Widok

kilka zabawek po Tośce, zapraszam

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie, mam do sprzedania kilka zabawek po mojej Tośce. Wszystkie są w bardzo dobrym stanie i na pewno przyniosą jeszcze wiele radości kolejnemu maluchowi. Poza tym zbieramy na dinozaura z Fisher Price na roczek. :-)

1.Telefonik v-tech. Gra piosenkę, ma 4 guziki oraz kuleczkę, która uruchamia melodię, dźwięki zwierzątek oraz cyferek. Zabawka w języku angielskim. Jest obszyta mięciutkim materiałem i bardzo przyjemna w dotyku. Zabawka dla dzieci 3-24 m-ce
Cena 15 zł bez baterii
image

2.Słonik bawi skoczek Fisher Price
Słonik po naciśnięciu noska podskakuje, wibruje, trąbi albo kra piosenkę. Gumowe uszka przynoszą ulgę małej paszczy podczas ząbkowania. Zabawka dla dzieci 6+
Cena 30 zł z bateriami
http://img695.imageshack.us/img695/3928/imgp5363.jpg

3.Książeczka Fisher Price
Mięciutka, z kieszonką na każdej stronie, opowiada o przygodach misia pandy, można misia wkładać do kieszonki i opowiadać dziecku, ze miś się kąpie, idzie spać itp. Można zawiesić w wózku.
Cena 15 zł
image

4.Zestaw : autobus-ogóras, po naciśnięciu wydaje dźwięki, jest miękki , można go zawiesić w wózku, kółko do zawieszenia dodam gratis,
żółw z łapkami do gryzienia i lusterkiem, Tośka go uwielbiała, ale nie zniszczyła, czysty,
krokodyl na piłce, kiwa się i dzwoni. Był prany bez mechanizmu, widać zszycie (dzieło mojego męża- więc ma wartość kolekcjonerską :-))
Cena 20 zł
image

5.Mata (ko)edukacyjna. Lekko sfatygowana, ale kolory żywe, grzechocze i piszczy. Lusterko trochę porysowane. Dobra do turlania, bo nie ograniczają malucha pałąki
Cena 20 zł
image

6.Zestaw: młotek po uderzeniu nim wydaje bardzo realistyczny dźwięk tłuczonego szkła…. Trójkąt edukacyjny ma małe lusterko, kręcą się elementy, coś z uchwytami do kręcenia terkocze na 2 sposoby, królik w ramionach renifera się kiwa, Owca Przytulanka nowiutka, reniferowi świeci się nosek w ciemności,
Cena 35 zł
image

mam nadzieje ze udalo mi sie wkleic zdjęcia.

Odbiór Orunia Górna, Starówka.
image
---
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
slonik
image
image
---
podbijam, może dziś komuś się spodobają?
image
---
Jestem zainteresowana jedna zabawką.prosze o kontakt
25asia2@wp.pl
była bym zainteresowana tym telefonikiem ale czy on głośno gra?
jest możliwość ściszenia muzyczki?
image[/url]
image
nie jest głośny, ale słowa i melodię słychać wyraźnie.
image
---

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

do góry