Widok
Ja również zastanawiałam się nad zakupem takiego wózka, po kilku miesiącach zrezygnowałam. Mam jeden wózek po starszym synku i całkowicie się sprawdził.
Różnica pomiędzy moimi dziećmi to 1 rok i 9 miesięcy, synek juz chodził na nóżkach. Przez krótki okres czasu miałam ergonomiczne nosidło dla maluszka, które nadawało się na krótkie wypady.
Teraz nie żałuję swojej decyzji, bo zastanawiam się teraz jakbym z takim wózkiem zabrała się do autobusu, czy na wakacje? (na tamten czas nie miałam auta).
Ostatnio w komisie w Wejherowie widziałam taki wózek a'la wagonik, czyli jedno dziecko za drugim, coś jak Peg Perego. Jak jesteś zainteresowana to tam zajrzyj...
Różnica pomiędzy moimi dziećmi to 1 rok i 9 miesięcy, synek juz chodził na nóżkach. Przez krótki okres czasu miałam ergonomiczne nosidło dla maluszka, które nadawało się na krótkie wypady.
Teraz nie żałuję swojej decyzji, bo zastanawiam się teraz jakbym z takim wózkiem zabrała się do autobusu, czy na wakacje? (na tamten czas nie miałam auta).
Ostatnio w komisie w Wejherowie widziałam taki wózek a'la wagonik, czyli jedno dziecko za drugim, coś jak Peg Perego. Jak jesteś zainteresowana to tam zajrzyj...
mam dostawkę do wózka buggypod
http://www.buggypod.pl/
będę niedługo sprzedawać jakby co, stan idealny :)
http://www.buggypod.pl/
będę niedługo sprzedawać jakby co, stan idealny :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
hej, ja przerobiłam 4 wózki blizniacze zanim trafiłam na idealny, pierwszy nówka Jane twin two, z godnolą, nie polecam, maluch 2 msc przestał mi sie miescic, a starsze ciagneło, nogi po chodniku, w sniegu łamały mu sie kółka. Nie polecam typu tramwaj, zimą nie da sie nimi jezdzic, jesli maja piankowe koła. Potem miałam zooma, godnola fajna, ale pchasz tramwaj, potem x landera twin, wieksze dziecko mi się nie mieściło, w tej chwili jeżdzimy mothercare urban twin, nie ma gondoli ale ma cieple spiworki na zimę i rozkłada sie na płasko, rewelka w podbijaniu, pompowane koła. A polecam ten mountain urban jungle z opcja gondoli.
My zdecydowalismy sie na babyjogger - testujemy go od 2 miesiecy, bo moze byc w wersji "pojedynczej" i "podwojnej". wozek jest na prawde super wykonany, jak na podwojny wozek - lekki, bardzo latwo sie sklada no i ma mnostwo kombinacji. mysle, ze jako podwojny takze sie sprawdzi, mamy do niego fotelik maxi cosi i specjalne adaptery.
zastanawialismy sie takze nad zoomem formy abc design, ale byl duzo wiekszy po zlozeniu i duzo dluzszy jako rozlozony.
phill and tedds w ogole nam nie pasowal, bo dziecko, ktore jest z tylu NIC nie widzi. wiadomo, ze starsze dziecko wiecej chodzi, ale jednak jak musi przejechac nawet kawalek, to warto zeby jednak cos widzialo a nie jechalo prawie ze pupa po ziemi i widzialo przed soba tylko siedzenie mlodszego rodzenstwa. dla mnie niewypal.
zastanawialismy sie takze nad zoomem formy abc design, ale byl duzo wiekszy po zlozeniu i duzo dluzszy jako rozlozony.
phill and tedds w ogole nam nie pasowal, bo dziecko, ktore jest z tylu NIC nie widzi. wiadomo, ze starsze dziecko wiecej chodzi, ale jednak jak musi przejechac nawet kawalek, to warto zeby jednak cos widzialo a nie jechalo prawie ze pupa po ziemi i widzialo przed soba tylko siedzenie mlodszego rodzenstwa. dla mnie niewypal.
http://img23.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img6763zm.jpg
wózek sprzedany ale zobacz na funkcjonalność
wózek sprzedany ale zobacz na funkcjonalność