Widok

polecam stół wiejski

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, chciałam podzielić się super informacją na temat nowości jaką ostatnio mieliśmy na naszym weselu. Dotyczy ona stołu wiejskiego z pysznym swojskim jedzeniem który sobie dodatkowo zamówilismy. Goście byli zachwyceni. Profesjonalne podejście firmy od której go wynajmowalismy. Polecamy w Trójmieście można ich znależć na www.stolywiejskie.pl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadza się - rewelacja!!!
Wpółpracujemy z salą weselną gdzie właściciele również oferują taki stół wiejski jako atrakcja weselna i cieszy się to ogromną popularnością.
Pozdrawiamy
image
www.matrimonio.com.pl
504 66 47 52
504 66 47 62
504 66 47 97
Starogard Gdański
eeee ja sama wykonuje stół wiejski dostaje od sali tylko stelaż, a wszystkie wyroby dostaje od dziadków i cioci ze wsi, smalec i ogóreczki też a bimber już mamy tata zrobił ;) U mnie na weselach w rodzinie to normalne że jest stół wiejski żadna nowość
image
image
Dla kogoś kto wychował się na wsi to nic nowego ale dla mieszczuchów to atrakcja...
Pozdrawiamy.
image
www.matrimonio.com.pl
504 66 47 52
504 66 47 62
504 66 47 97
Starogard Gdański
Chciał jeszcze dodać, że przy mojej ilości osób to koszt takiego stołu jak zamawiałbym w tej firmie był by ok 1700 zł masakra a mnie będzie kosztowało to max 500 a świadomość ze wykonali to moi najbliżsi z prawdziwie swojskich wyrobów jest bezcenna
image
image
Zastanawia mnie tylko to, po co ludziom, którzy nie maja nic wspólnego z wsią stół wiejski?? do czego to ma nawiązywać??
image
image
jako egzotyka i dodatkowa atrakcja
image
Ja bym z chęcią pojadł - dla smaku :)

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry