Widok

piękny dzień 26 czerwca i moje opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich, mimo że mało się udzielałam na tym forum (ale za to zawzięcie czytałam prawie od pół roku) chciałabym sie podzielić moimi opiniami na temat osób, firm itp bo być może pomoże to innym parom podjąć trafne decyzje przy planowaniu swojego wesela czyli jednego z ważniejszych i piękniejszych dni w życiu.

Wesele odbyło się w Zaścianku w Chwaszczynie - piękne miejsce, spokojne, z baaardzo miłą obsługą, wszystko jest do dogadania, nie robią żadnych problemów, miejsce na prawdę polecam,

makijaż pani Ania Szymczak (l'arte) - bardzo miła współpraca, piękny makijaż, a przy tym bardzo trwały. Do 5 rano nie było potrzeby go poprawiać ani razu, a po 5 trzeba było go niestety zmyć :(. Nawet siostrzenica skorzystała z usług Pani Ani i wyglądała uroczo i była bardzo zadowolona :)

Paznokcie Sunnails u Pani Agnieszki - wszystko tak jak miało być, naturalnie i ładnie. Po za tym Pani Agnieszka jest bardzo sympatyczna i miła (chyba jak większość osób które kochają zwierzęta ;) )

zespół REMANENT - jest po prostu świetny i nie powtarzalny, ekstra wokale (i pani i pana :) a przy tym pani Karolina jest urodzoną wodzirejką), gitary!! (solówki były the best), perkusja i klawisze - rewelka, wszyscy nam gratulowali dobrego wyboru. Decydując się na ten zespół trochę się obawialiśmy ponieważ mało o nim wiedzieliśmy, ale już przy pierwszym tańcu wiedzieliśmy ze trafiliśmy dobrze. Z całym sercem polecamy :)

Pan fotograf Tandem foto - naszych zdjęc jeszcze nie widzieliśmy, ale oglodając inne zdjęcia nie było takiego które by nam się nie podobało także mamy nadzieję, a własciwie jestesmy pewni ze bedzie tak i z naszymi zdjęciami, a poza tym bardzo miło się współpracuje z Panem Markiem :)

No i kwiaciarnia, której nazwy nie znam, ale mieści się na rogu ulic Rdestowej i Sojowej. Kwiaty do wystroju sali wyglądały cudnie, kwiaty na samochodzie nie przetrwały dogi do kościoła :(. Bukiecik,który miał być z piwonii to kilka dni przed weselem Pani powiedziała ze nie da rady i stanęło na różyczkach :/. Po za tym Panie są tam bardzo nie miłe, nie można się dogadać. Raz się na coś zgadzają, potem odwołują. Samochód zaczął być strojony z godzinnym opóźnieniem, ech.... nerwów nie straciłam tyle w kościele co w tej kwiaciarni i nie jest to tylko moja opinia, ale również męża oraz innych osób które mi pomagały odbierać i przewozić kwiaty. Ceny "normalne", kwiaty układane ładnie, ale obsługa pozostawia wiele do życzenia.

To chyba na razie tyle :)
Ogólnie staraliśmy się nie przejmować jakimiś niepowodzeniami. Bawiliśmy się świetnie do białego rana i jeszcze w niedziele i nawet poniedziałek :D czego również innym parom życzę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratuluję, dużo szczęścia i samych szczęśliwych dni!:)
Gratulacje oraz dużo szczęścia:)
imageimage
gratuluję:)
image
image
Moje Gratulacje mordeczka.Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!
Mam pytanko odnośnie zespołu!A mianowicie ile biorą za wesele i poprawiny?
Z góry dziękuję za odpowiedz.
gratuluje:)
image
image
Gratulacje :) a może jakieś fotki?
image
image
Serdeczne gratulacje i wiele szczęścia i miłości :)
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
gratuluje!!! :)
image
Szczescia, miłości i radości :)
image

Gratulacje! Duzo milosci!!!
[url="http://www.whenismywedding.com/"]image[/url] image
:)

Widziałam Pannę Młodą tego dnia...wyglądała naprawdę ślicznie :)
(Byłam na drugim weselu ;) )
Martusia 26-04-2010
Szymek 25-06-2013
image
Gratuluję,a mogłabyś wstawić lub przesłać zdjęcia, jestem szczególne zainteresowana wyglądem makijażu, też jestem umówiona z Panią Anią:)
mój adres: bastrzel@o2.pl
Pozdrawiam i dużo szczęścia życzę
Wszystkiego dobrego i duużo miłości:)
Gratulacje :)

Pięknych wspólnych poranków :)
gratulacje :)))
image
Gratulacje! :))
image
GRATULACJE! życzę dużo, dużo szczęścia i miłości!!!!!!

czekamy na fotki!
image
gratulacje :)
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
Paznokcie Sunnails u Pani Agnieszki - wszystko tak jak miało być, naturalnie i ładnie. Po za tym Pani Agnieszka jest bardzo sympatyczna i miła (chyba jak większość osób które kochają zwierzęta ;) )

:) dziękuję kochana :)
czekam na fotki ;p
pozdrawiam Cię cieplutko i życzę Wszystkiego Naj.Cieszę się ,że wszystko sie udało.
Pozdrowionka.
rowniez gratuluje. ciesze sie rowniez ze jestes zadowolona z zespolu remanent my tez bedziemy ich mieli na weselu w maju
gratuluję i pozdrawiam koleżankę która ślubowała w ten sam dzień co ja :))) dużo szczęścia Wam życzę
ciekawa jestem zdjęć
Gratuluję i życzę dużo szczęścia :)
Ja rownież czekam z niecierpliwością na fotki...
image
Gratulacje!!!
image
gratulacje
image

http://forum.trojmiasto.pl/Slub-za-granica-zrob-to-sam-t119228,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i gratulacje :)
asski jeśli jesteś tą panna młodą o której myślę również wyglądałaś bosko! :D

żeby wkleić zdjęcia pierw muszę je dostać :) jak na razie dopiero powoli wracam do rzeczywistości po po podróży, także chyba rozumiecie :)

cenę za zespół radzę dowiedzieć się osobiście ponieważ my rezerwowaliśmy termin we wrześniu 2009 i z tego co wiem ceny sie zmieniły, a w dodatku nie mieliśmy zespołu na poprawinach, ale mimo ze zespół jest droższy (spora ilość osób w zespole) to wart swojej ceny!

pozdr.
Wielkie gratulacje, mój termin zbliża się wielkimi krokami
gratulacje!!
a może jakies zdjątko tez mam w Zascianku podejrzałabym dekoracje please!!!!
Gratuluje serdecznie i zycze duzo szczescia na nowej drodze zycia.To ja bylam ta druga pania mloda i dziekuje,ze mile slowa.Ja tez dopiero dochodze po weselu a te dni tak szybko minely.Pozdrawiam
Gratulujemy :) to jest i nasza najwspanialsza data ... :)

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry