Widok

owoce

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie gdzie kupowałyście owoce na wesele, bo restauracja nam nie zapewnia i musimy sami kupić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Biedronce, Lidlu, i na Gieldzie Owocowo-warzywnej kolo Przjezadowa, ale najbardziej opłaca się w hipermarketach, nieraz są fajne promocje:)

image
sklep SAD w Rumi.

tylko nie kupuj za dużo!!

na ryneczku we Wrzeszczu, duży wybór i świeże. W piątek rano (dzień przed weselem) zaopatrywałam się właśnie tam...

owoce, najważniejsze aby były świeże. Ostrożnie z bananami z hipermarketów, które często przechowywane w zamrażarkach, zaraz po wyjęciu i zakupie robią się zupełnie czarne i potem wyglądają mało apetycznie... pozostałe, czyli: winogrona, jabłka, gruszki, ananasy, brzoskwinie najłatwiej kupić w hipermarketach lub na ryneczkach osiedlowych, ze względu na świeżość i cenę. I owoców nigdy nie jest zbyt dużo, zawsze się skubnie, nawet gdy już nie ma ochoty na nic innego. Ważne, aby owoce były łatwo podzielne...
Najważniejsze ,żeby owoce zzachowały świeżość dlatego kupić je w zaprzyjażnionym warzywniaku lub na ryneczku (faktycznie wrzeszcz z racji tego ze "pracuje" w piątek) Nie polecam a wręcz odradzam hipermarkety, nie ma tam szans na świeże i dobraj jakości owoce - wyrzucone pieniądze
Pozdrawiam i miłego wieczoru "nocnym Markom"
image
STUDIO FLORYSTYCZNE GLORIOZA
KOMPLEKSOWA OPRAWA ŚLUBÓW www.glorioza.net
email;edussa@wp.pl tel;(+48)693 126 042
Wiedziałam że na was można liczyć
Bardzo dziękuje za pomoc Rzeczywiście wybierzemy się na rynek i tam dokanamy zakupu
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

do góry