Widok
Ceny w trojmiescie zaczynaja sie od 350pln i siegaja nawet 600pln/element. Jesli znajdziesz faktycznie za te 250pln/element to odradzam... nikt ci za ta cene nie zrobi porzadnie lakierki... Jestem w temacie bo ostatnio restaurowalem auto i rowniez szukalem porzadnej lakierni...niestety nie zdecydowalem sie powierzyc mojego auta zadnemu lakiernikowi z trojmiescie...
ps. Za cene 250pln nawet poza miastem nie chcieli rozmawiac...
ps. Za cene 250pln nawet poza miastem nie chcieli rozmawiac...
Widze, ze ta dyskusja do niczego nie prowadzi, skoro chcesz na sile udowodnic swoja racje. W porzadku niech ci bedzie - masz racje :) Tylko jeden zaklad swiadczacy uslugi za ta cene nie swiadczy o tym, ze takie ceny sa w trojmiescie. Jak juz to taka cena jest w jakims malym podrzednym zakladziku. Poza tym jakos nie wyobrazam sobie zostawiac lakiernikowi auta i jeszcze dowozic mu materialy. Nie zostawilbym auta w takiej lakierni, ktora oczekuje ode mnie materialow i do tego nie ma nawet komory lakierniczej. Takie twoje zacietrzewienie w tym temacie przywodzi mi do glowy tylko jedna mysl - a moze chcesz mocno zareklamowac swoj warsztat? ;) Wiem czepiam sie i koncze tym samym ta jalowa dyskusje z toba w tym temacie.