Widok
moja relacja- 15.05.2010
Moja relacja- bardzo krótka i treściwa ;-) Gdyby ktoś był zainteresowany konkretnym punktem to rozwine temat ;-)
1. Suknia Oliwia MS Moda zakupiona w salonie Langoria we Wrzeszczu. Super obsługa, wszystko na czas. Polecam
2. Makijaż Ania Stykała
3. Pazurki- Sunnails
4. Pudełeczka na migdały- Dori
5. Winietki i zaproszenia- robiliśmy sami
6. Wesele- Wichrowe Wzgórze Chmielno
7. Samochód- Chrysler Cruiser
8. Bukiet, dekoracja kościoła- Glorioza
9. Dj- Sławek Wawrzyniak
10. Fryzura- p. Ala z Studio Urody nr 07 w Gdyni
11. Obrączki- Sklep Jubilerski Karat z Wrzeszcza
A tak ogólnie to było super . W zasadzie to możemy się przyczepić tylko do drobnych rzeczy, które przy całej reszcie po prostu stają się nieważne. Muzyka była świetna, goście bawili się do świtu, suknia piekna i wygodna (to oczywiście moja opinia, bo komuś może się nie podobać), menu i atmosfera w Wichrowym nieziemska, oprawa Mszy Świętej wspaniała, pogoda na poprawiny cudowna ;-) Czego chcieć więcej?
A teraz parę fotek o ile uda mi się wkleić…

Uploaded with ImageShack.us

1. Suknia Oliwia MS Moda zakupiona w salonie Langoria we Wrzeszczu. Super obsługa, wszystko na czas. Polecam
2. Makijaż Ania Stykała
3. Pazurki- Sunnails
4. Pudełeczka na migdały- Dori
5. Winietki i zaproszenia- robiliśmy sami
6. Wesele- Wichrowe Wzgórze Chmielno
7. Samochód- Chrysler Cruiser
8. Bukiet, dekoracja kościoła- Glorioza
9. Dj- Sławek Wawrzyniak
10. Fryzura- p. Ala z Studio Urody nr 07 w Gdyni
11. Obrączki- Sklep Jubilerski Karat z Wrzeszcza
A tak ogólnie to było super . W zasadzie to możemy się przyczepić tylko do drobnych rzeczy, które przy całej reszcie po prostu stają się nieważne. Muzyka była świetna, goście bawili się do świtu, suknia piekna i wygodna (to oczywiście moja opinia, bo komuś może się nie podobać), menu i atmosfera w Wichrowym nieziemska, oprawa Mszy Świętej wspaniała, pogoda na poprawiny cudowna ;-) Czego chcieć więcej?
A teraz parę fotek o ile uda mi się wkleić…

gratuluję serdecznie:)
mam pytanko odnośnie makijażu u Pani Ani, czy jesteś zadowolona, jak Ci się podobało itd????? Czy robiłaś makijaż próbny??
mam pytanko odnośnie makijażu u Pani Ani, czy jesteś zadowolona, jak Ci się podobało itd????? Czy robiłaś makijaż próbny??
Natalia T podaj maila. Nie będę tutaj zamieszczać zdjęć stołów, przy których siedzi moja rodzina, bo nie chce mi się zamalowywać twarzy ;-)))
Powiem szczerze,że trudno mi wymyślić coś, na co trzeba zwrócić uwagę. Obsługa jest bardzo miła i nie trzeba się dopraszać kieliszka przez pół godziny, jedzonko pyyyyszne.. Jedynie tort za bardzo mi się nie podobał (tzn wygląd, bo był smaczny). Ja chciałam cały biały z białymi różami i bez figurki, a przyjechał standardowy z figurką. Widać zapomnieli o mojej prośbie. Ale to nieważne
Powiem szczerze,że trudno mi wymyślić coś, na co trzeba zwrócić uwagę. Obsługa jest bardzo miła i nie trzeba się dopraszać kieliszka przez pół godziny, jedzonko pyyyyszne.. Jedynie tort za bardzo mi się nie podobał (tzn wygląd, bo był smaczny). Ja chciałam cały biały z białymi różami i bez figurki, a przyjechał standardowy z figurką. Widać zapomnieli o mojej prośbie. Ale to nieważne
Mentorka, z makijażu jestem bardzo zadowolona. Ania jest prawdziwym fachowcem, używa kosmetyków z górnej półki, a poza tym jest niezwykle sympatyczna. Miałam próbny makijaż i robiła go tak długo, aż mi się wszystko podobało. Nie spieszy się, słucha sugestii... potem przysyła zdjęcia z próbnego,żebyś mogła w domu przemyśleć jeszcze raz i zdecydować się na konkretną opcję...
Wszystkiego co najlepsze
Ślicznie wygladaliście
Pozdr.
Ślicznie wygladaliście
Pozdr.
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

dzięki za odpowiedź :) a te cudne rzęsy to też zasługa Pani Ani?:)
Gratulacje! Przepięknie wyglądałaś, ślicznie miałaś pomalowane oczka i ładnie to wszystko się komponuje, bardzo elegancko i skromnie - ja też tak mam zamiar:)
Dużo miłości Wam życzę
a Napisz jeszcze czy z fryzjera byłaś zadowlona i jak Ci się trzymało to upięcie przez cały wieczór? bo ja jestem właśnie na etapie fryzur próbnych:)
Dużo miłości Wam życzę
a Napisz jeszcze czy z fryzjera byłaś zadowlona i jak Ci się trzymało to upięcie przez cały wieczór? bo ja jestem właśnie na etapie fryzur próbnych:)
bukiety były zamawiane przez nich,ale zostały wzięte pod uwagę moje sugestie. Na początku planowali wysokie wazony z bukietami róż, ale ja chciałam coś bardziej "polnego" i niskiego,żeby gości nie zasłaniało. Byłam bardzo zadowolona z tych bukietów. Zabraliśmy je wszystkie i zaniosłam do kościoła i na cmentarz
Wiesz... w końcu się osobno płaci za dekorację sali, więc myślę,że śmiało można ingerować w wystrój. Co do tortu to też tak myślałam,no ale tak jak mówiłam przyjechał ich "standardowy". Trochę byłam rozczarowana,bo się naoglądałam na stronach Sowy czy Dekera pięknych tortów weselnych i ten mi się wydał trochę tandetny. Ale z drugiej strony krótka chwila i prawie go nie było ;-)
Wysłałam ci jeszce fotki tych kwiatów,bo znalazłam w innym folderze ze zdjęciami. Podobały mi się szczególnie te gałęzie powtykane między kwiaty, bo super się komponowały z dekoracją sali tzn pod sufitem są popodwieszane takie właśnie gałęzie. Gospodarze chcieli je pozdejmowac,ale my poprosiliśmy,żeby zostały.
Wysłałam ci jeszce fotki tych kwiatów,bo znalazłam w innym folderze ze zdjęciami. Podobały mi się szczególnie te gałęzie powtykane między kwiaty, bo super się komponowały z dekoracją sali tzn pod sufitem są popodwieszane takie właśnie gałęzie. Gospodarze chcieli je pozdejmowac,ale my poprosiliśmy,żeby zostały.
Próbowałam wysłać do Ciebie maila z jeszcze jednym pytaniem, ale mi go odrzuca...
Napoje dla gości brałaś od nich? Nam powiedzieli, że za 15zł od osoby dostarczają napoje (cola, sprite, fanta, soki, woda) i że dają tyle ile potrzeba. Jestem ciekawa jak to wygląda w rzeczywistości i czy tych napoi na pewno by nie zabrakło ;)
Napoje dla gości brałaś od nich? Nam powiedzieli, że za 15zł od osoby dostarczają napoje (cola, sprite, fanta, soki, woda) i że dają tyle ile potrzeba. Jestem ciekawa jak to wygląda w rzeczywistości i czy tych napoi na pewno by nie zabrakło ;)
oj dawno tu nie byłam i nie widziałam nowych wiadomości. Jeszce raz dziękuję za miłe słowa :-) taki był mój zamiar.. bez udziwnień, prosto, ale elegancko... Co do stresu to pojawił się dopiero, gdy rodzice przyjechali na błogosławieństwo, bo denerwowali się chyba bardziej od nas. Potem wysłaliśmy ich przodem do kościoła i zostaliśmy sami w domku i znowu było spokojnie. Ostatnie poprawki, pakowanie, nakarmienie kotów .... potem juz było z górki ;) Atmosfrea cudowna, bo przeciez tego dnia wszyscy są nam życzliwi i życza jak najlepiej, więc nawet drobne potknięcia wybaczą :-) Księdza też mieliśmy super, więc w kościele było wesoło i bezstresowo
Natalia coś mi się stało z pocztą i nie mam juz tego adresu. Jeśli pytanie dotyczyło właśnie napoi to my nic od nich nie braliśmy. Skorzystaliśmy z róznych promocji i kupilismy sami napoje gazowane, wodę i soki. Nie potrafię teraz już obliczyć ile to wyszło na osobę (tzn ile to kosztowało). Natomiast nie sądzę,aby w Wichrowym czegoś dla kogoś zabrakło, więc jesli nie macie czasu, aby sami pokupować to myślę,że możecie smiało się zdać na Pania Kostuch..
pozdrawiam
Natalia coś mi się stało z pocztą i nie mam juz tego adresu. Jeśli pytanie dotyczyło właśnie napoi to my nic od nich nie braliśmy. Skorzystaliśmy z róznych promocji i kupilismy sami napoje gazowane, wodę i soki. Nie potrafię teraz już obliczyć ile to wyszło na osobę (tzn ile to kosztowało). Natomiast nie sądzę,aby w Wichrowym czegoś dla kogoś zabrakło, więc jesli nie macie czasu, aby sami pokupować to myślę,że możecie smiało się zdać na Pania Kostuch..
pozdrawiam