Widok
nnt wymiana okien - polećcie jakąś firmę
Hej dziewczyny,
chciałabym jeszcze teraz wyminenić okno. Czy możecie polecić jakąś solidną i niedroga firmę, która się podejmie w Gdyni wymiany okna balkonowego?
Orientujecie się w cenach? Ile może kosztować taki zlepek: okno balkonowe, okno wąskie i duże okno razem ?
Zależy mi na sprawdzonej firmie, która nie zrobi mega syfu i zrobi dobrze :-)
chciałabym jeszcze teraz wyminenić okno. Czy możecie polecić jakąś solidną i niedroga firmę, która się podejmie w Gdyni wymiany okna balkonowego?
Orientujecie się w cenach? Ile może kosztować taki zlepek: okno balkonowe, okno wąskie i duże okno razem ?
Zależy mi na sprawdzonej firmie, która nie zrobi mega syfu i zrobi dobrze :-)
ja polecam MK Okna - nie wiem czy w Gdyni też są :P ale pewnie mogą dojechać ;) ja zamawiałam na Jagiellońskiej w Gdańsku :]
montaż bardzo sprawny :) wyjęcie i wyniesienie starego okna było w cenie ;) (co jak wcześniej sprawdzałam nie było takie oczywiste - niektóre firmy doliczały sobie przygotowanie otworu okiennego)
Panowie bardzo sympatyczni, sprawnie im to szło, zostawili po sobie porządek :)
montaż bardzo sprawny :) wyjęcie i wyniesienie starego okna było w cenie ;) (co jak wcześniej sprawdzałam nie było takie oczywiste - niektóre firmy doliczały sobie przygotowanie otworu okiennego)
Panowie bardzo sympatyczni, sprawnie im to szło, zostawili po sobie porządek :)