Widok

neurolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mozecie polecic jakiegos neurologa dzieciecego z namiarami:)?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny :)prosze o pomoc

monia co sie dzieje ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mała ma dziwne ataki i chcemy to skonsultowac...mam nadzieje ze to nic takiego albo od refluksu,bo juz sił czasami nie mam na te jej wszystkie choróbki:(

Kierownik Kliniki Neurologii Rozwojowej AMG
dr Ewa Pilarska

gabinet prywatny:
ul. Chłopska 41/11
tel. 058 346 54 79

To podobno najlepszy neurolog dziecięcy na pomorzu, a do tego bardzo życzliwa i konkretna kobieta. Przyjmuje oczywiście również w przychodni przyszpitalnej, ale terminy są pewnie bardzo odległe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam dr Sroka, przyjmuje na Jaśkowej Dolinie, ale trzeba mieć skierowanie od pediatry

kasik a ta sroka to kozakiewicz-sroka krystyna?

tak, dokładnie

Ja polecam dr. Raif ze szpitala na Zaspie. Chodziliśmy do niej ze względu na wcześniactwo. Z tego co wiem, chyba nie przyjmuje prywatnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
monia my mamy sprawdzonego (niestety, bo wolałabym nie mieć z tyloma lekarzami do czynienia) neurologa, ale z Gdyni Orłowa, jak będziesz chciała namiary to daj znać.

image
image
Czesc
Widzialam Twoj wpis o neurolgu. Jestem z Gdyni i pilnie poszukuje dobrego neurologa dla 3 miesiecznego dziecka.
Moglabys prosze podac mi namiary na tego z Orlowa?
Wielkie dzieki

pozdr
ciele
Monia ja mam od dwoch lat kontakt z neurologami i rehabilitantami i polecam Ci dr Raif jest naprawde dobrym specjalistą i bardzo uwaznym.Wszytsko tlumaczy,zglos sie do osrodka wczesnej interwencji w gdyni na harcerskiej tam przyjmuje albo na zaspie w szpitalu
kurka juz sie umowiłam z inna..no nic zobacze jakbym miała jakies watpliowsci to podjade na zaspe tez...bo teraz bylismy u endo i babka mnie powaliła swoja "madrością" i "wiedzą" twierdzac ze to co jem nie przedostaje sie do mleka..litosci!

Neurolog z Orłowa to dr Pienczk, nr. tel. 058 624-86-01, przykmuje przy ul. Goplany 1. Byłam u niego i polecam go.

image
dzieki:)
Zdrówka życzymy!!!
monia. napisał(a):

.............. i babka mnie powaliła swoja "madrością" i "wiedzą"
> twierdzac ze to co jem nie przedostaje sie do mleka..litosci!
>
>

to starszne!!!!!!!! polscy lekarze z epoki kamienia łupanego.........

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Mam pytanie o dr. Pilarską, czy nadal przyjmuje prywatnie na Chłopskiej tak jak jest wyżej w wątku? Wątek jest dość stary dlatego pytam bo szukam kontaktu do pani doktor.
podbijam pytanie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

do góry