Widok

Tanio obiad na chrzciny w Gdańsku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Raz już pytałam,ale zapytam raz jeszcze.Gdzie dobre i niedrogie jedzenie?bliżej Gdańska głównego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wlaśnie jestem po rozmowie w sprawie obiadku dla rodzinki, będę robić na Suchaninie w Via Steso, obiad na 21 osób, zupka, trzy rodzaje mięsa na półmiskach, ciasteczko, napoje, kawa, herbata (3 godzinki) za 40zł/osobę. Myślę, że to jest bardzo dobra cena.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
We Wrzeszczu. Dom Nauczyciela. Bardzo dobre i niedrogie jedzenie.
Martha a masz jakies namiary tam,jestem zainteresowana.
kirkor
A gdzie to jest i jaki koszt?
kirkor jest na Słowackiego, koszt za zupe, drugie danie, kawa +ciacho - około 25 zł.
ja chrzciny robiłam właśnie w Kirkorze na ul. słowackiego. Napisz e maila do restauracji a pani, która zajmuje się menu prześle propozycje z cenami. Ja tam sama ustalałam przez neta bo było mi szkoda ciągną małą do knajpy. Jedynie zadzwoniłam aby zarezerwować termin a mąż pojechał w płacić zaliczkę.

A co do domu nauczyciela we Wrzeszczu to ja się zraziłam owszem jedzenie tanie (za 13 osób zapłaciłam niecałe 400 zł: zupa, drugie danie, sok oraz kawa i herbata) i w miarę dobre ale kierownik bez szczelny. Już żadnej tam imprezy nie zrobię.
www.ajka.com.pl - nauka jazdy konnej, spacerki dla dzieci na kucach
właścicielka to Ewa Wojciechowska, kom: 501-178-436
Sala restauracyjna bardzo ładna, jest zejście do ogrodu.
babeczka powiedziała, że jak chcemy klasyczny obiad, że zupka i drugie takie samo dla wszystkich to może zrobić za 25-27 zł.
Dzieki,już dzwoniłam,w piątek idę do kościoła zaklepać ostateczny termin.A Ty kiedy robisz?Ile ma Twoja mała?
19 lipca, Majka ma teraz 2,5 miesiąca. Czyli będziesz robić w Via Steso?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo mozliwe,bo koszt jest nie duży,ale jeszcze muszę tam się przejechać i zobaczyć,noi mam nadzieję że kościół zrobi na tą datę,która jest tam akurat wolna.W piątek mam dać znać tej babce.
i co gdzie będziesz robić chrzciny?
Pozdrawiam
Wiesz co,byłam tam gdzie pisałaś,widziałam salę,podoba mi się ale to trochę za daleko od domu i kościoła gdzie będzie chrzczony,szukam coś bliżej domu,ale możliwe że tam właśnie będę robić,bo termin jest jak narazie wolny.
to może też zrób w kościele tu blisko, z kościoła do restauracji można przejść piechotą, my tak właśnie zrobimy, no ale mieszkamy bardzo blisko:) w połowie drogi pomiędzy kościołem a via steso.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry