Widok

ZESPÓŁ BEST!! PROSZĘ O OPINIE!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, bardzo proszę Was o jakieś opinie na temat zespołu Best... za dużo nie ma o nich na forum... Dziś dzwoniłam do menegera zespołu i powiedział mi że na spotkaniu nie można zobaczyć jakis nagrań z wesela... powiedział jedynie tyle co na stronce a tam jest jakiś błąd i nie można tego otworzyć:( słyszałam że są dobrzy i świetnie prowadzą.. A Wy co myślicie?? macie jakieś doświadczenia z tym zespołem?? Bardzo proszę o pomoc...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z czystym sumieniem mogę polecić.
byłam na weselu gdzie grał ten zespół. fajne zabawy, integracja gosci juz od pierwszych tancow, ładne czyste głosy ale nie wiem czemu czy to wina pary mlodej, ze tak chcieli czy orkiestry bo np nie umiala zaspiewac ale piosenka do 1 tanca leciała z kompa...

co do materiału,myślę ze powinni przedstawić Tobie jakieś materiały, gdyby nie opinie to masz chyba prawo zobaczyc jak grają itp... gdyby mi zespol nie pokazal jakiegos materiału to bym na pewno go nie wybrała, demo może być złudne(spiewane w studio a na zywo mega fałsz)
To może "Kiedy ranne" też grają z kompa?
Miałam zespół Best na weselu 15 sierpnia. Niestety jeszcze nie mam płyty z wesela i będzie niestety nieprędko ale polecam. Rewelacja wszyscy goście byli zadowoleni. "Kiedy ranne" mają w innej, fajnej aranżacji. Plus dla nich że to grają bo połowa zespołów tego (sama z siebie) nie gra. My też braliśmy ich w ciemno. CAŁKOWITY STRZAŁ, ALE WIEDZIAŁAM ŻE NIE MOGĄ FAŁSZOWAĆ SKORO POTRAFIĄ GRAC na tylu instrumentach każdy, to znaczy że maja dobry słuch. Wodzirejowanie pierwsza klasa. Wszyscy podziwiali ta umiejetność. Przerwy niezauważalne. Ja nie mogłam niczego przekąsić w tych przerwach, bo jak tylko siadłam do stołu przychodził juz kolejny wujek prosił do tańca. Mój tata któremu nie podobało się to nagranie demo na ich stronie (że niby za głośno same trąby), po poprawinach (trochę wcięty) pochwalił ich słowami że to zespół na światowym poziomie. Do tej pory wszyscy chwalą zespół. Świetne pomysły. Wesele zaczyna się polonezem. Po dwóch tańca wyskakuje jeden członek zespołu w kapitalnym stroju alibaby gra na trabce i prowadzi wężyka. Nie chce zdradzać więcej. My nie wiedzieliśmy prawie nic i tak jest super niespodzianka dla pary młodej. Wprawdzie ceny na przyszły rok widziałam, że wzrosły, ale ja nie zamieniłabym ich na żaden inny zespół. Jeśli masz wesele w przyszłym roku to myślę że do grudnia płytka już będzie to z chęcią pokażę ci ich występ. Aha ja miałam ich jescze na błogosławieństwie w domu. W sumie to wzruszyło mi gdy zagrali piosenki religijne. W domu wszyscy się wzruszyli, później wszyscy stwierdzili że przez ten zespół bo on zrobił taką atmosfere, bo np w kościele na slubie nikt z moich najbliższych nie uronił łezki. Polecam w 200%
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
My mieliśmy zespół u siebie 9 maja tego roku. Zgadzam się z Silen że są naprawdę warci polecenia. Braliśmy ich też w ciemno i pierwszy raz zobaczyliśmy w dniu ślubu :) Konkursy pierwsza klasa.... Wodzirej doskonale zintegrował rodziny - bawili się młodzi i starzy... A konkurs taniec w gwiazdami u nas zrobił totalną furorę :)
wielkie dzięki za odpowiedż:) a mogłabyś mi jeszcze powiedzieć czy to prawda że słychąc tylko trąbki i te wszystkie instrumenty i to zagłusza cały śpiew? czy jest miłe dla ucha??i jaką muzykę grali???
I jakbyś mogła silien jak będziesz miała tą płytkę z wesela pokazać mi:) oto mój email madziunianiunia0@wp.pl i magłabym też prosic Twojego:) pozdrawiam serdecznie:))
Ok jak bede mieć płytke to jakoś postaram Ci się pokazać. Wyślę Ci wkrótce maila z moim adresem. U mnie z kolei był tylko jeden konkurs z krzesełkami oprócz tańca oczepinowego i wyboru nowej pary młodej, ale trochę na nasze życzenie bo mieliśmy mnóstwo dodatkowych atrakcji fajerwerki, marzki itd wiec wspólnie stwierdziliśmy żeby kończyć oczepiny a goście niech się troche pobawią.
Co do trąbki i saksofonu to muszę stwierdzić że nie było za głośno. Wszystkim bardzo to się podobało, a potem mówili że chyba niełatwo grać tak na trabce w przebraniu i dodatkowo prowadzić wężyka. Poza tym gości zachwycił elegancki strój wodzirejów. Powiedzmy że wodzirei było dwóch w cylindrach rewelka. Aha i musze wspomniec o wokalistce. JA wybierając zespół bardzo ubolewałam że nie bedzie damskiego głosu(2lata temu zespół best był bez wokalistki) no i w tym roku mile mnie to zaskoczyło. Poza tym dziewczyna ma naprawde ładny głos.
wielkie dzięki:) już jestem przekonana o tym wyborze:) myślę,że się nie zawiodę:))) czekam na maila od ciebie:) pozdrawiam serdecznie:)))))
a może jeszcze ktoś ma jakieś info???:)
podpisaliśmy dziś umowę:) 2.10.2010:)))) jakoś czuję sie spokojna czuję że się nie zawiodę:))))
Czy możesz napisać na jaki koszt trzeba sie przygotować? Z poprawinami a najlepiej bez.

pozdrawiam
Zespół BEST jest porostu super grali u nas na weselu 12 czerwca w MAGNACIE ... Było cudnie goście świetnie się bawili i zawsze ktoś byl na parkiecie nie robią duzo przerw maja superanckie niespodzianki dla młodej pary .... będziecie mile zaskoczeni jak was przywitają ale nie będziemy zdradzać szczegółów bo zepsujemy całą ich magie!!!!!!!!!
Naprawdę sa godni polecenia wystarczyło nam z nimi dwa spotkania i wszystko było ustalone
bierzcie ich jeżeli mają jeszcze jakiś wolny termin a nie będziecie żałować
My mieliśmy 100 osób na weselu i maja tak świetnego wodzireja , że wszystkim dogodził ... muzykę dopasowali do naszych gości nie ma się co bać z nimi wesele wypali choć inne rzeczy by się waliły
pozdrawiamy aga i marcin 12 czerwiec!!!!
A pierwszą piosenkę chcieliśmy żeby puścili z płyty bo chcieliśmy mieć orginalne wykonanie budki suflera "Zostań jeszcze !!!!!!!!!!!!!!!!"
Więc kaju może zacznij się wypowiadać po swoim weselu a nie na którym byłaś tylko gościem - bo chyba ty jako jedyna byłaś niezadowolona
Para z 12 czerwca 2009
no właśnie nam powiedzieli że jak chcemy o zaśpiewają piosenkę a jak chcemy to puszczą z płytki... niektórzy mają gotowy układ tańca i im jest tak wygodniej zatańczyć z podkladu tak jak się uczyli na kursie....

Ojjj już się nie mogę doczekać jeszcze mówisz że niespodzainki robią ciekawa jestem jakie:))))
może ktoś jeszce mógłby coś powiedzieć o tym zespole??:)
a mam pytanko jeszcze czy robili oni może konkursy gdzie brała udział para młoda czy tylko kokursy dla gości??
a mieliści ich też na poprawinach?
Konkursy wybierasz sama jakie chcesz możesz im polecic nowe. U mnie np było tak mało czasu że był tylko 1 konkurs. Przed samym weselem dostajesz taki formularz do wypełnienia i tam są konkursy które wybierasz. Poza tym robią jeszcze kilka rzeczy których tam nie zamieszczają. Ale jak chcesz konkurs dla Was to musisz im powiedzieć. Kiedyś robili ten konkurs pytania i odpowiedzii Np Kto będzie zmywał i para młoda podnosi karteczkę z napisem on lub ona albo odpowiedniego buta. Sama o to pytałam powiedzieli że mogą to zrobić ale my musieliśmy przygotować pytania które wiemy że mogą być smieszne.
A czy ma ktoś z Was namiar na zespół SAMBA (grają w Róży Wiatrów na Dancingach)??

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
jakieś nowe opinie??
jakieś świeże opinie?
jest ktoś kto miał ostatnio ten zespól?
7 listopada byłem z nimi w Rodizio w Gdyni. Chłopaki nadal dają czadu a dodatkowo mają teraz wokalistkę. Naprawdę polecam.
A na jaki koszt trzeba się przygotować zamawiając ten rozśpiewany zespół??
Zespól Best jest the Best !!!Pozdrowienia dla zespołu i Silen od zespołu MASSUANA !!!
image
Witam! Jak wiecie na stronie zespołu mało jest umieszczonych próbek ich umiejętności. Czy któraś/eś z Was miała/o ten zespół u siebie i może się podzielić próbkami?????????
Dziękuję za pozdrowienia. A co do próbek to ja już kiedyś komuś obiecałam pokazać płytkę. Niestety teraz nie mam dostępu do płyty z wesela. Będzie to możliwe około 15 lutego. Nie wiem tylko czy z tej płyty uda mi się stworzyć jakieś próbki ale spróbuje. Co do pytań o koszt zespołu Best, to z tego co wiem, to wynosi teraz 4.000zł. Ja uważam że warto. Moi goście również. No ale z terminami bardzo ciężko. To bardzo młode chłopaki. Polecam ich bo sa wszechstronni uzdolnieni. Każdy z nich gra conajmniej na trzech instrumentach. Byli u mnie na błogosławieństwie w domu z harmonią trąbką i saksofonem. Mój tata bardzo sceptycznie do nich podchodził. Twierdził że na weselu nie chodzi o to żeby zrobić dużo hałasu. Jednakże w efekcie był zachwycony i sam ich poleca znajomym. Swietnie prowadzą wesele. Co do zespołu massuana który jest tak uszczypliwy wobec mnie to też pewnie polecałabym gdyby był bardziej elastyczny i mniej nachalny. Ja jak z kims podpisuję umowę to patrzę też na to jakim jest człowiekiem. Nie lubie ludzi którzy drwią z innych tak jak massuana. Zespół ten jednak ma plusy. Niewątpliwie wokal u nich jest ogromnym plusem i fakt że perfekcyjnie wykonują wszystkie klasyczne przeboje polskie i nie tylko. Jednakże sam śpiew to nie wszystko. Wesele to nie jest koncert. Również samo prowadzenie zabawy i elastyczność to nie wszystko. Kiedyś polecano mi zespół "blue night" jak usłyszałam pierwszą piosenkę z płyty z wesela to się przeraziłam.
ale sie rozpędziłam z harmonią miałam na mysli akordeon hehe pozdrawiam i polecam Best
Dziękuję Silen nareszcie za ciepłe słowa:"Co do zespołu massuana . Niewątpliwie wokal u nich jest ogromnym plusem i fakt że perfekcyjnie wykonują wszystkie klasyczne przeboje polskie i nie tylko".
Jestem przerażony tym,jak inne zespoły oszukują Pary Młode,które przecież tylko raz moga zrobić wesele i nie można tego poprawić.Dyskietka lub mini dysk i udawanie.Ludzie biorą "zespół" za pół ceny i później są ździwieni .W tym czasie dobre zespoły nie maja pracy i upadają.
Przede wszystkim chodziło Silen o nasz śpiew na żywo i zdzieranie głosu do rana, to miałem od początku na myśli,więc się nie zrozumieliśmy.Pozdrawiam

image
hej silen:) to mi obiecałaś próbki:) proszę jak da rada wyślij mi jak będziesz miała:) serdecznie pozdrawiam:)
My rowniez chcielismy wynajac zespol The Best, niestety stona internetowa nie dziala juz drugi rok, dwa lata temu poprosilam o informacje i dostalam bardzo zdawkowe, mimo zapewnien wszystkich, ze swietnie graja, zdecydowalam sie na inny zespol, mam nadzieje, ze slusznie postapilam. Mysle, ze ktos kto ma dobra renome, rowniez powinien dbac o klienta, a tego mi brakowalo.
marzena chodzi Ci o www.zespolbest.pl . Ja nigdy nie miałam problemów z tą stroną. Teraz całkowicie ją zmienili. Trwało to może dwa tygodnie. Poza tym zespol Best zastrzega ze nie ujawnia programu wesela w calosci ze wzgledu na prawa autorskie. Te probki ktore byly na stronie mi wystarczyla. Madzia jak tylko bede miec ta plyte i uda mi sie wyciac te probki to to zrobie.
dzięki wielkie silien:)

a co do stronki to mi też działała i widziałam wszystkie próbki nawet niektóre ściągnęłam na kompa... rozmawiałam nawet z Panią która się zajmuje naszą salą weselną i mówiła że nie raz tam grali i są bardzo dobrzy... to samo mówi moja świadkowa która pracowała jako kelnerka na weselach i nie raz ich słyszała... a ja sama się przekonam dopiero 02.10 :) i mam nadzieję,że się nie zawiodę:) a jaki zespół wzieliście???

Silien czekam z niecierpliwością na próbki:)
Jeśli by była taka możliwość to ja też poproszę o próbki. Zastanawiamy się nad tym zespołem. To co maja na stronie to jednak trochę mało dla mnie, by być pewną do swego wyboru.

dzięki :)
Witam czy ja również mógłbym prosić o te próbki jak będa gotowe?

pozdrawiam
Marek
Niestety nie mam programu do obróbki filmów a te kawałki które mam od fotografa to mają 1G. Nie mieszczą się żeby je wysłać mailem. Z autorką wątku już się dogadałam. Ale ogólnie zabawy były podobne do tych które są w pliku najnowszym dodanym na stronie. A wokal na cóż wokalistka pierwsza klasa chłopaki też niczego sobie.
Madzia86, zespół Samba ma swoją stronę internetową www.musicsound.pl tam znajdziesz kontakt do nich.
http://www.myspace.com/firefoxzespol
Na twojej stronie nie ma opini ani próbek zdesperowany firefox spamerze
... patrz lepiej
zespół the Best, jak sama nazwa mowi BEST! polecam kazdemu super wspolpraca super bawia ludzi konkursy piosenki krotkie przerwy, chcesz miec niezapomniane wesele??? polecam na 200%
do góry