Widok

ZNALAZLAM NA ALLEGRO TANIE OCIEPLANE KOMBINEZONKI - RÓŻNE ROZMIARY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej. Znalazłam tanie, ocieplane kombinezonki na Allegro. Sama zamówiłam u tego użytkownika i teraz czekam na dostawę:) Wcześniej szukałam i widziałam tylko używane w podobnej cenie albo nie ocieplane. Piszę, bo może którejś z Was się przyda:) Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oto link do jednego z nich. Reszta oczywiście w "innych przedmiotach sprzedającego" :)

http://allegro.pl/baby-moda-nowy-kombinezon-jesien-zima-r-62-68-i1316382612.html
no fajne i niedrogie ,ciekawe jakie na żywo

jak tylko dostanę dam znać :)
U tego samego sprzedawcy są również ładne buciki. Jakby ktoś zamawiał kozaczki, to ja się dołącze, będzie taniej za przesyłkę. W razie zakupu jakiegoś przez Was, proszę o info na maila :) Fajnie, jakby ta osoba była z Gdyni Głownej, lub z trasy Gdynia-Wejherowo, wtedy mogłabym odebrac je osobiście.
image
My kupiliśmy taki http://allegro.pl/kombinezon-bardzo-cieply-na-kozuszkur-74-kolory-i1316912575.html też tani ,fajny i na kożuszku,czekamy na niego,mała nam szybko urosła i kombinezon który miałam jest za mały,poszedł do kuzynki :)
dziewczyny takie kombinezony są na chełmie na ryneczku cena coś około 50 zł ,ciepłe są fakt.
dobrze wiedzieć, bo jak ja szukałam to nic nie mogłam znaleźć :-)
Dziewczyny dzisiaj dostałam kombinezon i czapeczkę i naprawdę - POLECAM :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

do góry