Widok

nnt. domek letniskowy na weekend

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny pilnie poszukuje domek letniskowy na dobę z soboty na niedziele 29-30.05 dla 4osób dorosłych i trójki dzieciaczków. Czy macie może jakieś nie drogie sprawdzone miejsca lub akurat macie do wynajęcia taki domek. Proszę jakiekolwiek informacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zadzwoń do Przywidza, na ośrodek Camping. Rewelacyjne miejsce
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Ocypel na Kociewiu-AgusiaGda podawała kiedyś namiary na forum-poszukaj :) ja tez tam bylam, domek murowany z kominkiem, super standard i niedrogo, fajowe okolice.
dzięki dziewczyny zaraz poszukam :)
Mogę polecic swietny osrodek w Borzechowie nad samym jeziorkiem. Naprawde warto. http://www.borzechowo.pl/borzechowo.htm
Okruszek_ - też byłaś w Mleczarzu? ;) http://www.mleczarz-ocypel.pl/
joł Agusiu, ten pan jest znajomym taty :)
a tata ma swój domek prywatny zaraz nieopodal, więc do ocypla to ja jeżdżę bardzo często :) w sumie teraz juz nie az tak często jak kiedys :)
właściciel jest super sympatyczny :))) fajna, spokojna okolica :) chociaż nie wiem jak jest w samym środku sezonu ;) (my byliśmy koniec maja-początek czerwca)
to byliscie chyba w najlepszym okresie, bo jeszcze przed wakacjami, juz ciepło ale wokół cisza.... tez najbardziej lubie jezdzic tam w takim okresie :)

w wakacje-harmider :)
jeszcze załapałam się na darmową watę cukrową z okazji dnia dziecka ;) na festynie ;) hehehe :D to chyba ze względu na mój wielki brzuch(wtedy 6mc)
usz Ty :)
bo to była wata dla Gabrysia... ;P ja mu ją tylko przekazałam ;P
wiadomo :) jak mi teraz mężuś coś podbiera ze słodyczy to też mu mówię, żeby zostawił bo Ania się jeszcze nie najadła ;)
hehehe :D ciąża to był czas dobrych wymówek... ;P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

do góry