Widok

a niech będzie! poszukuję....

Witam

Oficjalnie, dla zabawy, z ciekawości ? i przede wszystkim z prawem do przemilczenia dziwnych propozycji zamieszczam ogłoszenie, że poszukuję faceta!
Cel: miła znajomość, przed ołtarz nikogo od razu zaciągać nie zamierzam ;) chociaż... nigdy nie mów nigdy ;)

Kogo oczekuję: mężczyzny z klasą, dowcipnego, inteligentnego, z porządną pracą! co w moim rozumieniu oznacza mężczyznę ambitnego i takiego, którego nie trzeba utrzymywać ;)
Wygląd? jak wiadomo najważniejszy nie jest- no ale to coś musi być ;) Wiek? nie mniej niż mój a górna granica- yyyy 36?- no niech będzie do negocjacji ;)

Co mogę zaoferować?: 31 lat, nienudną osobowość, poczucie humoru, nie szukam sponsora, bo w tych kwestiach radzę sobie całkiem nieźle sama ;) Wygląd no cóż- każdy ma inny gust ale ja się oceniam całkiem dobrze ;)

Kogo NIE szukam na pewno?? Jeśli masz dzieci- nie dziękuję! jeśli szukasz kogoś tylko dla seksu- i tak szybko i łatwo mnie nie uwiedziesz- więc nie udowodniaj sobie, że potrafisz pomimo zdecydowanego NIE i oszczędźmy sobie czasu;)

hahaha sama nie wierzę, że to piszę ale co mi tam- może będzie chociaż zabawnie :D
"...Nie wolno Ci się bać, wszystko ma swój czas
Ty jesteś początkiem do każdego celu..."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
a sorry- zapomniałam dodać niech ma powyżej 178 cm wzrostu ;) sorry za taka dyskryminację ale każdy ma jakieś tam swoje małe, specyficzne wymagania ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wymagania nieco na wyrost... TACY nie istnieją. :(

No - chyba, że Halewicz...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Swatka- jak to ?? nie burz proszę mojego światopoglądu ;) przecież nie napisałam, że chce romantyka ale nie pantoflarza, bogatego, przystojnego ale bez wybujałego ego, dobrze gotującego, bosko zbudowanego itp, itd ;) poszukuję normalnego faceta a tacy, wolni istnieją jeszcze na pewno ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
a co do Halewicza- z całym szacunkiem, już bym go tak nie idealizowała ;) pozostawmy go w spokoju dla szanownej małżonki ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zastanawiałem się, skąd wzięłą się taka atrakcyjność Halewicza wśród pań na forum.
No i wymyśliłem: jedna pani drugiej pani przekazała, że Halewicz ma wielkiego!
A jak się rozniosło, to głupio było dementować, że to literówka - miało być "wielkie ego"
:]
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
dobre ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@fan Halewicza:)

Specjalnie dla Ciebie
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
haha jeszcze lepsze :D
> No - chyba, że Halewicz...

Mimo tego, że Hal jest wcielonym ideałem - to niestety nie załapuje się na ramy wiekowe :)
Już jedna tu była co niedzieciatych szukała, odnośników co do kawalera też było co niemiara...a jednak ostatecznie chyba, kilka podpunktów wywaliła po przemyśleniu sprawy;)

Czy Ty swoim postem chciałaś napisać, że szukasz fajnego mężczyzny na niezobowiązujący seks, zaczynającego się drogą kolacją w restauracji;) zakończywszy filiżanką pysznej kawy przyniesionej do hotelowego pokoju?;););)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
TB- cóż życie zweryfikowało poglądy już nie jednego z nas;) a odnosników jest zaledwie kilka, nie przesadzajmy jakieś wymagania trzeba mieć :)
co do drogiej kolacji i wszystkiego co po tym, żeby było jasne- NIE! NIE SZUKAM zadnej znajomośc na niezobowiązujący seks! jakby ktos jeszcze miał wątpliwości :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@4me

W Twoim wieku trudno o faceta. Sprecyzowałem to w wątku
http://forum.trojmiasto.pl/Za-stara-na-rodzine-t246937,1,45.html
Zacytuję sam siebie: "Mężczyźni w przedziale 30-40 są albo jeszcze świeżymi (a przynajmniej - jeszcze nie rozwiedzionymi) małżonkami - albo to osoby, z którymi i tak nie warto się wiązać. Są oczywiście wyjątki od tej reguły...Rzadkie niestety."
Jeśłi na to nałożysz jeszcze dodatkowe ograniczenia (np. wzrost) to czarno widzę Twoje szanse. Aczkolwiek oczywiscie 3mam kciuki :)
1. Ponieważ jesteśmy w podobnym wieku, to podzielę się refleksją jako żona i młoda mama...:)
Uwazam, ze dla nas trzydziestolatek najbardziej odpowiedni bylby partner w wieku 40 +. Optymalnie 45 :) Argumentacja dlugo by zajela, wiec pozostawiam to jako teze i moja osobista opinie.
2. Halewicz
A dlaczego nie idealizowac? Kazda kobieta potrzebuje miec swoj ideal gdzie z tylu wszystkich mysli, chyba zdrowiej i bezpieczniej, aby to byl wirtualny Halewicz niz przystojny, wolny i dostepny kolega (wersja dla mezatek ;). Osobiscie zamierzam idealizowac Halewicza do granic wytrzymalosci mojej wyobrazni ;)
Poza tym Halewicz jest chyba najciekawszym zjawiskim na tym forum i jakikolwiek watek sie nie pojawi to i tak tylko o nim gadamy :)
3. Na jednym z watkow pojawil sie romantyczny i samotny motocklista (chyba w tym o aseksulanych cechach facetow, paradoksalnie!) Moim skromnym zdaniem moglby pasowac to Twoich oczekiwan, a przynajmniej warto sprobowac :)
Powodzenia!
ha ha ha ha... ~:)
~spokojna ... taka sympatyczna reakcja :)
ad3. małe sprostowanie...... nie samotny ;)
@4me - sadyl napisał smutną prawdę ale prawdę. Ci, którzy wiekowo wpasowują się w kryteria (co podkreślam), a są kawalerami, raczej nie szukają drugiej połówki, chyba że "na chwilę", a i wtedy gustują w paniach w wieku 20+ lub, co pewniejsze, są żonaci, stanu wolnego (plus dziatwa).
Podsumowując, przyłączam się do życzeń sadyla, abyś znalazła swoją drugą połówkę, choć łatwo nie będzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja tam i takich znam :) gdzieś po drodze im nie wyszło ale dzieci i ślubu też nie mieli - tylko pytanie, czy są gotowi na trwały związek :)
ej ale demonizujecie:) jeśli po 30 nie ma normalnych facetów to dlaczego są normalne kobiety? np Ja! ;))))
Jestem jak najbardziej normalna- mam na to potwierdzenie od innych normalnych osób;) ale podjęłam w życiu kilka złych decyzji i teraz za to płacę :(
a że ideałów nie ma.. to ja wiem doskonale i ideału nie szukam!
Poza tym, my teraz wchodzimy w wiek rozwodów- i wcale nie wszyscy mają jeszcze dzieci i jest szansa, że to żona była dziwna a nie mąż ;))

Jakieś kryteria muszą być- można je zawsze zweryfikować. Jak bym napisała, że poszukuję faceta, ale nie mam żadnych wymagań to bym dopiero musiała być desperatką. Jak mam być z byle kim to już wolę sama ;)

P.S. Skąd we mnie tyle optymizmu?? :O
poza tym, żeby było jasne- moje podejście jest takie, że może uda się spotkać kogoś miłego na wspólne spędzanie czasu. Będzie coś z tego- fajnie, nie będzie- trudno- NIC NA SIŁĘ- bo to najgorsze co można zrobić;)
z mojej strony jedyne co moge zaproponowac to od czasu do czasu jakiś wyjazd rowerowy rolkowy ;) ewentualnie inna forma aktywnego spędzania czasu... otwarty jestem na propozycje... sexualnych proszę nie składać :)
Już nie szukam nikogo- zakochałam się w Błaszczykowskim ;D
Brawo!!!
~t-a ok jak w końcu wybiorę się na ten rower to wiem do kogo uderzyć. a może szalona jazda na motocyklu? haha ;)
ludzie sa rozni. ba ludzi jest tak wielu, ze kazdy znajdzie dla siebie kogos odpowiedniego
to wymaga jednak czasu i zaangazowania
z lenistwa czesto jednak dobieraja sie na szybko i byle jak
i takie efekty

tak czy owak, wiekszosc facetow, tych 30 letnich
z cala pewnoscia moze wybierac dziewczyny z przedzialu 20 letnich
i to robia - zgadzam sie tu z przedmowczynia

z kolei wymagania stawiane przyszlemu partnerowi... coz, sugeruja nie do konca chec tworzenia zwiazku emocjonalnego
a racjonalnego

rowniez zycze powodzenia
jeśli 30 letni facet myśli poważnie o związku to co może mu dać 20 letnia laska? dla której najważniejsze sa jeszcze imprezy i szalone życie;) jesli wybiera 20 latkę to zdecydowanie nie jest jeszcze gotowy na poważny związek...

jurekdz- a które wymagania są aż tak bardzo racjonalne i dlaczego?
sparafrazuje - 30 latek i mysli powaznie ?

szufladkujesz, a to nie dobry pomysl
jak pisalem wczesniej, ludzie sa bardzo rozni
byc moze wszystkie twoje kolezanki, gdy mialy 20 lat prowadzily szalone zycie
ale recze tobie, ze nie wszystkie w ogole

zwroc takze uwage na to co napisalas w pierwszym poscie:
"Cel: miła znajomość, przed ołtarz nikogo od razu zaciągać nie zamierzam ;) "

to raczej odlegle od powazny zwiazek

20 letnia laska moze dac to samo co kobieta w kazdym innym wieku
szczere uczucie - choc oczywiscie tylko moze :)

ponadto nazwijmy to bonusem:

- swieze spojrzenie na swiat
- brak oznak zgorzknienia
- dodatkowo lepsza jakosc skory

racjonalne:
"mężczyzny z klasą, dowcipnego, inteligentnego, z porządną pracą!"

naprawde musze uzasadniac ?
pozwole sobie juz nie przynudzac :)
ale zwroc prosze uwage chocby na wykrzyknik
mnie wybierz !!!!! mnie!!! (skacze do gory) he he ,spelniam wszystkie wymogi.i mam tylko jedna wade.nie mam zadnych zalet;-p
jurekdz a mi się wydaje, że Ty również trochę szufladkujesz... ja naprawdę mam wielu kolegów w wieku 30+ i oni zazwyczaj myślą poważnie tzn laska na chwilę może być 20 letnia, 18 letnia- whatever- fajnie było się pobawić i tyle ale ostatecznie prawie każdy na żonę wybrał sobie nieco starszą kobietę- że tak to ujmę ;) aczkolwiek wcale nie mówię, że różnica wieku (starszy facet, młodsza kobieta) jest zła, trochę jest nawet pożądana ;)

Napisałam, ze zaciągać od razu przed ołtarz nie zamierzam i podtrzymuję to!
ale nie oznacza to wcale, że nie szukam poważnego związku. Po prostu nie można wychodzić z takiego założenia, że jak teraz kogoś poznam to już musi być mój przyszły mąż- później tkwisz bez sensu przy takiej osobie i budzisz się w wieku 31 lat z ręką w nocniku... coś o tym wiem ;)

a co do porządnej pracy- cóż ja już obibokom mówię nie! jeśli ktoś może, ale nie robi bo mu się nie chce to sorry ale niech sobie znajdzie inną frajerkę :) i pamiętaj, że porządnych prac może być długa lista- i nie mówię tu o mnożących się wszędzie wielkich Panach Dyrektorach, kierownikach i menager'ach ;)

chyba włączyło mi się bzzbzbbzbzzzzzzzzzzzzz :D
wierze ci na slowo :)

whatever... jak wspomnialem pierwotnie, kazdy moze znalezc tego kogo szuka

z moja pamiecia nie jest najlepiej, to fakt
upieram sie jednak, ze mila znajomosc jesli blizsza tej opisywanej przez ciebie u kolegow jako na chwile, niz powaznemu zwiazkowi

natomiast wcale nie uwazam, ze kobieta ktora zarabia lepiej od faceta jest frajerka...
idac dalej - facet urzymujacy kobiete bylby w twych oczach frajerem

dla mnie pieniadze przestaly byc wazne dawno temu
sa jedynie przydatne
no i jak cos, to mam nawet jakis nocnik :)

bzzz jest u kobiety modulem pracujacym w trybie non stop :)
pieniądze, nawet największe nie dadzą kobiecie poczucia bezpieczeństwa jeśli facet jest d*pkiem- i to wie każda mądra LUB doświadczona kobieta ;))) Nie o to tu chodzi i to jest oczywista oczywistość!
jeśli posiadasz własny motocykl to jak najbardziej można by... na pasażera.. nie biore..ze względów bezpieczeństwa.
No prosze :) Od razu mowilam, ze romantyczny motocklista bedzie jak znalazl dla 4me :)
przecież romantyczny motocyklista od razu napisał, że samotny nie jest ;) aczkolwiek samotny to nie znaczy to samo co sam, prawda?
Ja też samotna nie jestem :)
nie mam swojego motocykla ale z tymi przejażdżkami zawsze to samo niebezpiecznie, ubranie nie takie, buty nie takie ....
wiesz sprawa jest taka .. pasażer/pasażerka w samochodzie moze sobie po prostu być i jest ok ale w przypadku motocykla osoba z tyłu bierze czynny udział w jeździe, mam na myśli balansowanie, przechylanie w zakrętach... i musi mieć odpowiednie wyuczone lub już posiadane umiejętności, to nie jest tak, że się siada i się zwiedza :)

raz jechałem z kolegą ( bez podtekstów ), który w zakrętach twierdził że przechylenie jest zbyt duże i instynktownie próbował wyprostować motocykl co bylo dość groźne w pewnym momencie, ponieważ biorac zakręt potrzebuje odpowiedniego przechyłu, zmieniając nagle mój zamierzony przechył na mniejszy lub większy... po prostu zmieniasz przebieg mojej jazdy w zakręcie co może spowodować albo za ostre pokonanie zakrętu czyli pobocze... lub za płytkie czyli na przeciwległy pas :)

z tego powodu zwyczajnie szanując swoje życie i twoje.. nie proponuje miejsca z tyłu ;)
t-a troche traci na romantyzmie przez takie wpisy...
Za to zyskuje punkty za odpowiedzialnosc :)

4me, on bedzie idealny! :)
ja.. nie jestem już do wzięcia :) jedyne co moge zaproponować to bez interesowną znajomość bez podtekstów :)

a pozatym to takich jak ja jest masa :) 75% moich znajomych jest.. wolna ;)
ale tak z ciekawości bym zdjęcie obejrzał :)

no co ? wzrokowcem jestem i się do tego przyznaje :)
O nie t-a...
Po takiej prosbie juz Cie nie polecam dla 4me (jezeli rzeczywiscie jestes w zwiazku z jakas inna pania)
Nici ze swatania! ;)
ale ja się łączyć nie chce :) od początku nie chciałem

ale zobaczyć z kim się ma do czynienia to co innego ;)

spokojnie :)
no i romantyczny wizerunek upadł totalnie!!!
Punkty za odpowiedzialność nabite ;)
Jeśli jesteś zajęty, zdjęcia nie będzie- popatrz sobie na laski na necie albo na ulicy;)

ale, ale z drugiej strony jeśli 75% Twoich znajomych jest wolna to może jednak naprawdę powinnam Ci zaproponować rowerową przejażdżkę i jakiemuś Twojemu koledze oczywiście;)) gdzie jest tyle wolnych ludzi? macie po 18 lat?? ;)))
to ja chyba bym spełniał większość warunków.
wiek 32, stabilny finansowo, bez dzieci, bez żony, z niewielkim przebiegiem a to z racji na chroniczny brak czasu a nie brak powodzenia.
napisz cos wiecej o sobie.
Trzy grosze wtrącić pozwolę sobie do wątku:)
Szukałam ...nie księcia z bajki tylko taki zwykły normalny,który będzie szanował i kochał odwzajemnioną miłością ,niestety rzeczywistość poznawania potencjalnych kandydatów sprawiała iż myślą tylko o jednym. W rzeczy samej rozumiem,bo mieli przed atrakcyjną szczupła blondynkę ..z poznawaniem nigdy nie miałam problemu, z wyjściem do klubu bez towarzystwa koleżanek również nie mam problemu , bo wiem że zaraz będzie wokół mnie wianuszek śliniących się facetów,ale wszak nie o to mnie chodzi ważne są dla mnie wartości więc teraz to ja NIE SZUKAM, tylko czekam aż ten jedyny mnie odnajdzie :)
powodzenia

osobiście brunetki ;) z długimi piórami
I ja życzę powodzenia:)
a tak na marginesie blondynka ale farbowana więc w mojej głowie mam dobrze poukładane(kiedyś brunetka):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Julietta,
jako rowniez atrakcyjna i szczupla blondynka wtrace sie z uwaga, ze moim zdaniem nie wyglad a nastawienie ma tu kluczowe znaczenie. Jak ten jedyny ma Cie znalezc skoro widzisz tylko wianuszek sliniacych sie facetow? Sprobuj zobaczyc jedynego ;)
PannaCotta
Uwierz, próbowałam ujrzeć tego jedynego,nie wkładałam wszystkich odrazu do jednego worka lecz niestety fakty mówiły same za siebie ,prędzej czy później okazywało się kto jest czego wart a raczej nie wart..
Hmmm może jakiś normalny facet potknie się przedemną idąc ulicą i to właśnie będzie to :):)
@t-a a tak w ogóle to jak jesteś taki chojrak to dawaj zdjęcie!!!! ja też jestem wzrokowcem- popatrzeć zawsze można ;P a co tylko facetom wolno? my też sobie lubimy czasem pooglądać ;)
no chyba, że nie ma czego oglądać ;P
podaj maila ;) nie widzę problemu zasadniczo ;)
4me
Podziel sie uwagami. Czuje sie nieco odpowiedzialna jako pomyslodawczyni tego zwiazku :)
@t-a specjalnie dla Ciebie założyłam sobie nowe konto ;) 4me44@wp.pl

Tylko błagam nie przesyłaj takiego z wygoloną klatą w rozpiętej koszuli ;) bo umieszczę na forum ;)

Pannacotta- dogadamy się ;)
@gszok a jak Ty będziesz miał czas na kawę- jak Ty taki zabiegany jesteś? będziemy pić w biegu?
4me,
jezeli gszok ma motor to mozemy wziac go jednak pod uwage ;)
ciiii mi zawsze koledzy mówili, że motor jest w pralce a to jest motocykl ;)
no chyba, że chodzi o to czy gszok ma pralkę?? Gszok masz?
w sumie to ważna informacja przy zawieraniu nowych znajomości ;)
oczywiście mam pralke, mam też inne urządzenia agd czy też rtv.

motocykla nie posiadam.

a motor to faktycznie siedzi pod maską w samochodzie albo jest zamontowany w motocyklu.
Big G co Ty taki poważny? a prodiż masz? to jest bardzo ważne i przydatne urządzenie AGD, bez tego ani rusz.... ;)
@-4me- przepraszam że zmieniam temat przewodni lecz co do naszych prawie tych samych cyferek chciałabym się przekonać czy to prawda o bliskim zamieszkaniu ;) możesz odmówić ze względów osobistych ale jeśli możesz to wymień najbliższą charakterystyczną budowlę przy której mieszkasz ja Ci podam cyfrę 52 może z czymś ją połączysz
pozdrawiam ;)
8] hmmm możemy spróbować to ustalić ale niestety nie zabłysnę bo 52 mi nie wiele mówi ;) ale ja tu nie mieszkam długo.... a nawet jak już tu jestem to jakby mnie nie było ;) napisz na PW mniej tajemniczo albo 4me44@wp.pl
skrzyżowanie Kościuszki i Hallera... ;)
No to wcale nie tak blisko, IP są widać odległe;)
wala się w garażu, ale nie używam ;)
4me, daj mu szanse :) chociaz szkoda, ze bez motocykla... Moze jakis inny romantyczny watek sie znajdze...
łooo boszzz jak Ty masz prodiż naprawdę to to jest podejrzane ;)) kto ma w tych czasach coś takiego ;) a mimo, że w garażu- umiesz coś w nim zrobić ? :0

P.S. może chociaż piszesz romantyczne wiersze i grasz na gitarze spiewając romantyczne ballady ?? ;))))
Pewnie sie skompromituje, ale.... kim jest Halewicz? Braci Mroczkow znam, Kasie C., co to tanczy, spiewa, recytuje tez kojarze, ale Halewicz...????
"4me
Podziel sie uwagami. Czuje sie nieco odpowiedzialna jako pomyslodawczyni tego zwiazku :)"

Pannacotta ja już znam tajemnicę :D- wiem jak wygląda romantyczny motycklista! i powiem tylko, że dobrze ;)
- ale cóż zajęty rzeczywiście więc.. nici ;)
a tak w ogóle to napiszę Wam, że już nie szukam ;) dobrze mi tak jak jest i co ma być to będzie, żarty, żartami ale takie szukanie to strasznie nudne jest i jakieś takie nie w moim stylu- jak ma się znaleźć to się znajdzie;)

ale pozostanę jeszcze z Wami trochę w tym miłym towarzystwie! zazwyczaj.... ;)
dostałem fotke zwrotną i powiem tak..jest dobrze...... nie masz co na siłę szukać, napewno się sam znajdzie i jestem przekonany, że szybciej niż ci się wydaje.
.... dlatego przestałam szukać ;)
polecam Biedronkę na osiedlu
wielllkiee szansee ;)
a co jacyś fajni tam przychodzą??

P.S. ja chyba mam inna bliżej, adres dość odległy ;) nie wiem czy u mnie też są fajni...
nie wiem jak wy ale ja zaczynam obiad kręcić :P coś wołowina się dziś w sklepie nawinęła :P
t-a smigasz motocyklem do Biedrony? :)
t-a, a nie moglbys mnie tego lata na tym swoim motocyklu zabrac nad blekitny ocean, na piaszczyste plaze Portugalii...?
hahaha nie ;)

w tym roku mam w planie szwajcarie :) zobacz w guglach droge z stelvio do davos :)
Szwajcaria odpada, brak oceanu!
Nie daj sie prosic ;)
http://www.youtube.com/watch?v=kc_NoAwN-WI&feature=results_main&playnext=1&list=PL1CA767A16280B5F3
dla ciekawskich powiem ze to bedzie ta podróż która towarzyszy zmianie stanu cywilnego ;)
Wobec tego lato odpada.
To może jesienią nad ocean...? ;)
hahaha nie namówisz mnie :)

raczej nie dostane pozwolenia na dłuższy wyjazd z nieznajomą ;)
:)
t-a, mam nadzieje, ze wiesz ze to zarty. Ja juz mam za soba podroz ze zmiana stanu cywilnego :)
Mam juz nawet za soba podroz na porodowke i to bynajmniej nie motocyklem ;)

Motocyklem to tylko nad ocean bym pojechala...:)
oczywiście ;)

w między czasie wyklepałem półtorej kilo wołu :) i zrazy się już pichcą ;) do tego dorodny kwietak :)
źle napisałem :) pisze się kvetak :)
jak wołowinka? udana??? u mnie dziś było tylko kurczę ;)
udana udana :) tylko zrobiłem tego tyle, że przez 3 dni będe tylko to jadł :)
_4me_: trzymam kciuki za Ciebie :)
mi się udało. Tacy faceci istnieją! Sama takiego znalazłam :)
Właściwie to sam się napatoczył, jak stwierdziłam, że samej jest mi całkiem dobrze i odpuściłam rozglądanie się :D
4me, daj znac jak juz go spotkasz :) choc na ideal to bym nie czekala...:)
zaprosił byś koleżanki z forum i problem z głowy ;)
dam znać jak spotkam faceta z którym mi się uda ;)
na ideał nie czekam bo wiadomo, że staropanieństwo WIECZNE murowane....;D
4 me
Jakie to dziwne...Kobiety pol zycia czekaja na faceta, a potem pol zycia zadreczaja sie, ze to go wybraly...
Mi sie wydaje, ze zycie singielki kolo 30 musi byc bardzo atrakcyjne...Jeszcze bez rutyny i tej przytlaczajacej odpowiedzialnosci...
wiesz.... jest fajnie:)

gdybym została sama kilka lat temu może szybciej bym kogoś znalazła ale gorzej to przeżyła ;)
zakładając, że jeszcze będzie się do kogo przytulić, cieszę się tym czego nie ma już większość moich znajomych- wolnością! Muszę z tego korzystać póki ją mam.

jak patrzę na nich- zazdroszczę pięknych rodzin- ale oni patrząc na mnie też mi szczerze zazdroszczą, moich pewnych przywilejów :D

a w gorsze dni- pozostaje zawsze poświęcić się dla pracy, zorganizować sobie cały dzień poza domem a później paść tak zmęczonym by nie myśleć ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
4me i co u Ciebie?
Z tym Big G cos wyszlo czy nici? :)
Big G?? to ja nie wiedziałam, że miałam tak na poważnie ? tyle co wszyscy widzą w wątku ;)

a u mnie bardzo dobrze! lato idzie- choc deszczowe to przynajmniej ciepłe i można odbywać wieczorne spacery na plaże :)
czasem przydałoby się towarzystwo ale równie dobrze mogę sobie kupić psa :P
to jak kiedy organizujemy wielkie spotkanie forumowiczów na piwie ??

kurde a cały wieczór siedze sam :)
4 a dlaczego Ty nie masz tu konta?...albo coś? :)
@aj jak to nie mam ? Mam ale rzadko się loguje z lenistwa;)

@t-a toż się obudziles;) właśnie chodzę niewyspana bo wczoraj byliśmy na forumowym piwie:) next time...;)

Byliśmy w róży wiatrów m_tucha przeznaczyła tam z kawalerami całą noc;D
A @ULL przyssal się do rury :p
Nie wiem jak Wy ale myślę, że spotkanie możemy uznać za udane
Teraz tylko trzeba pomyśleć o następnym :)

Przyssal się to mało powiedziane- toż to mistrz pole dance;)
Tak, jak dla mnie trzeba się jeszcze umówić:)
Super :)
Pamiętaj, że mamy takie samo podejście do weekendow w domu więc jakby co pisz, dzwoń, wołaj, dawaj sygnały dymne - przybędę :)

Tak jest :) weekend w domu po 60 będę spędzać;)
Kurcze ... za szybko, mało czasu zostało :p
Ustalmy, że pod 80 - brzmi bardziej optymistycznie :)

Ja nawet po 60 nie będę. Co babci sie nie należy?;-

A ull nie tańczył pogo?:-D

4 jakby co to ja od wtorku do czwartku mam wolne;-) do gdańska też sie mnie przetransportować;-)
A ja myślałem, że ULL tańczył lambadę;)
Nie jestem całkowicie bezużyteczny.. Mogę zostać użyty jako zły przykład.
...żeby tylko lambadę :)))
to cyknij kolejnym razem na maila :)
Nie ma na maila;) Trzeba być osobiście:P
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
my tam dziś też wychodzimy wieczorkiem.,.

Gdybym miała blizej...:(
Zapraszamy na stałe do Gdyni to wtedy nie będzie problemu :)
Następnym razem spotykamy się w Sopocie bo ja te robótki ręczne chcę zobaczyć :p a Ty przy okazji będziesz miała bliżej :)

ja też chcę zobaczyć te robótki!!!...mogęmogęmogę????plisss? ;)))
robótek Wam się zachciało ;) to można oglądać tylko jeśli ma się takie same na sobie :P

jestem coraz bliżej Gdyni, ale jeszcze, jeszcze trochę ;)
zazdroszcze Wam tego piwka na plaży :(((((
to ja moze skończę to wino bo się naprawdę zepsuje- poza tym to wstyd pić tą jedną butelkę przez 4 wieczory :)
jeśli Ty będziesz miała takie to ja też się poświęcę, a co mi tam :)))
ja??? nie ma mowy :) ja nie mam potrzeby- jak Wy cchecie zobaczyć robotki to musicie się poświęcic sami ! ;)

ja założe swoja nowa koszulkę JD ;D
eeeeee :(...to ja nie chcem:(...ale jesteś:( ;))))))
@4 to ja też koszuleczkę i ruszamy w miasto.... wykosić ręczne robótki :P

będziecie im zabierały ręczne robótki? to ja idę z Wami :))), pomogę nosić ;)
"poza tym to wstyd pić tą jedną butelkę przez 4 wieczory :)"

Wstyd to byłoby wypić 4 butelki w jeden wieczór ;)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Cross w rzeczy samej ;)

no i mała poprawka... 5 wieczorów :P
...ano coś mówiłaś,że znalazłaś butelki o pojemności 15 litrów ;)
hahaha rozgryzłeś mnie bo to jest wino ale.... domowe ;))) a wiadomo jak wygląda gąsiorek ;D
wyjmij tą szklaną rurkę, przez to się nie pije, to nie jest słomka ;)
4me,

Oj tak... spotyka się jeszcze przyjazną architekturę, cudowne wybryki natury, wschody i zachody słońca... ale widok domowego gąsiorka jest fascynujący :) Gdybym był poetą (a wszystko przede mną) to głęboko wierzę, że natchnie mnie wystarczająco by zapisać się w pamięci wielu przyszłych pokoleń :)

Podobnie lubię oszronione buteleczki.. dźwięk nalewanej cieczy tuż po otworzeniu.. Natomiast najbardziej lubię nie widzieć końca - jako, że gąsiorki są spore;)

Matura z J. polskiego 2050r.: " Zinterpretuj twórczość naszego noblisty ULLa - na podstawie wybranych utworów literackich opartych o motyw gąsiorka"
hahaha wiesz po takim gąsiorku to i ja pewnie bym się poetką stała ;) wszystko przed nami- ktoś na ochotnika może zacząć robić wino a reszta testuje- sezon na owoce w pełni!

...a później wszyscy razem piszemy POEMAT!
możemy zrobić wersję audio/video ;-)

Przyznać się, kto potrafi śpiewać?:D
Noo w zasadzie to mam taki mały baniaczek w garażu...a obok wiśniowy sad i truskawki....hmmm
Kocio... zaraz jestem gotów przystąpić do przyspieszonego kursu pędzenia ambrozji:)
Kocio Ty właśnie zgłosiłaś się na ochotnika- i już się nie wymigasz!!!!!!!!!! ja nie wiem jak to zrobisz ale ja chcę z truskawek! więc połącz ze spirytusem ;)
Dołączam się do postulatów 4me!!!!!!!
Natomiast w drugim zestawie widzę białe winogrona:)
4me, jak żyję to zawsze znikało zanim się zrobiło :p
to może to co napisała 4me tylko bez truskawek? ...takie wino ;)
to zalej i przywieź do mnie! jak 0,75 pije 5 dni to kilkunastolitrowy... nawet jak zacznę zdążycie mnie złapać ;)
@ Kocio,
obronę gąsiorka biorę na siebie.. niech drży.. niech się pieni.. niech dojrzewa... ale dojdzie wtedy, kiedy na to pozwolę ;) Uwierz mi, będzie dobrze:)
Ok, możesz się do mnie zgłosić po gąsiorek, Wiśnie i truskawki, a tak na marginesie z wiśni to się pól roku robi i nie zawsze wychodzi, czasem kwaśnieje albo pleśnieje :p
Nie nie nie... To Ty powinnaś robić, ja mogę jedynie pilnować by coś zostało dla pozostałych :P
Ale wino z ryżu się robi tylko miesiąc......
A z pilnowaniem wina jest jak z pilnowaniem cnoty ... hłe...hłe....
Dlatego ja je będę pilnować Kocio ;)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Co myslicie na temat poligamii? (27 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (83 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Gay Gdańsk (117 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

do góry