Widok

pytanie do mężczyzn

na ile jest prawdopodobne, że mężczyzna się gapi na kobietę intensywnie ii przez długi okres czasu (i nie nawiązuje z nią rozmowy), że tak naprawde nic od niej nie chce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam podobną sytuację.
Przeszkadza mi to naprawdę, trwa to już ponad rok. Widujemy się w pracy. On ma na oko 35 - 36 lat. Czasem boję się obok niego przejść, bo bardzo mnie peszy gdy ktoś się na mnie gapi.Czuję jego wzrok na sobie. W dodatku wiem ,że jest w jakimś związku. O co w ogóle może mu chodzić ? i jest zajęty, a to gapienie się to przesada ;/ ale nie mam na tyle odwagi,żeby do niego podejść
Ech...minie trochę czasu i będziecie z nostalgią wspominac czasy, kiedy się chłopy na Was gapiły :)
A poważnie:
- Wersja pierwsza: możecie się komuś po prostu optycznie podobać. Sprawia mu przyjemność Wasz widok (faceci generalnie są wzrokowcami). Podobnie jak może się facetowi podobać np. ładne auto - i często będzie zawieszał na nim wzrok - mimo, że wie doskonale, jak ten model wygląda. Co nie oznacza, że zamierza cokolwiek zrobić, aby obiekt zainteresowania posiąść.
- Wersja druga: facet ma na Was ochotę, ale żyje w jakiejś sieci układów i niekoniecznie chce (lub może) je zmienić. Jakiś niezobowiazujący romansik, po zachęcie z Waszej strony - być może. Ale raczej nic więcej.
- Wersja trzecia: facet jest du*ą i nie ma jaj. Czeka, aż go poderwiecie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co Twoim zdaniem jest bardziej prawdopoobne?
Mój przedmówca bardzo trafnie to opisał. Wersja pierwsza jest najbardziej prawdopodobna. Faceci są wzrokowcami. Tak samo moga obejrzeć się za czarwonym Ferrari jak za ładną kobietą. W innych kulturach (krajach) twoja uroda mogłaby zostać głośno skomentowana, mogłabyś też zostać poklepania po pośladkach. Co kraj to obyczaj.
Jeśli chcesz być pewna o co chodzi, poprostu zapytaj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No tak, ale czy taki facet, gdyby widział szanse posiadania tego ferrari, nie skorzystałby?
Czasem chęć dążenia do czegoś jest bardziej ekscytująca od posiadania tego. A z Ferrari wiadomo jak jest, nie każdego na nie stać. Niektórzy zaryzykują, inni jedynie chcieliby się przejechać, a inni tylko spojrzą. Każdy z nas jest jednak inny...
Otóż , to każdy jest inny i ciężko na forum stwierdzić "O co mu chodzi?"
Nie ma jak siedzieć w domu i się nakręcać... Komunikacja, drogie panie! Odwróć się i spytaj: "czy coś się stało?" To tylko człowiek- nie zje Cię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli pytasz o prawdopodobieństwo, to chyba pytanie do matematyków;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

Gay Gdańsk (135 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Co myslicie na temat poligamii? (27 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...

do góry