Widok

ceny lakierowania samochodu w trojmiescie.

Chcialem sie dowiedzieć ile srednio bierze lakiernik w trojmiescie za polakierowanie elementu. Pytam od niedawna mieszkam dopiero w trójmieście i nie mam rozeznania cenowego.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Średnio to będzie 250 zł / element. Za miastem są tańsze zakłady. W warsztatach gdzie mają wysokie mniemanie od sobie będzie drożej, ale jakość nie będzie wcale dobra.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ceny w trojmiescie zaczynaja sie od 350pln i siegaja nawet 600pln/element. Jesli znajdziesz faktycznie za te 250pln/element to odradzam... nikt ci za ta cene nie zrobi porzadnie lakierki... Jestem w temacie bo ostatnio restaurowalem auto i rowniez szukalem porzadnej lakierni...niestety nie zdecydowalem sie powierzyc mojego auta zadnemu lakiernikowi z trojmiescie...

ps. Za cene 250pln nawet poza miastem nie chcieli rozmawiac...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ciekawe. Normalna cena to 250 zł / element. Przynajmniej 2 lata temu przy SKM w Kamiennym Potoku tyle brali. Ruda nadal nie wyszła, więc uważam że dobrze robią.

Oczywiście nie mają komory bezpyłowej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmm, w sopocie akurat nie bylem u nikogo, probowalem szczescia w gdansku i gdynii. Jak zauwazyles placiles 250pln dwa lata temu. W tamtym czasie calkiem mozliwe ze takie ceny byly. Teraz gdybys sie popytal to juz tak rozowo to niestety nie wyglada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bo takie ceny są. Zależy to od renomy zakładu, lokalizacji itp... a ten warsztat jest nieduży i schowany w bocznej ulicy. Dla porównania, 50m dalej w ASO za lakierowanie biorą 700 zł/element, ale z materiałem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widze, ze ta dyskusja do niczego nie prowadzi, skoro chcesz na sile udowodnic swoja racje. W porzadku niech ci bedzie - masz racje :) Tylko jeden zaklad swiadczacy uslugi za ta cene nie swiadczy o tym, ze takie ceny sa w trojmiescie. Jak juz to taka cena jest w jakims malym podrzednym zakladziku. Poza tym jakos nie wyobrazam sobie zostawiac lakiernikowi auta i jeszcze dowozic mu materialy. Nie zostawilbym auta w takiej lakierni, ktora oczekuje ode mnie materialow i do tego nie ma nawet komory lakierniczej. Takie twoje zacietrzewienie w tym temacie przywodzi mi do glowy tylko jedna mysl - a moze chcesz mocno zareklamowac swoj warsztat? ;) Wiem czepiam sie i koncze tym samym ta jalowa dyskusje z toba w tym temacie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Inne tematy z forum Motoryzacja

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (12 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

Dobry mechanik - gdzie? (26 odpowiedzi)

Kto poleci dobrego naprawde dobrego mechanika a nie partacza i zciemniacza ktory naciaga z okolic...

[Gdzie?] Uzywane auto w miare uczciwie? (29 odpowiedzi)

Szukam uczciwego salonu w Trójmieście, gdzie mozna kupic uzywane auto i zostawic w rozliczeniu...

do góry