Widok

kwiaciarnia w rumii

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z dziewczyn mogła by mi doradzić w sprawie kw. która wystroi mi samochód???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gorąco polecam kwiaciarni w Rumi Janowo - w okolicach poczty i podstawówki i kościoła, w pawilonach :)
Ja osobiście jak mam zamawiać kwiaty na jakiekolwiek uroczystości czy na dekoracje to zawsze zamawiam w Rumi na ul. Dąbrowskiego taka mała drewniana zaraz jak kończą się te sklepy ;) ostatni z ciuchami dla dzieci gdzie jest bankomat i obok niego stoi drewniany domek tam jest kwiaciarnia:) Panie robią piękne rzeczy z kwiatów i w bardzo przystępnych cenach ;) a do tego super umieją doradzić :) Gorąco polecam :)
image
kwiaciarnia Asia na Dabrowskiego! tam robia dziela sztuki :)
image
tfu!! na Starowiejskiej!! ;P
image
Ja kupuję kwiaty tylko w w.w. ASIA na Starowiejskiej :) Widziałem wiele dekoracji które wykonują i to się czasem w głowie nie mieści, co można mieć na samochodzie ;)
W RUMII NIE WIEM ALE W REDZIE TA NA PRZECIW DWORCA SKM...
TO DOPIERO POKAZ UMIEJĘTNOŚCI!!!SAMA TAM ZAMÓWIĘ CHOĆ JESTEM Z GDYNI
Ja najprawdopodobniej zamawiać będę w kwiaciarni Asia na Starowiejskiej - bukiet ślubny od 150 zł, a na samochód chciałam tzw. kleksy - 15 zł sztuka, nie mam pojęcia jakie są ceny w innych kwiaciarniach w Rumi.
image
ja też na pewno będę miała bukiety i butonierki z "ASI" :) te panie to na prawdę mistrzynie :)
image
ja ogólnie kwiaty będę miała z innej kwiaciarni ale zastanawiam się nad strojeniem tylko i wyłącznie samochodu bo trochę km jest do mnie a moje chłopisko sobie słabo z tym radzi ( no może jestem trochę marudna)
Zdecydowanie Asia na Starowiejskiej!
A ja polecam kwiaciarnię P. Gabrysi w Rumi Janowie koło przychodni Panaceum, sama miałam od niej wiązankę, ceny ma konkurencyjne i uważam, że robi ładnie i pomysłowo :) właściwie tylko tam kupujemy kwiaty.
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry