Widok

gdzie wyprawić chrzciny w Pruszczu Gdańskim ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy polecacie jakieś miejsce na wyprawienie chrzcin w Pruszczu Gdańskim. Jakie mieliście ceny i co wchodziło w ich skład.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karczma u Jakuba,
Wok,
Euro- Grill (sala u góry)

Ceny są uzależnione od tego, co będziesz chciała swoim gościom zaserwować. Średnio 50 zł za osobę.
dzieki
mi niestety w pruszczu nie pasowało żadne miejsce dlatego zrobiliśmy w domu...
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robiłam w tym roku w Hotelu Górski i byłam bardzo zadowolona

najpierw miałam zarezerwowaną salę w Hotelu Chopin, ale przed chrzcinami poszliśmy tam z mężem na niedzielny obiadek, aby zobaczyć co i jak i szybko zrezygnowaliśmy z ich usług, bo kuchnia była niezbyt smaczna i jakaś nadto udziwniona, porcje małe, było głośno, obsługa taka sobie, no i głośne przerzucanie sztućców w barze przy klientach tak, że nie byliśmy w stanie z mężem nawet słowa zamienić

Od razu po obiedzie w Hotelu Chopin pojechaliśmy do H. Górskiego i teraz ciągle robimy tam rodzinne uroczystości. Początkowo wyglądało, że ceny są porównywalne do cen w Chopinie, ale potem okazało się że wyszliśmy na tym dużo korzystniej. Mają tam gotowe propozycje daniowe, ale spokojnie można je modyfikować. Cena zależy od zestawu, z tego co pamiętam ok. 60zł/os. (ale to musiałabyś jeszcze sprawdzić). To co nie zostanie zjedzone pakują ci na życzenie do domu, obsługa była bardzo miła, kuchnia smaczna, porcje duże, z niczym nie ma tam problemu. No i był super klimat (polecam salę kominkową), kącik zabaw dla dzieci, spokojnie udostępniali mi pokój, abym mogła nakarmić czy przewinąć dziecko, podgrzewali mi też jedzonko dla dziecka kiedy było potrzeba. Wszyscy (my i goście) byliśmy zadowoleni, także ja polecam Górskiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam
http://www.zulawskidwor.pl/dom-weselny-zulawski-dwor-witamy.php

jedzonko pyszne , obsługa świetna !!!
a ja polecam zajaz Korona mielismy tam wesele i chrzciny jedzenie bardzo pyszne i cena niezawysoka a i szef tez w porzadku
image

image
My robimy chrzciny w domu weselnym Żuławski Dwór. Ceny są niskie od 25zł do 60zł/os. a jedzonko pyszne (byliśmy tam wcześniej na obiedzie).
myśmy robili w tym roku w Safir. Płaciliśmy 40 pln (chyba teraz liczą sobie 45) - w skład wchodził rosołek (z kostki niestety)... 4 mięsa do wyboru, kartofelki, surówki, kawa, herbata i ciasta... Sala jest chyba do 50 osób - nie było innych klientów więc było bardzo przytulnie :) czułam się jak w domu :)
image
image
My 3 lata temu robiliśmy w Safir(ze) chrzciny starszemu synowi i rok później urodziny, to wtedy było całkiem fajnie i smacznie. Ale niedawno znajoma robiła tam urodziny swojemu dziecku i bardzo narzekała, m.in. na zupę i sosy do mięs z proszku :/ No i dość drogo bo coś koło 60zł/os.
no proszę ja robiłam niedawno bo w czerwcu i płaciłam 40 :) ale fakt, ze rosół był z kostki co do reszty to było smacznie :)
image
image
dzisiaj byliśmy na proszonym obiedzie w Kameleonie :)

czysta, nowa knajpka :)

nowocześnie urządzona :)

pyszne, świeże jedzenie :)
smak zupy pomidorowej do teraz czuję w ustach - REWELACYJNA!!! taki gęsty krem z pomidorów :) z kleksem śmietany i listkiem bazylii :) (bez ryżu, makaronu itp., a przynajmniej były niewidoczne)
wszystkie kobiety przy stole postanowiły spróbować zrobić coś takiego w domu ;) (pewnie pomidory przecierane przez sito, bo bez pestek)

pyszne frytki, pierś w fajnej panierce (słonecznik, wiórki kokosowe i siemię lniane) i surówki :)

tort i wino były przyniesione ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
odświeżam wątek, bo szukamy miejsca na imprezkę po chrzcinach.
Może jakieś nowe propozycje?
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
widzę, że wątek jest dość stary, więc nie wiem, czy Pruszcz Gd jest jeszcze aktualny
w kazdym razie ja robilam chrzciny w Hotelu Górski w Pruszczu Gdańkim, polecam salę kominkową (extra)
kiedyś może było tam nieciekawie, ale od kiedy zmienił się szef, znacznie się poprawiło - ceny są przystępne, klimat super, obsługa ekstra no i najważniejsze - jedzenie pyszne i dużo
robiłam chrzciny w lutym i tak nam się spodobało, że urządzamy tam teraz wszystkie większe imprezy
Jest fajna nowa restauracja w Pruszczu przy Kasprowicza. Nie wiem jakie maja tam menu na chrzciny, ale ostatnio byliśmy tam z dziećmi i jedzonko super.
Jadźka mówisz o tej restauracji U Michela czy jakoś tak?
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
W Juszkowie w BarCafeMolly ul zdrowa 3
http://www.barcafemolly.pl
My urządziliśmy imprezę w WOKU - w środku jest bardzo elegancko, jedzenie smaczne. Wszystko wypadło ok, także mogę polecić.
WOK na Korzeniowskiego
odświeżam wątek - planujemy chrzciny w grudniu i na pewno chcemy robić w Pruszczu może ma ktoś jakieś nowe informacje o lokalach i aktualnych cenach?
image
zapraszam do siebie na ciasta i torty :)

Polecam Kaskadę smaku. Mają pyszne jedzenie nawet pizza najlepsza w okolicy. Z tego co kojarzę to chyba jest sala zabaw dla dzieci.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (85 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

do góry