Widok
WRZEŚNIOWO - PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 (23)
Zapraszam do nowego wątku.
Pewnie ostatniego w całości w dwupakach i zaciskając kciuki za Mamtu
WRZESIEŃ
mamtu - 03.09.2013 (synek, Szpital Wojewódzki)
narzeczonaaa - 03.09.2013
Arabelka - 07.09.2013 (synek)
Madziulka - 10.09.2013
Madleen - 11.09.2013 (synek)
ania27 - 12.09.2013 (synek)
haze01 - 13.09.2013 (córcia Iga, Szpital Wojewódzki)
anusia999 - 16.09.2013
alkar82 - 19.09.2013 (córeczka, Kliniczna)
Mandi - 19.09.2013
Dora - 21.09.2013 (córeczka Róża, Swissmed)
meg - 22.09.2013 (córeczka Zuzia , Kliniczna)
maluszek0920 - 22.09.2013 (córeczka)
zonkaa - 23.09.2013 (synek)
IwonaK - 24.09.2013
Arlii - 24.09.2013 (córeczka, Szpital Wojewódzki)
Carolajna87-Karolina - 25.09.2013 (córeczka Ewa, Kliniczna)
kristi 21 - 26.09.2013
Marta13 - 27.09.2013 (córeczka, Zaspa)
Selene - 28.09.2013 (córeczka, Zaspa)
dorotiii - 29.09.2013 (synek, Szpital Wojewódzki)
P A Ź D Z I E R N I K
linka1120 - 03.10.2013 (synek)
katka_ - 06.10.2013 (synek, Szpital Wojewódzki)
asia1611 - 08.10.2013 (córeczka, Swissmed)
Annkkaa -10.10.2013 (córeczka, Kliniczna)
Julka - 11.10.2013 (synek)
panda - 12.10.2013 (synek, Szpital Kliniczny Gdańsk)
periri - 12.10.2013
cornus - 13.10.2013
ania83 - 14.10.2013 (synek, chyba Kliniczna)
domesko - 14.10.2013 (synek Jakub, Zaspa)
Aga -18.10.2013 (synek Tymon, Wejherowo)
XXX - 18.10.2013
mami.80 - 18.10.2013
walerka - 19.10.2013 (synek)
anavaw - 21.10.2013 (Karolinka, Starogard Gd)
sonia85 - 22.10.2013 (córeczka, Swissmed)
Rudi26 - 22.10.2013
olimpia20111 - 25.10.2013 (córeczka, Wejherowo)
Patrycja - 25.10.2013 (na 85% dziewczynka, Zaspa)
lepa_ - 25.10.2013 (dziewczynka, Redłowo)
tessaja - 28.10.2013
1985sloneczko - 28.10.2013 (synek)
Apoloniaa - 29.10.2013 (synek - Julian, Zaspa)
Katrine - 30.10.2013
lucy80 - 31.10.2013
atka - 02.11.2013 (synek)
Mam nadzieję, że tym razem lista jest aktualna, poprawiłam też swój termin, bo od początku był źle przeze mnie wpisany.
Link do poprzedniego http://forum.trojmiasto.pl/WRZESNIOWO-PAZDZIERNIKOWE-MAMUSIE-2013-22-t484367,1,16.html
Pewnie ostatniego w całości w dwupakach i zaciskając kciuki za Mamtu
WRZESIEŃ
mamtu - 03.09.2013 (synek, Szpital Wojewódzki)
narzeczonaaa - 03.09.2013
Arabelka - 07.09.2013 (synek)
Madziulka - 10.09.2013
Madleen - 11.09.2013 (synek)
ania27 - 12.09.2013 (synek)
haze01 - 13.09.2013 (córcia Iga, Szpital Wojewódzki)
anusia999 - 16.09.2013
alkar82 - 19.09.2013 (córeczka, Kliniczna)
Mandi - 19.09.2013
Dora - 21.09.2013 (córeczka Róża, Swissmed)
meg - 22.09.2013 (córeczka Zuzia , Kliniczna)
maluszek0920 - 22.09.2013 (córeczka)
zonkaa - 23.09.2013 (synek)
IwonaK - 24.09.2013
Arlii - 24.09.2013 (córeczka, Szpital Wojewódzki)
Carolajna87-Karolina - 25.09.2013 (córeczka Ewa, Kliniczna)
kristi 21 - 26.09.2013
Marta13 - 27.09.2013 (córeczka, Zaspa)
Selene - 28.09.2013 (córeczka, Zaspa)
dorotiii - 29.09.2013 (synek, Szpital Wojewódzki)
P A Ź D Z I E R N I K
linka1120 - 03.10.2013 (synek)
katka_ - 06.10.2013 (synek, Szpital Wojewódzki)
asia1611 - 08.10.2013 (córeczka, Swissmed)
Annkkaa -10.10.2013 (córeczka, Kliniczna)
Julka - 11.10.2013 (synek)
panda - 12.10.2013 (synek, Szpital Kliniczny Gdańsk)
periri - 12.10.2013
cornus - 13.10.2013
ania83 - 14.10.2013 (synek, chyba Kliniczna)
domesko - 14.10.2013 (synek Jakub, Zaspa)
Aga -18.10.2013 (synek Tymon, Wejherowo)
XXX - 18.10.2013
mami.80 - 18.10.2013
walerka - 19.10.2013 (synek)
anavaw - 21.10.2013 (Karolinka, Starogard Gd)
sonia85 - 22.10.2013 (córeczka, Swissmed)
Rudi26 - 22.10.2013
olimpia20111 - 25.10.2013 (córeczka, Wejherowo)
Patrycja - 25.10.2013 (na 85% dziewczynka, Zaspa)
lepa_ - 25.10.2013 (dziewczynka, Redłowo)
tessaja - 28.10.2013
1985sloneczko - 28.10.2013 (synek)
Apoloniaa - 29.10.2013 (synek - Julian, Zaspa)
Katrine - 30.10.2013
lucy80 - 31.10.2013
atka - 02.11.2013 (synek)
Mam nadzieję, że tym razem lista jest aktualna, poprawiłam też swój termin, bo od początku był źle przeze mnie wpisany.
Link do poprzedniego http://forum.trojmiasto.pl/WRZESNIOWO-PAZDZIERNIKOWE-MAMUSIE-2013-22-t484367,1,16.html
Maluszek daj znać po wizycie!
Ostatni wątek w dwupakach....o rety a ja mam jeszcze tyleee czasu :)
Aga też bym się wkurzyła, a powiedzieli Ci chociaż kiedy to łóżeczko będzie?
Takie artykuły jak ten o swojskim smaku są sponosorowane więc....trzeba sprawdzić czy na prawdę tam jest tak świetnie.
Ja mam dzisiaj jakiś kryzys, nawet poszłam po loda na poprawę humoru i nie pomogło :/
Ostatni wątek w dwupakach....o rety a ja mam jeszcze tyleee czasu :)
Aga też bym się wkurzyła, a powiedzieli Ci chociaż kiedy to łóżeczko będzie?
Takie artykuły jak ten o swojskim smaku są sponosorowane więc....trzeba sprawdzić czy na prawdę tam jest tak świetnie.
Ja mam dzisiaj jakiś kryzys, nawet poszłam po loda na poprawę humoru i nie pomogło :/
Sonia, niby w środę. Ale ta kobieta była rozgarnięta jak kupa liści jesienią, więc biorę na to poprawkę :/. W każdym razie jeśli znowu coś będzie nie tak to chromolę to i zamawiam z Allegro czy cuś.
Trzeba było kupić ciucha, a dopiero do tego loda ;). U mnie poskutkowało (taaak, pokusiłam się na gałkę sorbetu truskawkowego ;) ).
Trzeba było kupić ciucha, a dopiero do tego loda ;). U mnie poskutkowało (taaak, pokusiłam się na gałkę sorbetu truskawkowego ;) ).
Już nowy wątek, jakiś rekord będzie chyba :)
Przyłączam się także do pozdrowień dla Mamtu i trzymam kciuki za nich :) Najważniejsze, że jest pod stałą opieką.
Aga dobrze, że chociaż zakupy Ci trochę poprawiły humor! i oby to łóżeczko naprawdę było w środę.
Katka no to trzeba sprawdzić, wystawimy ich na ciężką próbę ;) Ale ostatecznie to też zobaczę we wtorek czy na pewno będę.
Dzisiaj zdecydowałam się wykulać z domu chociaż na trochę. No dzisiaj okropnie duszno. Mam nadzieję, że jakiś deszcz się za niedługo pojawi.
Maluszek daj znać po wizycie.
Ja pranie już prawie całe zrobiłam jeśli chodzi o rzeczy małej. Jeszcze mi tylko kocyki i chusta zostały. Tylko, że pranie to pikuś, teraz mam całą stertę rzeczy w pokoju i muszę to wyprasować! Nie wiem czy się zbiorę.
Przyłączam się także do pozdrowień dla Mamtu i trzymam kciuki za nich :) Najważniejsze, że jest pod stałą opieką.
Aga dobrze, że chociaż zakupy Ci trochę poprawiły humor! i oby to łóżeczko naprawdę było w środę.
Katka no to trzeba sprawdzić, wystawimy ich na ciężką próbę ;) Ale ostatecznie to też zobaczę we wtorek czy na pewno będę.
Dzisiaj zdecydowałam się wykulać z domu chociaż na trochę. No dzisiaj okropnie duszno. Mam nadzieję, że jakiś deszcz się za niedługo pojawi.
Maluszek daj znać po wizycie.
Ja pranie już prawie całe zrobiłam jeśli chodzi o rzeczy małej. Jeszcze mi tylko kocyki i chusta zostały. Tylko, że pranie to pikuś, teraz mam całą stertę rzeczy w pokoju i muszę to wyprasować! Nie wiem czy się zbiorę.
Aga, raczej nie etatowo, po prostu chciałam naprawić swój błąd z poprzedniego wątku ze złą listą.
Sonia, u mnie też jeszcze daleko, ale zważywszy na Mamtu może być ostatni w 100% zakładany jeszcze w dwupakach, dodatkowo weekend przed nami, a wówczas ruch na forum mocno zwalnia, no chyba że mocno się sprężymy i zdązymy z jeszcze jednym dwupakowym.
Sonia, u mnie też jeszcze daleko, ale zważywszy na Mamtu może być ostatni w 100% zakładany jeszcze w dwupakach, dodatkowo weekend przed nami, a wówczas ruch na forum mocno zwalnia, no chyba że mocno się sprężymy i zdązymy z jeszcze jednym dwupakowym.
Aga, nie smiem Cię prosić o tą podwozkę, bo ja bez mojego adaptera do pasow nie jeżdżę, a to ciulstwo waży 4 kg wiec nigdzie się z tym nie doczlapie!
Szukalam po aptekach papierkow lakmusowych i oczywiscie wszedzie duze oczy robili. Chyba predzej przez neta zamówię.
A mowilam, że wczoraj zaczęłam pakowanie torby od ciuszków na wyjscie ze szpitala dla malej?!
Szukalam po aptekach papierkow lakmusowych i oczywiscie wszedzie duze oczy robili. Chyba predzej przez neta zamówię.
A mowilam, że wczoraj zaczęłam pakowanie torby od ciuszków na wyjscie ze szpitala dla malej?!
Dzięki Sonia za cynka.
Dziewczyny, zarąbiście wyglądacie na zdjeciach:))
A ja mam mega doła i już wiem na 100%, że to moja ostatnia ciąża. Moje dziecko będzie się musiało pogodzić z tym, że będzie jedynakiem...
Nawet moja mama stwierdziła, ze ciąża to nie moja bajka...
Justyna ma niesamowity dar, bo fajne ujęcia i fajne zdjęcia.
Dziewczyny, zarąbiście wyglądacie na zdjeciach:))
A ja mam mega doła i już wiem na 100%, że to moja ostatnia ciąża. Moje dziecko będzie się musiało pogodzić z tym, że będzie jedynakiem...
Nawet moja mama stwierdziła, ze ciąża to nie moja bajka...
Justyna ma niesamowity dar, bo fajne ujęcia i fajne zdjęcia.
I ja przesyłam wirtualne pozdrowienia dla Mamtu, choć nie miałam jeszcze okazji poznać osobiście, no i zaciskam kciuki, żeby wszystko było z Nowym ok.
Jestem juz po wizycie, Mały ułożony ponownie główką w dół, lekarka oczywiście go nie zmierzyła, tylko upewniła sie, czy serce bije - zastanawiam się, za co jej płacę, bo moje wizyty wyglądają jak na NFZ :/ no i na za tydzień-dwa mam się umówić do dr Swiątkowskiej na to ostatnie dokładne USG - nie mogę sie doczekać, bo wreszcie czegoś dokładnego się dowiem - ostatnio Młody był ważony właśnie przez Świątkowską w 22 tc !!!!!
No a ja mam 9,5 kd na plusie....... ale chyba mi to jednak zwisa, w każdym razie jedząc czipsy robię pizzę (wczoraj tez jadłam), a niech i dzie w d...pę, kiedy jak nie teraz :)))))))
co do gdyńskiego spotkania, to nie wiem, czy byłyście kiedyś w Cozzi, juz od kilku osób słyszałam, że dają świetne włoskie żarcie, tylko nie wiem jak tam z miejscem....
Jestem juz po wizycie, Mały ułożony ponownie główką w dół, lekarka oczywiście go nie zmierzyła, tylko upewniła sie, czy serce bije - zastanawiam się, za co jej płacę, bo moje wizyty wyglądają jak na NFZ :/ no i na za tydzień-dwa mam się umówić do dr Swiątkowskiej na to ostatnie dokładne USG - nie mogę sie doczekać, bo wreszcie czegoś dokładnego się dowiem - ostatnio Młody był ważony właśnie przez Świątkowską w 22 tc !!!!!
No a ja mam 9,5 kd na plusie....... ale chyba mi to jednak zwisa, w każdym razie jedząc czipsy robię pizzę (wczoraj tez jadłam), a niech i dzie w d...pę, kiedy jak nie teraz :)))))))
co do gdyńskiego spotkania, to nie wiem, czy byłyście kiedyś w Cozzi, juz od kilku osób słyszałam, że dają świetne włoskie żarcie, tylko nie wiem jak tam z miejscem....
Selene, ja mam póki co całą stertę naszych rzeczy do prasowania i w ogóle nie korci mnie żeby się za to zabrać ;)
Dora, ja mam do Ciebie rzut beretem przecież, także mogę podjechać żebyś tego cuda nie taszczyła ;). Nie ma problemu!
Marta, masz może gdzieś pod ręką ten "przepis na czyszczenie pralki", który kiedyś, sto wątków temu, wrzucałaś? ;) Byłabym wdzięczna, jeśli to nie problem... I w ogóle jak się sprawdziło to czyszczenie?
Dora, ja mam do Ciebie rzut beretem przecież, także mogę podjechać żebyś tego cuda nie taszczyła ;). Nie ma problemu!
Marta, masz może gdzieś pod ręką ten "przepis na czyszczenie pralki", który kiedyś, sto wątków temu, wrzucałaś? ;) Byłabym wdzięczna, jeśli to nie problem... I w ogóle jak się sprawdziło to czyszczenie?
Marta co Ty za głupoty opowiadasz. Świetnie wyglądasz a Twój uśmiech na fotach powala. W ogóle jak oglądałam zdjęcia to mi się nasza głupawka przypomniała :) Ja za to na kanapie w Pellowskim wyglądam jak słonica haha ale zdjęcia czadowe. Najbardziej mi się podobają nasze w 5 przy drzewach, już nas mam na pulpicie :)
Marta proszę Cię mi mama też wiecznie mówi że jestem grubas nie słuchaj. Po ciąży wszystko wróci do normy a już długo nie zostało, poza tym nie idziesz na spotkanie z miss trójmiasta tylko z nami ciężarówkami i wszystkie jesteśmy już na tym ostatnim najgorszym etapie. Razem damy radę a po spotkaniu humor od razu lepszy będziesz miała! :)
Marta przestań, przecież "się przyznałam", że ważę prawie 10 kg więcej niż 31 tygodni temu....... ale co z tego? Zjesz coś dobrego, pogadasz z nami i Ci się humor poprawi:) a tak jak Sonia pisała, żadna z nas teraz Miss Trójmiasta nie jest, więc czym Ty się w ogóle przejmujesz??!!! nie masz innych zmartwień? :)
Panda, jak dziś przeszłaś przez SR? byłaś w ogóle? ja miałam na 18 wizytę, więc na żadną z grup i tak bym nie zdążyła, ale był mój K. i też ma pozytywne wrażenie odnośnie prowadzącej. Czuję, że te spotkania nastroją mnie bardzie pozytywnie do porodu i zmniejszą choć trochę stres, który od czasu do czasu mnie falami napada... Mam nadzieję, że masz równie optymistyczne wrażenia i jest Dziś lepiej niż we wtorek ..?
Panda, jak dziś przeszłaś przez SR? byłaś w ogóle? ja miałam na 18 wizytę, więc na żadną z grup i tak bym nie zdążyła, ale był mój K. i też ma pozytywne wrażenie odnośnie prowadzącej. Czuję, że te spotkania nastroją mnie bardzie pozytywnie do porodu i zmniejszą choć trochę stres, który od czasu do czasu mnie falami napada... Mam nadzieję, że masz równie optymistyczne wrażenia i jest Dziś lepiej niż we wtorek ..?
hej hej
uff, jakoś żyjemy co?
MAMTU mam nadzieje , że dzidzia jeszcze poczeka.
Marta13 daj spokój. to ciąża, teraz tak mówisz. no modelką teraz nie jesteś, ale na pewno nie jest źle. jak będzie już maluszek, to zobaczysz , że to nie ważne. ale powiem Ci , że ostatnio oglądałam moje zdjęcia jakieś miesiąc po porodzie. i co Wam powiem, wyglądam promienie i szczęśliwa. Wiadomo , że zmęczenie duże, i kilogramy jeszcze są , ale ta radość trzymania maluszka w ramionach jest taką dawką szczęścia. a z resztą każda kobieta w ciąży wygląda promiennie, ona dodaje uroku i koniec. nie widziałam jeszcze brzydkiej kobiety w ciąży.
miłej chłodnej nocy
a dziewczyny na jaki rozmiar kupiłyście pierwszą czapkie na wyjście ze szpitala. dziś na crocodillo wyczaiłam takie czapeczki jesienno - zimowe w dobrej cenie i nie wiem jaki rozmiar wybrać, czy 36 czy 38
uff, jakoś żyjemy co?
MAMTU mam nadzieje , że dzidzia jeszcze poczeka.
Marta13 daj spokój. to ciąża, teraz tak mówisz. no modelką teraz nie jesteś, ale na pewno nie jest źle. jak będzie już maluszek, to zobaczysz , że to nie ważne. ale powiem Ci , że ostatnio oglądałam moje zdjęcia jakieś miesiąc po porodzie. i co Wam powiem, wyglądam promienie i szczęśliwa. Wiadomo , że zmęczenie duże, i kilogramy jeszcze są , ale ta radość trzymania maluszka w ramionach jest taką dawką szczęścia. a z resztą każda kobieta w ciąży wygląda promiennie, ona dodaje uroku i koniec. nie widziałam jeszcze brzydkiej kobiety w ciąży.
miłej chłodnej nocy
a dziewczyny na jaki rozmiar kupiłyście pierwszą czapkie na wyjście ze szpitala. dziś na crocodillo wyczaiłam takie czapeczki jesienno - zimowe w dobrej cenie i nie wiem jaki rozmiar wybrać, czy 36 czy 38
Uściski dla Mamtu!!!! :-*:-*
Marta ja co prawda nie wiem która to TY na zdjęciach ale wszystkie wygladacie cudnie na zdjęciach więc kompletnie nie rozumiem o czym mówisz! Glowa do góry! Skoro ja mam sie trzymać to Ty też nie masz sie poddawać! Nie możesz! :-*:-*
Aniu ja dziś nie byłam na sr bo mój Mąż był w pracy do 19 a ja nie miałam chęci w ten skwar tluc sie tramwajem..a wiesz może na którą grupa druga ma we wtorek? Ja jutro mam wizytę u Swiatkowskiej. Mam nadzieję że mnie uspokoi..Ona już dla mnie jak psycholog i ginekolog w jednym..
Marta ja co prawda nie wiem która to TY na zdjęciach ale wszystkie wygladacie cudnie na zdjęciach więc kompletnie nie rozumiem o czym mówisz! Glowa do góry! Skoro ja mam sie trzymać to Ty też nie masz sie poddawać! Nie możesz! :-*:-*
Aniu ja dziś nie byłam na sr bo mój Mąż był w pracy do 19 a ja nie miałam chęci w ten skwar tluc sie tramwajem..a wiesz może na którą grupa druga ma we wtorek? Ja jutro mam wizytę u Swiatkowskiej. Mam nadzieję że mnie uspokoi..Ona już dla mnie jak psycholog i ginekolog w jednym..
No mam nadzieję że dotrę na następne zajęcia bo karmić zamierzam więc dobrze by było cokolwiek wiedziec..mam nadzieję że mojemu Mężowi nic w pracy nie wyskoczy i wróci tak bym mogła pojechać na zajęcia..bo ostatnio jestem strasznie leniwa jeśli chodzi o przemieszczanie sie komunikacja miejską ;-)
Rozumiem że Ty Aniu na wszystkie zajęcia będziesz chodziła? ;-) Pilna z Ciebie 'uczennica' ;-) podziwiam ;-) Umów sie wcześniej do Swiatkowskiej na to usg bo ostatnio miała trochę napięty terminarz..jutro np. jest tylko trzy godziny w gabinecie...lepiej wcześniej sobie 'zaklepać' wizytę.. ;-) jutro polozna jest w gabinecie od 14.30.
Rozumiem że Ty Aniu na wszystkie zajęcia będziesz chodziła? ;-) Pilna z Ciebie 'uczennica' ;-) podziwiam ;-) Umów sie wcześniej do Swiatkowskiej na to usg bo ostatnio miała trochę napięty terminarz..jutro np. jest tylko trzy godziny w gabinecie...lepiej wcześniej sobie 'zaklepać' wizytę.. ;-) jutro polozna jest w gabinecie od 14.30.
Marta nie zarzekaj sie, ja sie zarzekalam i zobacz na czym to sie skonczylo. Siedzenie w domu i rozzalanie ze sie nie tak wyglada nic nie pomoze, idz na manicure, a moze czas na zmiane fryzury lub koloru, zebys poczula sie lepiej, nie ze tego potrzebujesz, ale to siedzi w glowie wiec trzeba sobie pomoc.
Hej dziewczyny.
Ja jeszcze zdjęć nie widziałam,ale zaraz wejdę na pocztę bo już mnie nosi;)
U mnie po wizycie ok.Szyjka się nie skraca więc nie ma oznak przedwczesnego porodu.Mam zakaz spacerowania w upale,ale już chyba te upały się skończyły patrząc za okno i pochmurne niebo.No i mam się już oszczędzać.
Okazało się,że mam za niski poziom hemoglobiny i ginka chciała przepisać mi żelazo,ale doszłyśmy do wniosku,że postaram się dietą uzupełnić ten niedobór.Następną wizytę mam 27.08 więc się okaże czy będzie wszystko w normie.
Za to dziś obudziłam się z bółem brzucha;(
Marta weź nie gadaj,że Cię nie będzie we wtorek bo Ci nakopie do d...jak Cię spotkam!!!!!!!!!!!Wyglądasz ślicznie i mamy w ogóle nie słuchaj.Ja sobie nie wyobrażam nie spotkać się z Tobą we wtorek.Zobacz Mamtu tak bardzo chciała się z Nami spotkać i już nie da rady:(Więc MUSIMY się spotkać jeszcze WSZYSTKIE!!!!!!!!!
Ok to ja obejrze te zdjęcia.Aż się boję;/
Ja jeszcze zdjęć nie widziałam,ale zaraz wejdę na pocztę bo już mnie nosi;)
U mnie po wizycie ok.Szyjka się nie skraca więc nie ma oznak przedwczesnego porodu.Mam zakaz spacerowania w upale,ale już chyba te upały się skończyły patrząc za okno i pochmurne niebo.No i mam się już oszczędzać.
Okazało się,że mam za niski poziom hemoglobiny i ginka chciała przepisać mi żelazo,ale doszłyśmy do wniosku,że postaram się dietą uzupełnić ten niedobór.Następną wizytę mam 27.08 więc się okaże czy będzie wszystko w normie.
Za to dziś obudziłam się z bółem brzucha;(
Marta weź nie gadaj,że Cię nie będzie we wtorek bo Ci nakopie do d...jak Cię spotkam!!!!!!!!!!!Wyglądasz ślicznie i mamy w ogóle nie słuchaj.Ja sobie nie wyobrażam nie spotkać się z Tobą we wtorek.Zobacz Mamtu tak bardzo chciała się z Nami spotkać i już nie da rady:(Więc MUSIMY się spotkać jeszcze WSZYSTKIE!!!!!!!!!
Ok to ja obejrze te zdjęcia.Aż się boję;/
Panda, z ta pilnością to u mnie różnie :) ja po prostu nie mam na razie zielonego pojęcia o dzieciach:))) no i tak jak już pisałam, mam nadzieję że oswajając się z tematem trochę mniej będę się tym wszystkim przejmować... poza tym od kiedy jestem na zwolnieniu to za bardzo nie mam nic do roboty, poza obiadami, sprzątaniem itp., więc to zawsze jakaś atrakcja:))))
Ania83 - super, że z Małym wszystko w porządku :). Ja co prawda w Cozzi nie byłam, ale może warto spróbować :)
Marta, trzepnę Cię normalnie...! Ok, nie chcesz - nie przychodź! Ale nie chciałabym być w Twojej skórze jak wparujemy na Chełm i prędzej czy później Cię znajdziemy (trochę nas jest, także damy radę)! Szykuj cebulę żeby tyłek nasmarować ;). Wyglądasz super i w ogóle nie chcę słyszeć, że jest inaczej! I popieram Walerkę - jeśli masz ochotę to zrób coś dla siebie, to na pewno poprawi Ci nastrój! Głowa do góry, bo naprawdę nie masz się czym przejmować!
Dora, Arabelki kurs już się skończył, także zapraszam do siebie ;). W sumie zaraz zerknę w kalendarz i napiszę Ci kiedy u mnie przypadają 3 ostatnie spotkania.
Maluszek, super, że po wizycie wszystko ok! :)
Pogoda dzisiaj odpuściła i bardzo mnie to cieszy (o dziwo)! Zamierzam wziąć się za to prasowanie, zresztą w ogóle syf i burdel w domu w dalszym ciągu, także przynajmniej pot nie będzie leciał po mnie strumieniami, a jedynie wąską strużką ;).
Marta, trzepnę Cię normalnie...! Ok, nie chcesz - nie przychodź! Ale nie chciałabym być w Twojej skórze jak wparujemy na Chełm i prędzej czy później Cię znajdziemy (trochę nas jest, także damy radę)! Szykuj cebulę żeby tyłek nasmarować ;). Wyglądasz super i w ogóle nie chcę słyszeć, że jest inaczej! I popieram Walerkę - jeśli masz ochotę to zrób coś dla siebie, to na pewno poprawi Ci nastrój! Głowa do góry, bo naprawdę nie masz się czym przejmować!
Dora, Arabelki kurs już się skończył, także zapraszam do siebie ;). W sumie zaraz zerknę w kalendarz i napiszę Ci kiedy u mnie przypadają 3 ostatnie spotkania.
Maluszek, super, że po wizycie wszystko ok! :)
Pogoda dzisiaj odpuściła i bardzo mnie to cieszy (o dziwo)! Zamierzam wziąć się za to prasowanie, zresztą w ogóle syf i burdel w domu w dalszym ciągu, także przynajmniej pot nie będzie leciał po mnie strumieniami, a jedynie wąską strużką ;).
Witajcie, w pochmurny poranek.
Widzę że nastroje też raczej ponure.
Marta, jesteś piękną kobietą z cudownym uśmiechem. I jeżeli teraz piszesz, że wyglądasz fatalnie, to jejku kobieto jaka Ty musisz być cudowna nie będą w ciąży :) Na spotkaniu musisz być, koniec kropka, bez dyskusji.
Maluszku, a raczej Alicjo w Karainie Czarów :), dobrze że po wizycie ok. Oszczędzaj się jak możesz.
Carolajna, rozumiem że prysznic już jest. Mam nadzięję, że ze stopami już też ok.
Udanego dnia
Widzę że nastroje też raczej ponure.
Marta, jesteś piękną kobietą z cudownym uśmiechem. I jeżeli teraz piszesz, że wyglądasz fatalnie, to jejku kobieto jaka Ty musisz być cudowna nie będą w ciąży :) Na spotkaniu musisz być, koniec kropka, bez dyskusji.
Maluszku, a raczej Alicjo w Karainie Czarów :), dobrze że po wizycie ok. Oszczędzaj się jak możesz.
Carolajna, rozumiem że prysznic już jest. Mam nadzięję, że ze stopami już też ok.
Udanego dnia
Jak ja będę tak przeżywać każdy poród forumowy, to chyba wrzesień i październik będę ryczała;)))) Jakbym sama urodziła...
Dziewczyny, a tak w ogole Kochane jesteście. I faktycznie zmienie coś:) A nawet bardzo dużo:)) Jak zdąże z całością to zobaczycie we wtorek. Koniec mazgajenia się! I jeszcze raz dziekuje:*
Dziewczyny, a tak w ogole Kochane jesteście. I faktycznie zmienie coś:) A nawet bardzo dużo:)) Jak zdąże z całością to zobaczycie we wtorek. Koniec mazgajenia się! I jeszcze raz dziekuje:*
zapraszam do nowego wątku z dedykacją dla Mamtu i Tadka:))))
http://forum.trojmiasto.pl/WRZESNIOWO-PAZDZIERNIKOWE-MAMUSIE-2013-24-t485638,1,130.html
http://forum.trojmiasto.pl/WRZESNIOWO-PAZDZIERNIKOWE-MAMUSIE-2013-24-t485638,1,130.html
ale super, a to nas mamtu zrobila, a raczej dogadala sie z Nowym zeby mamusi budzetu nie obciazac. Super gratulacje i zazdroszcze tych 45 min a wogle to rzeczywiscie spory chlopak jak na 37 tydzien, widac juz byl gotowy kawaler.
Marta - mam super fryzjerke, najtansza nie jest bo za balejaz bierze chyba 180zl ale bardzo fajnie dobiera kolor i robi go naturalnie. Tyle ze przyjmuje w Sopocie, w tym domu towarowym co jest Mc Donalds, ma na imie Karolina tel 0585511766 a zaklad nazywa sie Blue look (chyba)
jedyne co ci doradze to zetnij wlosy tak zeby bylo praktycznie bo przez pierwsze 3 miesiace za bardzo nie ma czasu na ukladanie.
Ja wlasnie kombinuje kiedy sie umowic na kolor zeby nie miec za duzych odrostow i dopiero pojsc jak mlody bedzie mial kolo 2 miesiecy.
Marta - mam super fryzjerke, najtansza nie jest bo za balejaz bierze chyba 180zl ale bardzo fajnie dobiera kolor i robi go naturalnie. Tyle ze przyjmuje w Sopocie, w tym domu towarowym co jest Mc Donalds, ma na imie Karolina tel 0585511766 a zaklad nazywa sie Blue look (chyba)
jedyne co ci doradze to zetnij wlosy tak zeby bylo praktycznie bo przez pierwsze 3 miesiace za bardzo nie ma czasu na ukladanie.
Ja wlasnie kombinuje kiedy sie umowic na kolor zeby nie miec za duzych odrostow i dopiero pojsc jak mlody bedzie mial kolo 2 miesiecy.
Aga, Twoj kurs się chyba zaczął jakos koło 20 czerwca, prawda?
Ja mam termin porodu na 22.09 a koniec kursu na 24.09 wiec ze trzy ostatnie zajecia są zagrożone:) tylko u nas już bylo zwiedzanie porodowki ( w innej kolejności )
Dzis o 16: 40 mam, to trzecie ważne usg! Różyczka bedzie ogladana z kazdej strony i mierzona. Trzymajcie kciuki! Sprawdzimy tez ilość wód plodowych i zobaczę, czy lekarka zauważy jakąś nieprawidłowośc w stopkach (jak Augustyniak na darmowym usg)...
Ja mam termin porodu na 22.09 a koniec kursu na 24.09 wiec ze trzy ostatnie zajecia są zagrożone:) tylko u nas już bylo zwiedzanie porodowki ( w innej kolejności )
Dzis o 16: 40 mam, to trzecie ważne usg! Różyczka bedzie ogladana z kazdej strony i mierzona. Trzymajcie kciuki! Sprawdzimy tez ilość wód plodowych i zobaczę, czy lekarka zauważy jakąś nieprawidłowośc w stopkach (jak Augustyniak na darmowym usg)...