Bardzo ciekawe komentarze. Prowadzenie własnej restauracji to zawsze duże wyzwanie, patrząc na to z perspektywy oczekiwań naszych klientów czy lokalnej konkurencji. To właśnie poznanie rynku "od...
rozwiń
Bardzo ciekawe komentarze. Prowadzenie własnej restauracji to zawsze duże wyzwanie, patrząc na to z perspektywy oczekiwań naszych klientów czy lokalnej konkurencji. To właśnie poznanie rynku "od podszewki" da nam przewagę i w dłuższej perspektywie przetrwamy. Oczywiście musimy postawić na wysoką jakość oferowanych usług, dlatego nie ma sensu szukać oszczędności na wyposażeniu kuchni. Większość produktów marek przeznaczonych do gastronomii z pewnością się sprawdzi. Warto też zadbać o nowoczesne wyposażenie samego lokalu. Goście zwracają bardzo dużą uwagę na talerze, sztućce czy fingerfood pojemniki - https://swiecedlagastronomii.pl/kategoria-produktu/fingerfoody/ do podawania sałatek. O samej czystości tych wszystkich elementów chyba nie muszę wspominać :)
zobacz wątek