Widok

czerwone buciki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co sądzicie o czerwonych bucikach do sukni ślubnej? Napewno będą zwracały uwagę i nie wszystkim się to spodoba ale jakoś się tym nie przejmuję:)
Nie chcę napewno białych butów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej bafuki:) właśnie odpisałam ci w innym wątku, że popieram twój wybór;) białe buty ślubne niestety zupełnie mi się nie podobają... sama kupiłam już buty w innym kolorze niż biel - są srebrne i delikatnie wpadają w błękit, ale taki jaśniutki, ledwie zauważalny. Przymierzałam je do sukni, która na razie jeszcze dopiero "się szyje", i wyglądało super. Suknia będzie miała gdzieniegdzie delikatne kryształki mieniące się na srebrno. A kamizelka pana młodego chyba będzie srebrno-stalowo-jakaś-taka;) Myślę że dobrze wybrałyśmy:) Czy jest może ktoś jeszcze z nietypowymi pomysłami?:)
image
A ja Ci odpisałam, czy masz zdjęcie bucików:)
Ja też nie lubię białych butów, a slubne buty są okropne. Myślę że Twoje buciki bedą fajnie wyglądały do sukni. A mój Pan Młody będzie miał czerwoną muchę i czerwony pas hiszpański więc będziemy do siebie pasować:)
Kolorowe buciki do sukni ślubnej bomba :)
Bardzo fajny pomysł i popieram :)
Zakochałam się w tym zdjęciu...

image

Kurcze chyba też chce czerwone buty na ślubie ;o)
Marta1985 jeśli możesz napisać gdzie kupiłaś swoje buty?
imageimage
Przepraszam, nie zauważyłam wcześniej Twojego pytania. Buty kupiłam przypadkiem w sklepie Agusia w Rumi na Dąbrowskiego, gdy szukałam czegoś zupełnie innego. Ale teraz pewnie kupię tam też buty na poprawiny:) Pozdrawiam!
image
Czy któraś będzie miała albo już miała buty innego koloru niż białe? Proszę o zdjęcia.
ja będę miała czerwone buty ale jeszcze nie mam zdjęć bo nie zaczełam szukać więc jak by ktoś miał propozycje to chętnie zobaczę ale czerwone:)
kejti to jest zdjęcie na którym ja się inspirowałam:) oczywiście moje buciki nie będą identyczne ale chodzi mi o taki efekt

image
Dwa lata temu robiłem zdjęcia na jednym ślubie gdzie było dużo czerwonego koloru... może kogoś zainspirują te zdjęcia...

image
image
image
image
image
image
image

I parę z pleneru ślubnego ...

image
image
image
bafuki - własnie coś takiego też chce mieć:) w ogole fajne zdjęcie!czerwone buty super pasuja do białej sukienki:)
kejti a kiedy masz ślub? Bo ja dopiero w listopadzie i troche kiepsko zalozyc buty z odkrytym palcem ale jak narazie tylko na takie się nastawiam:) Stwierdziłam że do kościoła założe pończochy (ale napewno nie białe:)) a na sali od razu je zdejme. Mam nadzieje ze nie bedzie mi zimno. A jeszcze dodam że ja jestem z Płocka ale na "Waszym" forum jest o wiele więcej porad niż na "Naszym":) Poza tym uwielbiam Gdynie, no i w Trójmieście chcemy mieć plener.
to i ja się dołączę :) widziałam zdjęcia pewnej pary młodej. Panna Młoda miała krwistoczerwone usta,czerwone kolczyki, do tego czerwona róża we włosach, czerwony bukiet. no i czerwone szpilki, dla mnie rewelacja!!!suknia była biała ;) nie pamiętam jak Pan Młody był ubrany ale czerwone buty i dodatki super!!!
image
http://forum.trojmiasto.pl/Moim-szczesciem-chce-nakarmic-calutki-swiat-04-09-2010-czyli-fioletowe-wesele-nilli-t181137,1,11.html?hl=nilla#hl
Bafuki,

ja jestem chyba raczej tradycjonalistką i sama bym się na takie nie zdecydowała ALE :) bardzo, mi się takie połączenie podoba. Szczególnie jeśli czerwień będzie kolorem przewodnim i taki też będzie bukiet, elementy makijażu, zaproszenia itd. Jeśli masz odwagę, a piszesz, że się nie przejmujesz to REWELACJA !

super :) mi się to baaaardzo podoba :)
moja przyjaciółka będzie miała buty i dodatki w takim intensywnym różowym kolorze :)
znalazłam kilka takich różowych butów :) i inne kolory tez :)

image

do takiej sukienki np. super kolorowe bukici :)
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
http://www.sedonabride.com/blog-im/tonjed/SedonaBride-red.wedding.shoes.sedona19.jpg
image
image

świetnie to wygląda!! szkoda, że ja już po :( :(
image
Mi tez nie podaobaja sie biale slubne buty i bede miec kolorowe :) Uwazam, ze to bardzo wesoly element. Pozdrawiam :)
A ja kupilam juz okropne buty weselne, strasznie strasznie mi sie nie podobaja, po prostu buty slubne sa okropne i chyba pojde za waszym przykladem i kupie sobie cos odlotowego.
marzenafraczek, to ty masz sie przede wszystkim dobrze czuc na swoim weselu, jesli nie podobają ci sie biale buty to sobie zaszalej i kup innego koloru. nie muszą byc od razu bardzo rzucające sie w oczy , mogą byc np. srebrne, złote a nawet kremowe.
Cinderella, te różowe rewelacja, w ogóle bardzo mi się podobają chabrowe, niebieskie. o takich tez myslalam ale juz zdecydowalam ze bedą czerwone i narazie sie tego trzymam:) chyba ze znajde innego koloru w ktorych sie zakocham:) tylko ciezko bedzie namowic mojego narzeczonego zeby kupich muche i pas w jakims innym kolorze, nie mowie o rozowych bo na to by sie nigdy nie zgodzil.
Paula, to nie będzie kolor przewodni naszej uroczystości, tzn. nie bedzie czerwonych zaproszeń ani nawet sala nie bedzie ozdobiona na czerwono. To bedzie przełamanie stereotypów, wniesienie troche świezości w ten dzień, chce patrząc na swoje buty uśmiechać się. Wiem ze jakbym miala białe (których nienawidze) napewno bym sie dobrze nie czula a przez to moze i zle bawila. Poza tym ja mam ślub w listopadzie, napewno bedzie ponuro i szaro, chociaz poprzez buty wniose troche "inności":)
moja znajoma miała czerwone buty i czerwony bukiet, pan młody tez miała czerwone i wygladało wszytko razem OK Oby tylko nie przesadzić z tą czerwonością
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
W moim przypadku nie beda czerwone, ale zielone :) mozna troche mrugnac okiem do gosci w ten powazny dzien !
moim zdaniem super pomysł :-)
Dori, właśnie o to chodzi zeby nie bylo przesadzone. musi byc jakis umiar. ja bede miala tylko buty, wiązanke ale nie calą czerwoną tylko biało-czerwoną, no i czerwoną roze we wlosach. myslalam zeby jeszcze miec usta ale to sobie daruje bo bedzie za duzo i niesmacznie. A moj Pan Młody jak juz wczesniej pisalambedzie mial czerwoną muche i czerwony pas hiszpanski,jeszcze sie tylko zastanawia czy w kosciele nie miec czarnej muchy i pasa a na sali zmienic od razu na czerwone.
~bafuki ..jak plener w gdyni to zaprasamy na piwko nad morzem:).ja tez bede miala czerwona roze we włosach, czerwony bukiecik, ale nie cały tylko biało-czerwony...zdjęcia z butami super, bardzo fajny ten chabrowy/niebieski ale na razie tzrymam sie czerwonych a ślub mam w lipcu.
kejti napewno skorzystam:) a plener moze przelozymy na maj albo czerwiec. wtedy napewno bedzie ladnie
jak obiecałam tak wklejam moje buciki- i od razu przepraszam za kiepską jakość zdjęć. Ślicznie wyglądają na nodze i do białej sukienki:)
http://img530.imageshack.us/i/1002535.jpg/
http://img211.imageshack.us/i/1002532f.jpg/
http://img717.imageshack.us/i/1002531.jpg/
http://img52.imageshack.us/i/1002529.jpg/
image
hmmmm chyba mi coś nie wyszło;) czy ktoś się nad tymi linkami zlituje i pomoże wkleić fotki?:D
image
Butki Martusi:
image

image

image
image
rewelacja, a czy moge jeszcze prosic zdjecie sukienki:)
kolorowe buty do sukienki ślubnej!!!! Super! Bardzo mi się takie zestawienie podoba.
image
Bafuki, niestety zdjęć sukienki jeszcze nie mam, bo dopiero "się szyje":) Może uda mi się dopasować do tego koloru jakąś biżuterię - w końcu według amerykańskich zasad powinno się mieć na sobie coś niebieskiego?:D ma ktoś jakiś pomysł?
image
Stinusia dziękuję:)
image
ja kupiłam sobie kremowe buty, ale dla mnie mają za duży obcas i na pewno w trakcie wesela zmienię sobie trochę na mniejszy, w związku z tym też szukam czerwonych butów, ponieważ będę miała czerwona biżuterię itp...
image
kurcze ale się wczoraj wczułam, próbuję teraz namówić narzeczonego na fioletowe buty, bukiet i krawat :) on jednak woli tradycje, ale kto wie. pomysł z kolorowymi butami rewelacja!!! a potem na pewno będą służyć...jak oglądam buty w salonach ślubnych to się załamuję :/
image
http://forum.trojmiasto.pl/Moim-szczesciem-chce-nakarmic-calutki-swiat-04-09-2010-czyli-fioletowe-wesele-nilli-t181137,1,11.html?hl=nilla#hl
nilla ja swojego przyszłego namówiłam na kamizelkę w stalowo-szarym kolorze ze srebrnym połyskiem lub wzorkiem - chętnie na to przystał bo to w końcu dosyć tradycyjny kolor kamizelki. No i ja muszę sobie załatwić biżuterię biało - błękitną i będzie si:)
image
to fajnie masz, bo będziecie mieli dodatki w tym samy kolorze. ja go tam przycisnę, bo kocham fiolet :) ewentualnie bym skusiła się na dodatki czerwone, ale też nie za dużo :) powtarzam się, ale pomysł na buty inne niż białe rewelacja :)
image
rewelacja z tymi czerwonymi butami :)
ze ja na to nie wpadlam!!!!!
:)
Ja bym jeszcze do butow i bukietu dodala krotkie czerwone paznokietki :) ewentualnie z jakąś cyrkonią :)
image
marynia ja tez myślę o pomalowaniu paznokci na czerwono. tak zeby wszystko idealnie pasowalo ale zeby nie przesadzic
podbijam wątek:)
czy ma ktos moze jeszcze jakies fajne zdjecia kolorowych butów do sukni slubnej?
No to może ja kogoś zainspiruję:)
buty z mojej kolekcji

image

Moje ulubione ale juz bardzo zjechane:)
image

image

No i białe ale ich nie lubię i nie noszę

image

Jeszcze różowe mojej siostry:)

image
image
jeszcze raz:) image
image
No wkoncu:)
image
image

image

image

image
Rozszerze posta Cinderelli :)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
[url="http://www.whenismywedding.com/"]image[/url] image
Czarnulka prześlicznie wygląda:) to właśnie jest to co ja chcę:)
up up up
Podbijam wątek bo sama poszukuję eleganckich czerwonych butów. W tym wątku jest wiele fajnych zdjęć, dziewczyny czy w Polsce można kupić podobne buty? Póki co to znalazłam jeden model czerwonych który mi się spodobał jednak nie jestem pewna czy pasowałby do mojej sukni na poprawiny.
image

Jam myślicie, pasują, zamawiać czy szukać dalej?
image
oczywiście że będą pasowały. zamawiaj. pozdrawiam
Ja swoje juz mam piekne, czerwone, na wysokim obcasie i powiem, ze wygodniejsze od tych o polowe nizszych. Po prostu rewelacja.
Zbojkotujmy nudne weselne buty:)
Aha i moge odstapic swoje nigdy nie uzywane i uwierzcie mi nie beda przeze mnie uzywane buty w kolorze ecru.
a czy mogę prosić zdjęcie czerwonych bucików?
Przyłączam się do prośby :)
image
wogóle dziewczyny to zastanawiam się, czy skoro chcę mieć buty w kolorze fioletu to bukiet w tym kolorze wystarczy? mam już zakupione perły białe. ewentualnie oczy mogą być na fiolet i jakiś wzorek na paznokciach w tym kolorze. no i co z Panem Młodym, który nie chce się zgodzić na fioletowy krawat? czy fioletowa kalia w butonierce wystarczy?
image
Dziewczyny moze ktoras wklei moje, mam problem z komputerem.
http://www.ninewest.com/Every/4448902,default,pd.html
nine west styl every color red patent.
Nilla nie uszczesliwiaj go na sile, kalia wystarczy.
Pozdrawiam
buty marzenyfraczek
image
to znaczy marzena, że Ty też bedziesz miala tylko buty czerwone a reszta bez zmian? a Twój mąż?:)
image
no i zapomniałam napisać, że Twoje buty rewelacja :)
image
nilla fioletowa butonierka starczy u pana młodego
marzena swietne buciki
Marzena zamawiasz te buty przez internet? Jeżeli tak to jak z płatnościami i ile za przesyłkę należy zapłacić?
image
ja miałam czerwone - tak jak któraś forumka juz napisała to takie mrugnięcie okiem do spostrzegawczych (bo nie wszyscy zauważyli ;-)

za to teraz nadal chodzę na wyjątkowe okazję w tych butkach i wtedy od razu znajomym przypomina się nasze wesele :)

fotki nie wstawię bo cos mi szwankuje, jak komus sie chce to jest tu: http://picasaweb.google.co.uk/pawellewnau/KAMILAIPAWE#5229862250683141666

do tego maiałam czerwoną rózę we włosach, bukiet tez z róż i takie same kwiaty na stołach, a Pan młody - czerwony krawat

Dorota Dziekuje za zdjecie.
Buty kupilam w sklepie bezclowym na lotnisku w Londynie, sa bardzo wygodne pomimo wysokiego obcasu, polecam. Mieli duzy wybor kolorow i z tego co widze przez Internet mozna zamowic, maja tez polowki.
Mysle, ze takie rzeczy niewiele kosztuje w porownaniu do calosci i nadaja smaczek i jak widac jeszcze po goscie pamietaja. Mysle, ze warto.
Nilla reszta bez zmian, moze tylko zrobie sobie czerwone krotkie pazurki? Florystka doda tylko maciupkie elementy do mojego bukietu i cos tam na stolach, ale prosilam o cos bardzo bardzo maciupkiego. Wizazystka miala dwie opcje makijazu, gdy dowiedziala sie, ze mam czerwone buciki. Pierwsza czerwone usta, druga mocno podkreslone oczy. Obie zdecydowalysmy sie na druga, mysle, ze czulabym sie jak ktos inny z czerwonymi ustami, a w tym dniu chce wygladac ladnie, ale jak ja a nie ktos inny.
no to ja już kompletnie nie wiem co robić. wczoraj ubrałam suknie, welon, perły, rękawiczki...i doszłam do wniosku, że chyba fioletowe buty by nie pasowały :( welon mam zdobiony, taki bogatszy. rękawiczek mogę w sumie nie ubierać...wogóle to nie umiem sobie fioletowych butów wyobrazić. i teraz nie wiem czy by pasowały. fakt, że są pod suknią i zobaczą je ci bardziej spostrzegawczy goście. jeśli już pozostałabym przy fioletowych butach, bukiecie i butonierce. muszę skądś takie buty skombinować i przymierzyć ;) bo jestem w ogromnej kropce:( ...ostatecznie też czerwień zamiast fioletu :)
image
Bedzie dobrze, ja tez mysle czym mniej to lepiej, moze zrezygnuj z rekawiczek. Pomysl tez jak upinasz welon. Ja pierwsze zalozylam od gory, wygladalam strasznie, ale bardzo chcialam miec rozpuszczone wlosy. Posluchalam jednak dobrych rad i bedzie kok od spodu welon, wtedy on jest zupelnie z tylu i nie ma tego wtedy zbyt wiele z przodu. Zamowilam tez bogata bizuterie z perel, na poczatku nie pasowala teraz jest ok, ale w razie czego zamowilam krysztal gorski na srebnym lancuszku, bardzo skromny i jesli stwierdze, ze bedzie wygladal lepiej to ten pierwszy zostanie na inna okazje.
Ciagle namawiam na kolorowe buciki, mysle, ze fioletowe to swietny pomysl, pokombinuj i bedzie dobrze.
Pozdrawiam
Jako miłośniczka czerwonych butków podbijam wątek :)) A tu buty, które zakupiłam:

image

Uploaded with ImageShack.us
image
Buciki śliczne, ale widziałam młodą w granatowych butach i powiem szczerze, że w ogóle mi się to nie widziało, wręcz psuło cały efekt pięknej sukni. Ale pomysł z czerwienią jest niezły.
hej dziewczyny ja szukam pomarańczowych szpilek z odkrytym palcem może któraś z was widziała gdzieś takie? z góry dzięki za pomoc
heh a jak 2 lata temu wstawilam fotki szwagra i szwagierki ( \ślubne to szwagier zostal wysmiany za czerwono czarne buty :) a sa super do dzis :)
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry