Widok

UWAGA!!! Znaleziono psa!!! Labrador!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, dzisiaj była u weta na Jasieniu ul. Rycerza Blizbora. Był tam biszkoptowy labrador, wiek ok. 5-6 lat. Ktoś go przyprowadził bo błąkał się od wczoraj na wysokości Biedronki, czyli na granicy Zabornia/Jasień.

Kontakt pod numerem lecznicy 80-175
Gdańsk,
Rycerza Blizbora 15b
woj. Pomorskie, pow. Gdańsk, gm. Gdańsk
Branża: Weterynaria - Usługi

Tel.: 58 303 91 26
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ADMINIE proszę o zaznaczenie dzielnicy Jasień, gdyż ominęłam tą opcję
czemu tak "wszyscy" wyrzucają Labki? ostatnio potrącony w Pruszczu(też błąkający się), teraz w Jasieniu...

co to się dzieje?
podbijam wątek dla psiaka:)
pewnie zima i sie na spacerki wychodzić nie chce makabra biedne psiny
a może to przez petardy, już przecież zaczynają trenować przez sylwestrem. Mój pies okrutnie sie tego boi, wystarczy że gdzieś coś strzeli a ona w mega panike wpada. Ale ja mam ją na smyczy stale, rzadko ją puszczam, a teraz to sie nawet boje, że sie wystraszy i pogna w nieznane....
Jeśli to nie problem to podbijajcie :)

Wet zaopiekuje się nim do jutra i jak nie znajdzie się właściciel bądź rodzina zastępcza psiak idzie do schroniska.
A szkoda, jest na prawdę słodki. Jak tylko weszłam to od razu do mnie podbiegł po pieszczoty. Turlał się. Łape podawał. Urocze psisko.
Kurcze to przez te pieprzone reklamy velvetu dzieci się napatrzą na ślicznego szczeniaczka i rodzice ulegają i kupują a potem piesek rośnie, ciągnie na spacerach trzeba z nim wychodzić itp. Nie mam słów na takich ludzi, szkoda mi psiaka jeszcze w taka pogodę!! Mam nadzieje, że znajdzie ciepły i kochający dom. Trzymam kciuki razem z moim Kofim - labradorem.

image
"Tylko dzieci potrafią zatknąć kij w piasku, uznać, że jest królową i obdarzyć go miłością." -
Antoine de Saint-Exupéry
To prawda z tym velvetem. Ludzie mysla, że to pluszak do tulenia a to całkiem wymagajacy pies. strasznie mi go szkoda :-( oby znalazł nowy dom
Labki cięzko wychować, trzeba do brze nad nimi pracować a i tak potrafia zrobić psikusa. Myślę ze poprostu uciekają a w zimie nie tak łątwo dogonić psiaka który czuje się wyśmienicie w tych warunkach. Mnóstwo labradorów ma takei tendencje, nasz też miał . I chociaż dziś się słucha to od czasu do czasu jak jestesmy u rodziców to popuści wodzę fantazji i coś mu szepnie za uszkiem : biegnij, biegnij...

Trzeba zadzwonić po schroniskach i zapytać czy ktoś szukał. Pozatym pewnie labek ma chip w karku i wystarczy pójść do weta żeby zczytał dane.
ale ten psiak jest u weta wiec pewnie to jest juz sprawdzone ?
imageimage
podbijam watek i przy okazji może ktoś rozpozna moja znajde http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zgubione-znalezione/znaleziono-psa-ogl3244217.html
hop dla psiaków !
image

hop na nowy dzień !

image
"Tylko dzieci potrafią zatknąć kij w piasku, uznać, że jest królową i obdarzyć go miłością." -
Antoine de Saint-Exupéry
Dziewczyny dałyście ogłoszenie na forum Jasienia ?
Kurczę co sie dzieje ? Koleżance uciekł kotek również na Jasieniu :(

Labrador to samiec ?
Zapytam sąsiadkę czy coś słyszała o poszukiwanym labku, bo sama ma sunię więc może zna innych właścicieli labradorów
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
HOP...
hoper dla piecha
Hej :) Dziękuję za podbijanie :)

Biszkopcik nie ma czipa i w schronisku nikt go nie szukał. Od wczoraj schronisko wie o tym psiaku i jak coś to od razu mają dać znać weterynarzowi czy ktoś się pytał o niego.

Jest to biszkoptowy samiec w wieku ok. 5-6 lat. Podobno ludzie, którzy go przyprowadzili mówili, że pies jest najprawdopodobniej z Jasienia, bo go kojarzą (tylko, ze Biszkopcik wygląda jak inne biszkopty), ale nikt nie wie kim jest właściciel.

Hopsa do góry!
hop hop :(
sama mam takiego psiaka... ehhh :(
image
nie zdziwiłabym sie jakby ktos go tam wywiózł po prostu. mieszkam niedaleko Jasienia i co chwila biegaja tu porzucone psy. ludzie /jesli tak ich można nazwać/ jadą kartuska i biedaków wywalaja z aut :-(
Hop do góry
Hopsa
HOPKA
podbijam
imageimage
hop na góre
hop hop
imageimage
oj jeszcze raz może ktoś zgubił
Kurde nie wiem jak mozna wyrzucic psa z samochodu i zostawic.
Z checia bym go przygarnela ale sama mam dwa labradory.Nie rozumiem jak mozna takiego slodziaka porzucic,one nawet jak sa dorosle sa urocze.
Podbijam moze ktos go przygarnie.
hoop.
hop hop
image
image
hopsa do góry
no to i ja
a to takie śliczne pieski:)
image

Zamówienia na kartki i zaproszenia:
http://www.facebook.com/FotoMaxKarolSzczudlinski?ref=bookmarks
www.fm-wedding.pl fmwedding@inte
pieski śliczne ale trzeba im dużo uwagi poświecać wspaniale się odwzajemniaja szkoda ze człowiek czasem to wykorzystuje a my czytamy potem w wątkach znaleziono psa......
up up
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

do góry