Widok
Z miłą chęcią poznam samotną koleżankę do porozmawiania na każdy temat.
Witam serdecznie!
Z miłą chęcią poznam osobę,która podobnie do mnie baaardzo przejechała się na swoich dotychczasowych koleżankach (przyjaciółkach) i ma ochotę poznać kogoś szczerego,otwartego z kim można pogadać na każdy temat, wspólnie śmiać się i płakać, pójść na spacer.
Miło by było mieć znajomą,koleżankę lub przyjaciółkę choć taką on-line :-)
Z miłą chęcią poznam osobę,która podobnie do mnie baaardzo przejechała się na swoich dotychczasowych koleżankach (przyjaciółkach) i ma ochotę poznać kogoś szczerego,otwartego z kim można pogadać na każdy temat, wspólnie śmiać się i płakać, pójść na spacer.
Miło by było mieć znajomą,koleżankę lub przyjaciółkę choć taką on-line :-)
Dziewczyny!! Skoro tyle nas jest to moze wspolna kawa na mily poczatek zapoznania?? Termin ustalimy a jesli jestescie chetne to piszcie na maila Dreamss0804@wp.pl, piszcie bez wzgledu na wiek i stan cwyilny:D moze byc ciekawie, proponuj aby kazda z Was ktora ma ochote sie spotkac wyslala maila do mnie do dnia 15.07 2012:d i wtedy bedziemy uzgadniac termin:)
Dreamss0804@wp.pl
:D
Dreamss0804@wp.pl
:D
Witaj, i ja chetnie poznam koleżanke szczerą, otwartą, podchodząca z dystansem do pewnych rzeczy;], akceptującą krzywy światopogląd, maniakalne zamiłowanie, różnorodnośc etc
chocby on-line
ps. Panowie akurat w moim wypadku kolezanke poznam chętniej niz kolege poniewaz koledzy odbierają proste dla kobiet rzeczy jako głębiej sprecyzowany kod, szept jako podstęp a piwo zamienia sie w randkę:| nie mowie, ze zawsze ;p
pozdrawiam
chocby on-line
ps. Panowie akurat w moim wypadku kolezanke poznam chętniej niz kolege poniewaz koledzy odbierają proste dla kobiet rzeczy jako głębiej sprecyzowany kod, szept jako podstęp a piwo zamienia sie w randkę:| nie mowie, ze zawsze ;p
pozdrawiam