Widok

fajerwerki na weselu

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podoba mi się pomysł pokazu fajerwerków podczas wesela w środku nocy. Co o tym sądzicie? Czy ktoś widział taki pokaz na weselu? Pewnie to droga impreza.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zaleznie od dlugosci trwania fajerwerkow... od 500zl chyba 5 sekund albo jakos tak do.... nieokreslona kwota ale fajerwerki o dlugosci ok 15minut ok 20000zl

image
ups! tak myślałam, że to droga impreza, chyba lepiej wydać tą kasę na coś innego, ale dzięki.
image
Nieprawda, minuta jest w cenie 400 zł, a już dwuminutowy pokaz jest bardzo ekscytujący podobno i jest wielką niespodzianką dla wszystkich gości. 15 minut to by było za nudne. Ja też marzę o pokazie sztucznych ogni..marzę tylko, bo najpierw do ślubu musi dojść...o nim też marzę. Zresztą zobacz co tu piszą:
Re: Sztuczne ognie zamiast oczepin (Weselnik) Grom-fajerwerki 10-06-2006 16:46

2. Re: Fajerwerki? (Weselnik) Grom-fajerwerki 10-06-2006 16:44

3. Re: pokaz sztucznych ogni-gdzie zamówić?? (Weselnik) Grom-fajerwerki 10-06-2006 16:41

4. Re: Czy zmienić datę?? (Weselnik) Grom-fajerwerki 09-06-2006 18:38

5. Re: BILANS KOSZTY CAŁKOWITE = (Weselnik) Grom-fajerwerki 01-06-2006 20:40
A my sobie sami robimy, ponoć to super wygląda na weselu - taka niespodzianka dla gości, nasz świadek będzie odpalał i nie wyniesie nas to tak dużo kasy.

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
a gdzie kupujecie?
w temacie "prezent dla narzeczonego" opisałam właśnie to, poznaliśmy się w sylwestra więc postanowiłam zrobić Piotrowi taki prezent-pokaz sztucznych ogni ale po telefonie do firmy piroteczniczej która sie tym zajmuje zrezygnowałam z tego.....ceny są OD 4 tysięcy zł w górę!!!, dodatkowo musza być spełnione niektóre ich warunki co do okolic, np. brak domów.

image
a do jakiej firmy dzwoniłaś?
bo ja wiem,że juz za 500 zł można w gromnie nawet fajny pokaz zrobić,chyba na białej we wrzeszczu!

oj już firmy nie pamiętam bo to troszkę czasu temu było ale napewno z pruszcza są.

image
to spróbuj zadzwonic do firmy GROM,namiary na weselniku i w wątkach było.Nie maja aż tak drogo.

podobno trzeba to zgłsic w urzędzie miasta / gminie ... czy jakoś tak

????

image
image
Witajcie,

my w najblizsza sobote w prezencie od rodzicow dostaniemy wlasnie taki pokaz - tyle ze "samodzielnie" przygotowany tzn. w 1 dzien nowego roku zostalo zakupione po super promocyjnej cenie ogromne pudlo (chyba z 18 kg) gotowych fajerwerkow na jakies 2-3 min. Mysle ze jest to wystarczajace:) a o pozwolenie zatroszczyla sie kierownicza z Dworku Olenka gdzie mamy wesele:)

aha - koszt tego wyszedl jakies 500 zl:)

pozdrawiam serdecznie
Ostatnio byłam na imprezie z fajerwerkami i trwało to dosyć długo,a koszt był 40tys!!!!Uważam,że to przesada,lepiej wydac na coś innego tą kasę...

image

czy ktos organizowal sobie fajerwerki we wlasnym zakresie?? niestety mam ograniczone wydatki i nie stac mnie na profesjonalny pokaz :( szkoda! ale nawet nie wiem gdzie w trujmiescie mozna by sie zaopatrzyc w fajerwerki. :\
ja mialam na weselu 4 sierpnia pokaz sztucznych ognii zorganizowany przez pana z firmy Grom. Byla to wielka niespodzianka dla gosci ktorzy byli oczarowani pokazem. Jeszcze raz dziekuje panu za tak wspanialy pokaz-warto bylo!!!
donatella my zrobiliśmy sami, po co wywalać kasę, kupiliśmy jeden zestaw za bodajże 300 zł, brat i kuzyn mojego męża przygotowali, po czym zwołaliśmy gości na taras i zaczął się pokaz, wyglądało to fantastycznie, wszystkim się podobało

image
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
Chciałabym zobaczyć jakiś film z fajerwerków bo nie wiem jak by to wygladało.
Zamów film z firmy która to organizuje , ja dostałem od nich pocztą .
siostra mial fajerwerki na weselu i bylo pieknie ja tez planuje choc nie wiem czy rodzice tez tak nie zrobia jak u siostry

Pozdawiamy :)
image
U kogo zamawiała twoja siostra ? ja biorę firmę grom z Sopotu , zanim zamówiłem u nich pokaz obejrzałem parę ich wcześniejszych filmów.
Porozmawiaj najlepiej z panem Andrzejem z gromu mi dość sporo wyjaśnił odnośnie efektów , kolorów i innych spraw technicznych.
Czy masz może do nich kontakt ?
p.Andrzej Jasiński 694-335-053 mail: grom.fajerwerki@wp.pl
Czy ty zamawiasz od nich?
Ostatnio byłam na weselu w Toruniu i właśnie yły fajerwerki. Ojciec panny młodej mówił że kupił karton fajerwerków za 350 zł tylko do odpalenia.
Czyli stawia sie karton podpala lont i jazda.Pokaz trwał chyba z 5 minut albo wiecej i były naprawde świetne profesjonalne. Gdybym sama wiedizałą to też bym sobie takie właśnei zrobiła.pozdrawiam

image
[/url]
Polecam pokaz ogni bengalskich, goście będą zachwyceni.
Koszt jest naprawdę niewielki.
ja miałam fajerwerki na swoim weselu. Super sprawa. Mąż kupił je sam i sam razem ze świadkami zorganizował mi ten pokaz. Nie czekaliśmy nna żadną zgodę ani nie chcieliśmy żadnych profesjonalistów bo jak sama już wiesz to troszkę kosztuje. Mimo że wesele było w Jantarze na długiej to stwierdziliśmy że zaryzykujemy. Później w gazecie było napisane że sztuczne ognie były uwieńczeniem "wyścigów smoczych łodzi" które miały miejsce w tym samym dniu.
mnie to kosztuje 1200 zł za 3 minuty pokazu , gdybym chciał kupić taki zestaw i sam odpalić to cena byłaby 0 200 zł niższa.
Jak już wspomniałem
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=200171&t=162386
A to, nic by ciebie nie kosztowało!...
A co to są te ognie bengalskie ?
Patrycja W. napisał(a):

> A co to są te ognie bengalskie ?

flagon:
Pierdzisz na zapaloną świeczkę(zapalniczkę) z odleglości 4-8cm i są ognie bengalskie :-)
Może się zgłosisz na ochotnika tyle że nie odpowiadam jak sobie pupę przysmażysz.
Nie mam co robić, tylko po weselach pierdzieć?
Sama sobie popiarduj... ;-)
raczej tego nie robię
U mnie wszystko dograne i załatwione ,wesele jest poza miastem można więc trochę pochałasować.
up

image
image
Będę miała fajerwerki na weselu, już wszystko dograne.
Ciekawe jaka będzie reakcja moich gości.

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry