Widok

kobiety

czy są jeszcze na tym świecie kobiety dla których ponad wszystko liczą się uczucia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
są; np. ja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
trudno w to uwierzyć
jak np. potrafisz to udowodnić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uważam, że nie muszę nic udowadniać, jak ktoś w to wierzy to dobrze, jak nie to jego problem, napewno nie związałabym się z kimś bez uczuć,
Czy ona jest w stanie Ci to udowodnić tutaj? Cokolwiek napisze będą to tylko słowa. Będziesz podważał zdanie każdej kobiety która Ci odpowie że dla niej nie liczą się pieniądze a uczucia. Musisz spotkać na swojej drodze taką niewiastę-dopiero wtedy uwierzysz. :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz rację ale mimo wszystko uważam że takich kobiet już nie ma.żyjemy w takich czasach że miłość i uczucia to tylko słowa.niestety.
Jeśli nie mają dla kogoś znaczenia pozostaną TYLKO słowami a jeśli stanowią fundament udanego związku staną się AŻ słowami. Nie będę Cię przekonywała że dla mnie miłość, wierność i szacunek są ważniejsze niż pieniądze...nie uwierzysz...;)
to nie tak że nie uwierzę.mi po prostu trudno w to uwierzyć.chciałbym uwierzyć ale jak patrzę na ludzi na te ogłoszenia to nie potrafię.może masz rację że ważniejsze dla Ciebie są uczucia a jeżeli ją masz jesteś wyjątkiem jednym na milion.
Mam być szczera? Według mnie szukanie miłości w ogłoszeniach nie jest dobrym sposobem... Nie chcę prawić morałów więc na tym poprzestane :)
tutaj akurat masz rację moja droga.ale co proponujesz jeśli ktos nie lubi imprez i jest np nieśmiały?
są.. tylko trzeba je znaleźć
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
no to mamy problem bo moja nawigacja padła i nie wiem gdzie szukać
z centrum Gdańska Ulicą Armii Krajowej do skrzyżowania z Łostowicką, potem w lewo do świateł i w prawo Warszawską, na pierwszym skrzyżowaniu w lewo w Łódzką i na światłach w Płocką... dalej musisz już kierować się intuicją...
czekam
Wszędzie możesz spotkać miłość swojego życia. Skoro nie lubisz imprez to może teatr? kino? jesli bedziesz szukał na siłę w końcu się poddasz bo będziesz coraz bardziej zniesmaczony, wybranką serca może być kobieta którą spotkasz w windzie, kobieta która przepuścisz w drzwiach sklepu...rozumiesz na pewno o co mi chodzi.
rozumiem.wydaje mi się że niektórzy z nas po prostu są skazani na samotność i nie znaczy że jestem ofiarą losu.jestem szczęśliwy ale niestety sam.aj szkoda gadać.
marrgo nie żartuj sobie ze mnie.proszę
ja nie żartuje...
tak nie żartujesz a co do czego znikniesz jak dobry sen
nie histeryzuj tylko daj jakieś namiary albo się zaloguj i napisz do mnie na privie...

PS
ja nie z tych znikających...
najwyżej zakopię Cię w ogródku... Skarbie
:o))
poczujcieplo@wp.pl
no to poczuje... chyba...
i nie stresuj się... nie mam ogródka...
stres mam wpisany w życiorys
pojawiasz się i znikasz
nie znikam... nie ściemniaj...
życie jest jak papier toaletowy.szkoda gadać
jak Cię dorwę to Ci tyłek złoję za te Twoje czarnowidztwo...
uśmiech proszę!
uśmiech ok ale czy do końca taki szczery od serca?
no ma być taki od serca! prosiłam przecież o uśmiech anie o grymas na twarzy...
dziś jest dzień pocałunku więc wysyłam Ci siarczystego buziaka... tak wirtualnie...
masz... :o*
ale to był soczysty i namiętny buziak.mniam
Witaj kolego!
Samotność to nie jest problem... problemem jest brak poczucia swojej wartości! W ten punkt musisz w sobie uderzyć! Nie rzucaj się na byle co.... :/ to dopiero jest dramat!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Gabryśka... kiedy właśnie On nie rzuca się na byle co tylko szuka... i w tym jest problem...
Gabrysiu myślisz że nie mam w sobie poczucia wartości i to jest powód?nic bardziej mylnego.
Myślę że jeżeli je masz to bardzo niskie... nie musisz się dla mnie do tego przyznawać ale dla samego siebie. Jeżeli nie interesują Cie imprezy to nie szukaj tam kobiet , tylko w miejscach Tobie bliskich. Zadbaj o siebie....
Powodzenia Pa
gabrysia łatwo powiedzieć trudno zrobić.nie znasz mnie i nie możesz stwierdzić jaki jestem.nie wszystko wiesz.wiem ,nie jestem jedyny ale zawsze byłem sam i dużo przeszedłem w życiu.nie biorę nikogo na litoś a chcę zrozumieć ludzi a to już wyższa szkoła jazdy
Kobiety mają mało serca, a wiecej rozumu-teraz,kto je tego nauczył?Jakies pomysły..?
zośka ja rozumiem że każdy facet to świnia.ale dlaczego tą świnią musi być każdy.kobiety mają wiecej rozumu a dlaczego mniej serca?
może nie maja motywacji....
Amoże nie trafiłay na TEGO faceta:)
a może po prostu nie mają serca bo po co kochać.wolą ranić
Zosiu są faceci którzy mają uczucia a mimo wszystko kobiety ich odrzucają,bez powodu.
Nikt nikogo nie odrzuca bez powodu,powód choc czasem banalny ,ale napewno jest. Czasem nie mówi sie prawdy...ale to nie oznacza,że jakis powód nie istnienje. Ranienie dla samego ranienia nie ma sensu.
są osoby które ranią bo to lubią
to nie osoby... to zdziczałe zranione zwierzęta... chociaż nie... zwierzęta nie uprawiają "sztuki dla sztuki" to domena ludzka... tylko my ludzie potrafimy robić coś tylko dla "robienia"
ale nie sądzę żeby ktoś ranił ot tak... bez jakiegokolwiek powodu...
a ja twierdze ze są takie osoby które ranią bo lubią bo zostały zranione i biorą odwet na wszystkich z tego gatunku
a widzisz... to właśnie jest powód... to tak jak z psem uwiązanym na łańcuchu któremu obroża wrzyna się w szyję... warczy, szczeka i gryzie wszystkich dookoła... nawet tych którzy próbują mu pomóc bo jest ranny i boi się cierpienia... tak samo jest z tymi ludźmi... to strach przed cierpieniem, bólem , upokorzeniem powoduje że sami gryzą wszystkich dookoła
o nie wytrzymam,jakim prawem ludzie mogą ranić tylko i jedynie dlatego że zostali zranieni.to ja jeśli zostałem zraniony powinienem teraz ranić wszystkich naokoło.ja tak nie potrafię.Boże zatrzymaj ten świat,ja wysiadam.
nic z tego mój drogi... nie wysiadasz... jedziesz dalej mimo wszystko
bo nie każdy reaguje tak jak pies na łańcuchu... każdy z nas jest inny i ma inne zachowania... nikt nie powiedział że Ty masz gryźć...
i zapomnij o wysiadaniu... znajdź swoje miejsce, usiądź wygodnie i jedź dalej... pozdrawiam
oj co z tej jazdy.jaka to różnica czy wysiądę teraz na tym przystanku czy póżniej na tamtym.
powiem tak: lepiej niewygodnie jechać niż wygodnie iść... więc nie marudź... tylko jazda!
masz jeszcze wiele do zrobienia... i do zobaczenia
trudno uwierzyć
nikt nie mówił że będzie łatwo
a jednak...
życie to nie je bajka
ale czasami ją przypomina...
nie przypomina
Popełniasz jeden podstawowy błąd. Zraziłeś się do jakiejś kobiety/ kobiet a teraz wszystkie wrzucasz do jednego wora-wszystkie to pieprzone materialistki bez uczuć, które potrafia tylko ranic.

Tym samym podświadomie Twoja psychika wysyła Ci sygnały, czasami poprawne a czasami błędne. Pamiętaj że kłamstwo ciągle sobie wmawiane po jakimś czasie staje się prawdą.

Masz rację zatrzymaj na chwilkę świat, SWÓJ ŚWIAT i zacznij od nowa-nie wszystkie kobiety są bebe. Inaczej we wszystkim znajdziesz zło, w każdym ruchu kobiety będziesz się doszukiwał odniesienia do materializmu...
tylko jak odróżnić to dobro od zła?
No tego to chyba już w podstawówce uczyli? :) widzisz jestes tak zablokowany psychicznie że nawet sobie sprawy z tego nie zdajesz. Owszem możesz się przejechać po raz kolejny ale pamietaj że co nas nie zabije to nas wzmocni.
nie jestem zablokowany tylko nie potrafię zrozumieć was kobiet
Ale jak możesz zrozumieć NAS skoro każda z nas jest inna? każda ma inne ambicje i pragnienia. Może po prostu nie umiesz spełniać kobiecych oczekiwań?

Dobra koniec zabawy. Do sedna. Podaj konkretne przykłady z Twojego zycia w którym kobieta okazała się bez serca.
ok.4 lata temu zmarł mój syn mając 27 dni a ona mnie zostawiłą móiąc tylko ''nie ma dziecka,nie ma sprawy.nie jesteś mi już potrzebny''
dalsze przykłądy?
Bardzo mi przykro, żadne słowa nie wyrażą tego jak bardzo... A to coś...nie można jej nazwać nawet kobietą... nie dawała wcześniej do myslenia że cos jest nie tak? Może to szok?
nie to nie był szok.nie ona jedna była bez serca.następna była ze mną,związek udany,życie intymne również a mimo to robiła dobrze innemu,następna wmówiła mi ciąże żeby tylko wyłudzić pieniądze.
No to faktycznie trafiałeś na chwasty. Trzeba jednak podnieść czoło wysoko i iść dalej. Może za dobry byłes??
nie wiem.nie potrafię myśleć o sobie pozytywnie.wiem to żle,tak nie wolno itd ale ten świat jest chory a ludzie skaczą sobie do gardeł.a miłość,przyjażń to tylko słowa.
Masz jakiś priw? napiszę Ci coś jeśli masz ochotę...
napisałem do ciebie.
Wtrace jeszcze słówko,spotkała Cie wielka tragedia,nawet nie wyobrażam sobie tego....lecz nie będe osadzac kobiety o której piszesz,bo nie znam całej sytuacji-nie o tym chiałam.
Widzisz wiążemy sie z druga osoba bo potrzebujemy miłości i szczescia chcemy czuc sie wyjatkowi i jedyni, byc moze Twoje nieszczeście wpływa na Twoje związki i kobiety które Cie poznają nie radzą sobie z tym.....Musisz znaleźć bardzo silną kobiete ,któa udzwignie ten cieżar a to bedzie bardzo trudne.....tak mi się wydaje.
Takich kobiet są tabuny.
Chociaż przyznaję,że młodsze pokolenie (do 30-tki) coraz częściej na pierwszym miejscu niestety stawia:materializm
I są to zarówno kobiety, jak i mężczyźni.
i tutaj kate ma racje
ZADUMANY. Chłopie Tobie potrzebny jest raczej psychoanalityk (skoro jesteś nadzianym facetem a chyba tak jest bo po co inaczej ktoś chciałby wrobić Ciebie w ciążę - to pewnie Cię na niego stać). Opcja bardziej oszczędna - dla mniej zamożnych - to dobry przyjaciel. Dobry to znaczy taki, który nie usiądzie i nie będzie załamywał rąk razem z Tobą. Dobry to taki, który kopnie Cię w du..pę na rozpęd abyś w końcu wziął się z życiem za bary i nie badolił. Trzeba iść naprzód, uczyć się na błędach owszem ale nie rozpamiętywać ich bez końca. Jeśli jesteś zbyt mocno zakotwiczony w przeszłości to ciężko będzie Ci płynąć w przyszłość. A wtedy nawet jak znajdziesz kogoś kto nadawałby się na drugą połówkę to pomyśl racjonalnie kto na dłuższą metę byłby w stanie ciągnąć za sobą balast Twojej przeszłości skoro nawet Ty sam sobie z nią nie jesteś w stanie poradzić...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
uwierz mi że próbowałem i niestety nic z tego
Samo przyjdzie..:)i sa jeszcze naprawde fajne Kobiety w Trójmieście zapewniam Cie:)Ale fakt jest faktem musisz najpierw faktycznie poradzic sobie z samym sobą, jak to z robisz spojrzysz na wszystko innym wzrokiem.
walczę ze sobą już od czterech lat i nic z tego.naprawdę łatwo jest doradzać
Kochany ,ale chyba dlatego właśnie tutaj napisałeś,żeby usyszec porady dostać jakies choć minimalne wsparcie....Oczywiście ,że łatwo jest doradzać nie bedąc w Twojej skórze,ale jeśli to co do tej pory robiłes nic nie zmieniło w Twoim życiu może trzeba zrobić jakiś wiekszy krok naprzów,wiem ,że to trudne też staciłam bardzo bliskie mi osoby i też sie buntowałam dostając"dobre rady" od osób ,które najczesciej nie wiedziały o czym mówią. Sprawa jednak jest prosta albo coś zrobisz albo bedziesz nieszczesliwy do końca-szkoda życia Ty powinieneś o tym wiedzieć ,że trzeba je szanować.
ja o tym wiem.
Potrzebne Ci są badania osobowości i potem psychoterapeuta. Nie polecam psychoanalityka tylko terapeutę pracującego w nurcie poznawczo-behawioralnym. Moje jedyne Dziecko przyszło na świat martwe w 2002 roku. Domyślam się, co czujesz, bo jego pieprzony ojciec zachował się jak totalny szczyl i za to wyleciał z mojego życia. Twój post jest raczej wołaniem o akceptację i prośbą o pomoc. Myślę, że nie przepracowałeś tego problemu. Zrób porządek z przeszłością, pozbądź się mechanizmów generalizacji, wyparcia i mnóstwa innych. Ty nie chcesz być sam, ale boisz się, że ponownie ktoś Cie skrzywdzi. Rozumiem Twój ból, ale z takim nastawieniem do ludzi albo szybko rozwalisz nowy związek, albo zadasz ból osobie, która Cię szczerze pokocha.
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
amaranth dziękuję z Twoją wypowiedz,wydaje mi się że masz absolutną rację
i co dalej?? czytalam te wpisy jak ksiażke.
Zawsze moze być gorzej pamietajcie...
Zadumany głowa do gory bedzie ok. a moze juz jest ??:)
pozdr.
niestety jeszcze nie jest ok.
Ohhh bardzo mi przykro, że zacząłeś rok tak bez entuzjazmu :(
ale mimo wszytskoe wszystkiego najlepszego w Nowym Roczku i oby każdy dzień był lepszy od poprzedniego ....
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Towarzyskie

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (86 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (10 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

do góry