Widok

poszukuje Dja ktory gra z plyt( nie z laptopa:)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na wesele kuzynki
zna ktos takiego?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
DJ LIMAHL :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokladnie..Dj limahl:)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dj Fredek!!
Dj Antkowiak, rowniez graz wyłącznie z oryginalnych płyt i Dj Jagiełło
na moim weselu grał dj Adam Kazimierczak, i pamiętam, że miał masę płyt

"Caution: Black Lab may lick you to death!"

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dj Adi (Adam Gorlikowski) gra wylacznie z plyt CD, a na zyczenie i z czarnych (ma niezly sprzet, niezle umie go wykorzystac i ma spory wybor muzy)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
tylko DJ LIMAHL !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko nie Jagiełło ! Miesiąc temu tak wyrolował znajomych, że pierwsze 2 godziny wesela nie mogli się uspokoić!!!
Ja mam DJ Antkowiaka. Sprzęt ma bardzo profesjonalny i dużo płyt- wszystkie oryginalne. W ogóle wg. mnie to profesjonalista- jestem pewna że dobrze się spisze na weselu :)
image
image
image
dj adi może i dobrze gra , ale ma stary repertuar
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
dj Krzysztof kleszczyński
Zazdrosna konkurencja się odezwała?? Z tego IP pisali juz różni: major, mateo, Ania i Leszek, Ewa1, Anna G... Z prześledzonych wpisów wszystko wskazuje na wendette zdaje się, że ex-żoneczki tego dj.

Co do niego samego, to dj Adam Gorlikowski nie tylko dobrze, ale gra rewelacyjnie! Repertuar ma od starych sprawdzonych przebojów, po te aktualne, nawet kaszubskie hity! Do tego umie się mądrze odezwać do mikrofonu i fajnie przeprowadza konkursy. Byłam ze swoim mężem na wielu różnych imrezach, na których on grywał i niejednokrotnie na koniec otrzymywał gromkie zasłużone brawa. Nasz syn chce być taki jak on, podpatruje sprzęt i zadaje mu dużo fachowych pytań, na które zawsze z uśmiechem otrzymuje odpowiedzi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
*poprawka ewcia1 i jeszcze mg
19 czerwca 2010 na naszym weselu grał dj adam gorlikowski,pelen profesjonalizm,mój wujek nie wyobraża sobie aby na weselu jego synów 17,i 16 lat,grał inny dj lub jakakolwiek kapela :).gra wszystko czego sobie zażyczysz,dobry z niego psycholog,wyczuwa nastrój gości,a najlepiej dać mu wolną ręke,wtedy rozkreca się,tańczy przy konsolecie,i pokazuje swoje wodzirejskie talenty.no i oczywiście gra z płyt.jesteśmy z żoną oboje zaśzczyceni że mogliśmy zatrudnić Pana Adama.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
żenada!... nie ma to jak zakładanie konta na forum tuż po ślubie w celu wystawiania cukierkowych 2 opini na temat wielce wspaniałego dja...definitywnie czuć autoreklame..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ja myślę, że czuć po Twojej wypowiedzi "Kasiu" pieruńską niesprawiedliwość i jakby osobistą niechęć do tego dj!

Jeśli ktoś jest szczerze zadowolony z oprawy muzycznej na swoim weselu, ma prawo, a nawet uważam, że i obowiązek (!) podzielenia się tym z innymi, szukającymi w tej dziedzinie fachowca, który nie spierniczy najważniejszego w ich życiu dnia.

Uważam tę opinię za jak najbardziej na miejscu! Od tego przecież jest forum weselnika!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
WOW! Nie wiem po co tyle agresji AUTOR tu wlal?? To oczywiste, że każdy ma swój gust i w swoim guście tutaj poszukuje. Fe, nieładnie :)
zapraszam http://www.djmadaryn.pl
dj globoart ;)
image
7 sierpnia 2010
ZPRASZAM, TANIO KONTAKThttp://ale.gratka.pl/ogloszenie/1605716_dj_na_wesela_i_imprezy_okolicznosciowe.html
MIŁEGO DNIA
ale beka!!! a od kiedy to chwali się dj-a przed sprawdzeniem go na weselu????? :D:D:D:D:D:D:D:D
dj fredek ale nie młody on gra super jedni go chwalą inni na niego narzekaja jest bardzo smieszny ma włosy blad krecone zawsze smiesznie je poprawia troche sie zachowuje jak by chciał poderwac po weselu ale gada niesamowicie troche taki podrywacz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
CO TY PLECIESZ BYL U MNIE Z ZONA SUPER BABKA ONI JAK DOBRANI SWIETNIE SIE PREZENTUJA RAZEM FAJNIE SPIEWA GDYBY MIELI ZESPOL TO DOPIERO BYLOBY WESELICHO JA POLECAM JEST DOBYM PREZENTEREM ALE BIERZCIE GO Z ZONA SLICZNIE WYGLADAJA RAZEM MAM ZDJECIA WSZYSCY GOSCIE BYLI ZACHWYCENI ON POTRAFI GRAC DLA WSZYSTKICH MA SUPER WYCZUCIE CO TRZEBA GRAC
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
misia i Ania, czyli 2 w 1... powiem tak... ŻENADA!!!! A czemu?? odpowiedź jest jedna; to samo IP! Dzięki Wam ten dj jest spalony.
A moim zdaniem ktoś to sobie akurat jakieś jaja robi z tego IP 81.95.206.* i to we wielu wątkach dotyczących DJ
ale jakich płyt, winylowych?

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry