Widok

pieluszki wielorazowe

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy są na forum mamy, które używają wielorazowych pieluszek formowanych ?
rozważam używanie właśnie takich, ponieważ przemawia za ich stosowaniem wiele plusów,
ale chciałabym poznać opinię mam które już je stosują,
praktyczne porady zawsze się przydadzą :)
dodam tylko, że na samym początku planuję stosować jednorazówki Pampersa i dopiero od większego rozmiaru stosować wielorazowe
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak bylam w pierwszej ciazy - planowalam na tetrowych dziecko wychowac. Oj szybko po porodzie stracilam do tego zapal. Marzyłam o chwili spokoju i wyspaniu sie.
Planowanie uzywania pieluszek wielorazowych od pozniejszego okresu, hm.... byc moze dasz rade.
O tych pieluchach czytalam juz w necie, na allegro znajdziesz sporo akcesoriow do nich np. papierki ryzowe. W gogle.pl tez sporo info jest.
Ja niestety nie dalam rady, ani tetra ani wielorazowe, moze i te drugie sa bardziej ekonomiczne- ale nadal dla mnie to byla zbyt duza strata czasu ( pranie, zapieranie, odplamianie, suszenie )
nie ma żadnej mamy dbającej o zdrową pupinę swojego maluszka ?
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

Salambo - był kiedyś taki ciekawy wątek odnośnie pieluch tutaj na forum.
Ja też mam zamiar zrobić jak Ty.
Te wielorazowe to koszt ok.50 zł. dziewczyny kupowały w promocji na eBayu, odszukaj ten wątek tutaj na forum, bo pamiętam, że na początku ciąży go czytałam
znalazłam ten wątek, prosze :

http://forum.trojmiasto.pl/ciekawy-artykul-nt-pieluszek-t98849.html?hl=pieluchy#hl
dzięki Cytrynka :)
poprzednia wyszukiwarka była lepsza, tą jakoś nie umiem się posługiwać :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

salambo, jak byś miała jakieś pytania to pisz - ja używam wielorazowych pieluch od 3 m-cy (mały ma 15 m-cy) i bardzo żałuję, że nie stosowałam ich od początku.
hej andzior :)
napisz prosze gdzie i w jakiej cenie zakupiłas pieluszki, ile trzeba ich mieć żeby móc zrobić kolejne pranie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

do góry