Widok

relacja 12 czerwiec 2010 Roma

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Obudzilam sie juz o 4 rano i tak o 5 musialam wstac, poniewaz o 6 mialam fryzure slubna, cos szybko zjadlam i pojechalam z mama do fryzjera, zrobila mi takie samo uczesanie jak na probie, ale niestety nie bylam zadowolona bo moja zaokraglona twarz wyszla na pierwszy plan. potem okolo godziny 12 zabralismy sie z rodzinka do 3 samochodow tyle mielismy rzeczy i pojechalismy do Romy, tam stres ze nie ma jeszcze mojej makijazystki- trudno, goscie zaczeli sie juz zjezdzac i wszyscy widzieli mnie w welonie. Siostra zaczela robic mi makijaz bo kumpeli wciaz nie bylo. kamerzysta chodzil za mna krok w krok. W koncu zjawila sie moja malowaczka:) i zaczelysmy. Makijaz wyszedl slicznie. Zaczela dochodzic godzina 16:30 zaraz blogoslawienstwo a ja sukni nie mam jeszcze ubranej, wiec na szybko zaczelysmy mnie ubierac heheh. Suknie mi za wysoko ubraly i wygladalo to jak kaftan, oczywiscie w miedzy czasie zrobilo sie pochmurno i zaczelo lekko padac. blogoidslawienstwo minelo, czas na slub!!! Tata czeka na mnie przed domkiem, w ktorym sie przygotowywalam, wyszlam do niego i wolniutkim krokiem zaczelismy isc do oltarza w kapliczce . Szlismy pod parasolem, goscie wpatrzeni we mnie a ja sie trzese ze strachu, od blogoslawienstwa mam lzy w oczach i zmuszam sie by sie nie poryczec, udalo sie byc twarda. Doszlam do oltarza tam czekal na mnie moj luby, dalej sie trzese i ze strachu i z zimna, wszystko poszlo fajnie i sprawnie. Przysiega tez super ale nie chcielismy mikrofonu bo to ma byc tylko dla nas i juz. Po slubie wypuszczalismy golebie z klatki na wolnosc i zaczelo sie wesele, ogolnie bylo super i goscie bardzo zadowoleni. Jestesmy juz malzenstwem 2 tygodnie:)))
agata i przemek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje! :D
i czekamy na fotki :D
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratulacje :)
image
Gratulacje :)
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
dużo szczęścia i miłości!!!
image
serdeczne gratulacje !! :)
image

Szczescia!!!
Gratulacje oraz dużo szczęścia:)
imageimage
Gratulacje;-)
Pewnie Roksana bedzie pytac o szczegóły :D
image
image
Gratulacje i dużo szczęścia :)
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
gratuluje:)
Madziara ,dokładnie tak pomyślalałam i dziwię się że Roxany tu jeszcze nie ma.Roxana i tak cię lubię.
Gratulacje:)))

A Roksany nie ma, bo jest w Londynie:)
Gratulacje!!!
image

gratulacje:)
image
image
gratulacje:)
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
ba! roksana jest w londynie i ma wlasnie chwile czasu bo zaraz na zakupy jedzie.: )
czekam na zdjecia!:)
image
gratuluję:)
image
image

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry