Widok
czy któraś z Forumek stosowała tabsy anty-CERAZETTE???
hej.
pytanie jak w temacie-pytam, bo biorę te tabletki od jakiegoś tygodnia i wywołały mi one miesiączkę, oprócz tego mam huśtawkę nastrojów i waga mi skoczyła w górę :/
Jakie miałyście objawy niepożądane????i czy długo się utrzymywały? Pozdrawiam.
pytanie jak w temacie-pytam, bo biorę te tabletki od jakiegoś tygodnia i wywołały mi one miesiączkę, oprócz tego mam huśtawkę nastrojów i waga mi skoczyła w górę :/
Jakie miałyście objawy niepożądane????i czy długo się utrzymywały? Pozdrawiam.
Ja też brałam te tabletki po zapewnieniach mojej lekarz, że rzekomo nie mają złego wpływu na dziecko...jednak po ok.miesiącu ich brania zauważyłam, że u mojej córci w cycuszkach pojawiło się mleczko. Skontaktowałam się ze znajomym lekarzem który stwierdził, że w życiu swojej żonie nie pozwoliłby brać tych tabletek podczas karmienia piersią, bo przenikają do mleka, a to czy ma to duży wpływ na dziecko wyjdzie w praniu za kilkanaście lat, bo na razie są od niedawna na rynku i nie ma jeszcze takich badań potwierdzających w jakim stopniu mają one wpływ na dziecko:( Odstawiłam je w cholerę od razu po tym, jak to usłyszałam:( Jeśli bardzo chcesz je brać, to na Twoim miejscu odstawiłabym córcię od piersi, po co truć takiego okruszka sztucznymi hormonami i chemią od maleńkości. Dbaj o swoje dziecko i chroń je od takich toksyn, tak bardzo jak tylko się da. Pozdrawiam.
ja czekałam trzy miechy bo tyle czasu nie miałam po tych tab;letkach okresu i mi lekarz powiedział ze jak chce przejść z tabletek jednofazowych na dwufazowe kurde nie wiem czy to dobrze napisałam po-prostu z tych tabletek co się bierze naokragło czyli 28 dni na te co się bierze 21 dni to trzeba poczekać na okres i wziasc pierwsza tabletke dopiero z pierwszym dniem miesiączki. Wogole chyba w ulotce jest to nawet napisane więc załamka totalna była.