Widok

Z miłą chęcią poznam samotną koleżankę do porozmawiania na każdy temat.

Witam serdecznie!

Z miłą chęcią poznam osobę,która podobnie do mnie baaardzo przejechała się na swoich dotychczasowych koleżankach (przyjaciółkach) i ma ochotę poznać kogoś szczerego,otwartego z kim można pogadać na każdy temat, wspólnie śmiać się i płakać, pójść na spacer.
Miło by było mieć znajomą,koleżankę lub przyjaciółkę choć taką on-line :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czemu koleżankę? My faceci czujemy się dyskryminowani :(
Ja się przejechałam nie raz i nie dwa i aż szkoda czasem fajnych relacji. Chętnie pogadam/popiszę o głupotkach i nie-głupotkach :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również pogadam z jakąś koleżanką jestem osobą szczerą potrafię dotrzymać tajemnicy zawszę pomagam gdy ktoś potrzebuje pomocy już nie aż się przejechałam ale tym razem moja szwagierka odebrała mi najlepszego przyjaciela :( Bardzo chętnie pójdę na spacer na kawę jakis babski wieczór
A gdzie jakieś drogi za pośrednictwem których można się z wami skontaktować kobietki? W jakim wieku jesteście? Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podaje kontakt do siebie.

katarzyna_jantar@o2.pl
Witaj mam podobna sytuacje do CIebie, Jestem z brzezna mam 22 lata pozdrawiam thalius@wp.pl
Drogie Panie !

Co tu taka cisza ??????
witam jaa również szukam koleżanki bądź przyjaciółki której mogła bym zaufać mam na imię paulina i mam 21 lat i jestem z gdańska siedlce mój mail kicia185@poczta.onet.eu
hej.. ja również chętnie bym się z kimś zaprzyjaźniła :)
Jestem "napływowa" i w Gdańsku nie mam nikogo bliskiego. Brakuje mi babskiego towarzystwa, i chętnie potowarzyszę komuś kto tego potrzebuje :)

orzeszek2010@gmail.com
zapomniałam dodać- mam 25 lat :)
hej hej :) ja tak samo.. cisza ze znajomymi..
Razem z Mężem nie mamy z kim się spotakć..
Może problem polega na tym ze mamy 23/24 lata i prawie roczne dziecko..
Gdańsk osowa :)
Ale! gdyby któraś Pani była zainteresowana rozmową to zapraszam..
skakana6@gmail.com
..a są tu jakieś zawiedzione/ rozczarowane przyjaźniami 40-latki z Przymorza?? :-)
zapraszam na szalona007@gazeta.pl
hej, mam 31 lat i też szukam koleżanki ( pokrewnej duszy ;) ) Mieszkam w Gdańsku od 3 lat, mam mężą i roczną córeczkę, obecnie nie pracuje. Piszcie: agaj.81@o2.pl
Możesz podać jakiegoś maila ?
agaj.81@o2.pl
Skąd ja to znam :(.
Smutne, ale niektóre mosty trzeba za sobą palic, zeby nie dać sie całe życie wykorzystywać.
Też chetnie pogadam. bluevelveeet@wp.pl
Ja też chętnie poznam kogoś nowego(w sensie przyjaciółkę /koleżankę oczywiście:)), bo na starych znajomych nie mogę już liczyć... Jestem z Wejherowa mam 22 lata. gg:2693772 aneciatkoo@wp.pl
image
Hej, ja też chętnie kogoś poznam, mam 27lat, męża, mieszkam w gdańsku (ujeścisko).mąż dużo pracuje a ja nudze się sama, moj mail lizaliza85@gazeta.pl:)
Dziewczyny!! Skoro tyle nas jest to moze wspolna kawa na mily poczatek zapoznania?? Termin ustalimy a jesli jestescie chetne to piszcie na maila Dreamss0804@wp.pl, piszcie bez wzgledu na wiek i stan cwyilny:D moze byc ciekawie, proponuj aby kazda z Was ktora ma ochote sie spotkac wyslala maila do mnie do dnia 15.07 2012:d i wtedy bedziemy uzgadniac termin:)

Dreamss0804@wp.pl

:D
A ja jestem za :) Może być ciekawie. Jestem nowa w trójmieście. Tzn od października tu mieszkam i jak dotąd rzuciłam się w wir pracy, ale siedzenie za biurkiem w papierach to nie jest jedyne o czym marzę heh
pozdrawiam
Edi :)
Ja się zgłaszam:)
Dziewczyny ale na forum to jakos slabo sie dogadmy wiec ktora chetna na spotkanie w nst weekend piszcie na maila lub gg 43775594 to sie jakos dogadamy!!
i jak dziewczyny doszło do spotkania ? jesli tak zdajcie relacje :)
Witaj, i ja chetnie poznam koleżanke szczerą, otwartą, podchodząca z dystansem do pewnych rzeczy;], akceptującą krzywy światopogląd, maniakalne zamiłowanie, różnorodnośc etc
chocby on-line
ps. Panowie akurat w moim wypadku kolezanke poznam chętniej niz kolege poniewaz koledzy odbierają proste dla kobiet rzeczy jako głębiej sprecyzowany kod, szept jako podstęp a piwo zamienia sie w randkę:| nie mowie, ze zawsze ;p
pozdrawiam
Drogie panie a może reedycja spotkania grupowego, i rowniez jak kolezanka wyzyj prosze o relacje; ]
Bardzo chętnie dołączyłąbym do mafii dotychczas poszukujacych towarzystwa niewiast
Ja też prosiłabym o jakąś krótką wzmiankę o spotkaniu i przyłączam się do kręgu samotnych koleżanek:)
No ja się chętnie pisze w razie czego na takie spotkanie, mój mail panterallegro@wp.pl
takze jestem chętna na spotkanie, poznanie nowych koleżanek :)
in88na@gmail.com
mam 24 lata
Hey ja również z miłą chęcią nawiąże jakieś nowe ciekawe znajomości :)

sloneczko_87Art@wp.pl

mam 25 lat :)
Kobiety !
Kiedy jakieś piwo? :)

Ogarnijmy sie i do roboty! ;D

3843225

28lat , Gdańsk :)
Cześć
Jestem 30latka z gdyni. Może któras z Was ma ochote sie spotkac lub popisac?
moje gg 44369995
Zapraszam chętne na spotkanie babeczek - poniedziałek 3.09.2012 o godz.18.00 w barbadosie w gdańsku głównym.
Chętne moga potwierdzać i pytac o szczegóły:
Kasia 11069976

Inne tematy z forum Kobieta

night club dla kobiet, streaptiz męski? (41 odpowiedzi)

Hej, czy jest gdzieś w trójmieście lub okolicach klub dla kobiet z męskim streaptizem. Chcę...

Szukam przyjaciela - GEJA :) (6 odpowiedzi)

Wiem że troche nietypowe ale... a nóż - widelec się znajdzie? :) Czemu akurat Geja? Bo przyjaźń...

Prezent dla teściowej (121 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

do góry