Widok

ZNALAZLAM NA ALLEGRO TANIE OCIEPLANE KOMBINEZONKI - RÓŻNE ROZMIARY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej. Znalazłam tanie, ocieplane kombinezonki na Allegro. Sama zamówiłam u tego użytkownika i teraz czekam na dostawę:) Wcześniej szukałam i widziałam tylko używane w podobnej cenie albo nie ocieplane. Piszę, bo może którejś z Was się przyda:) Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oto link do jednego z nich. Reszta oczywiście w "innych przedmiotach sprzedającego" :)

http://allegro.pl/baby-moda-nowy-kombinezon-jesien-zima-r-62-68-i1316382612.html
no fajne i niedrogie ,ciekawe jakie na żywo

jak tylko dostanę dam znać :)
U tego samego sprzedawcy są również ładne buciki. Jakby ktoś zamawiał kozaczki, to ja się dołącze, będzie taniej za przesyłkę. W razie zakupu jakiegoś przez Was, proszę o info na maila :) Fajnie, jakby ta osoba była z Gdyni Głownej, lub z trasy Gdynia-Wejherowo, wtedy mogłabym odebrac je osobiście.
image
My kupiliśmy taki http://allegro.pl/kombinezon-bardzo-cieply-na-kozuszkur-74-kolory-i1316912575.html też tani ,fajny i na kożuszku,czekamy na niego,mała nam szybko urosła i kombinezon który miałam jest za mały,poszedł do kuzynki :)
dziewczyny takie kombinezony są na chełmie na ryneczku cena coś około 50 zł ,ciepłe są fakt.
dobrze wiedzieć, bo jak ja szukałam to nic nie mogłam znaleźć :-)
Dziewczyny dzisiaj dostałam kombinezon i czapeczkę i naprawdę - POLECAM :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

do góry