczone na -i poprzedzone spółgłoską odmieniaja się tak :
http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629632
polecam dokladnie przestudiowac z tej samej strony ktora podalas w linku
) Imiona męskie zakończone na -e zasadniczo powinny pozostawać w formie nieodmiennej, w praktyce językowej nierzadko bywają odmieniane, mogłoby więc być na prawach pobocznego wariantu: Juana Joségo Millása.
2) Obce nazwiska i imiona zakończone na -o należy odmieniać. W pewnych wypadkach jednak formy odmienione mogą utrudniać odtworzenie formy podstawowej, np. Artura to forma dopełniacza i biernika od imion Artur i Arturo. Jest to przyczyną dość często spotykanej nieodmienności imion i nazwisk tego typu.
3) Nazwiska zakończone na -e, -o i sylabę akcentowaną mogą pozostawać nie odmienione, jeśli poprzedzimy je odmienionym imieniem wyrazem pospolitym.

Dwa jezeli juz wglebiac sie w temat odmiany to korzystamy z apostrofu. Wiec poczytaj dokladnie wszystkie info.
nie wiem co to spozniajacy sie okres i nerwy z tego powodu, ale jak chcesz sie z tym podzielic, to zaloz osobny watek.
jak sie ma 10 lat to sie nie wie
oj widzisz, jak dorosniesz to moze sie dowiesz,albo zapytaj mamy co to sa tabletki antykoncepcyjne.
Oczywiscie zapytam,dziękuję
ej, ale wkręcasz?
DZIEWCZYNY TO JAK Z TYM NAJLEPSZYM TUSZEM? MACIE JAKIS CO NAPRAWDE DAJE EFEKTY?
Wszystko zależy od waszych rzęs każdy tusz ma ten sam skład!
Jeżeli ktoś ma trzy rzęsy na krzyz to święty boże nie pomoże!!!!!!
no wlasnie ,kurcze szkoda:( zostaje przedluzanie rzes, lecz to nie dla mnie mam zbyt wraziwe oczy:(
ja mam maybelline the collosal volume express taki w zoltym sloiczku, znajoma mi go polecila, na poczatku nie byłam firma przekonana, bo raczej z drozszych firm uzywam, ale jak mi dała mi go sprobowac to w szkoku byłam jestem rewelacycjny i tani!!!! MOJ HIT

Inne tematy z forum Moda i uroda

Zbyt szybko dochodze (16 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

Porost włosów (78 odpowiedzi)

Hej. Stosujecie jakies tabletki na porost włosów ? Ja ostatnio zaczęłam zażywać ProHair. I jak na...

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (29 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...

do góry