Widok
W Gdyni to polecam nauki w parafii Najświętszego Serca Pana Jezusa w centrum- 4 spotkania co wtorek na 18:00 w auli uniwersyteckiej w tej parafii, nie trzeba się zapisywać, można przyjść i zacząć w obojętnie który wtorek i wtedy na miejscu po spotkaniu dostanie się kartkę na pieczątki, na ostatnim spotkaniu przychodzi Kościelny z koszykiem i można, ale nie trzeba, dać co łaska, nikt krzywo nie patrzy, nauki całkiem przyjemne. Słyszałam też, że tam jest poradnia calkiem przyjemna. Ja robiłam poradnię w Gdańsku w parafii św. Ignacego- polecam, jedno spotkanie i atmosfera ok.
jesli chodzi o poradnictwo, to polecam w sw. Ignacym w gdansku:
prowadzi p. Ewa Jakubiak, kontakt indywidualny z parą przygotowującą się do małżeństwa, termin do uzgodnienia pod nr. tel. 58/303 72 86 lub 792 007 538. na spotkaniu sa 2-3 pary, Jest jedno dluzsze spotkanie (2-2,5h) i odrazu 3 pieczatki - oplata jak wszedzie 100zł.
jesli chodzi o nauki to polecam w kosciele we wrzeszczu - najswietszego serca jezusowego. sa 4 spotkania, w kazdy wtorek o 19:00, oplata jednorazowa za pare to 30zl. nie tzreba sie zapisywac, mozna przyjsc od tak. spotkania ogolnie trwaja kolo godziny, i sa calkiem ok, poza jednym:)
prowadzi p. Ewa Jakubiak, kontakt indywidualny z parą przygotowującą się do małżeństwa, termin do uzgodnienia pod nr. tel. 58/303 72 86 lub 792 007 538. na spotkaniu sa 2-3 pary, Jest jedno dluzsze spotkanie (2-2,5h) i odrazu 3 pieczatki - oplata jak wszedzie 100zł.
jesli chodzi o nauki to polecam w kosciele we wrzeszczu - najswietszego serca jezusowego. sa 4 spotkania, w kazdy wtorek o 19:00, oplata jednorazowa za pare to 30zl. nie tzreba sie zapisywac, mozna przyjsc od tak. spotkania ogolnie trwaja kolo godziny, i sa calkiem ok, poza jednym:)
My nauki robimy w Gdyni wi NAJŚWIĘTSZEGO SERCA PANA JEZUSA.
Duzo spotkan, takze latwo sie wpasowac. Szczegolowe inf. na stronie:
http://www.diecezja.gda.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=612
Duzo spotkan, takze latwo sie wpasowac. Szczegolowe inf. na stronie:
http://www.diecezja.gda.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=612