Widok
ja tez bede miła taki stól wiejski kiełbasa ,smalec ogorki kiszone heh taki specjalny kącik z tym jadłem... wiem ,ze ludzie to lubią ,fakt ,ze bedę miła wesele w czerwcu i będzie cieplo ale Panowie zawsze lubią jessc to pewnie zainteresowanie będzie..bede tez miała wystawiony kociołek po 24 na dworzu z bograczem.
no wlasnie,przyznam sczerze ze i to mnie zastanaiwa.
wesele robimy w Faltomie i taki stol pasowac nie bedzie.
widzialam jednak ze czasem po porstu robi sie to na bocznych stolach-tak by wpasowac sie w calosc-bez dekoracji klimatu wiejskiego..
moze jest ktos kto ma/mial/widzial w faltomie cos podobnego?
swoja droga ciekawe, czy hotel pozwala na wprowadzenie czegos takiego na wlasna reke a nie prze firme...
wesele robimy w Faltomie i taki stol pasowac nie bedzie.
widzialam jednak ze czasem po porstu robi sie to na bocznych stolach-tak by wpasowac sie w calosc-bez dekoracji klimatu wiejskiego..
moze jest ktos kto ma/mial/widzial w faltomie cos podobnego?
swoja droga ciekawe, czy hotel pozwala na wprowadzenie czegos takiego na wlasna reke a nie prze firme...
wkleje Wam jeszcze pozostały skład naszego stołu moze sie przyda:
SMALEC WIEJSKI W KAMIONCE
OGÓRKI MAŁOSOLNE - KAMIONKA
PASZTET Z DZIKA
PASZTET Z ZAJĄCA
ROLADA MYŚLIWSKA Z CZOSNKIEM
KIEŁBASA POLSKA
KIEŁBASA MYŚLIWSKA
SALCESON BIAŁY
SALCESON CZERWONY
OGONÓWKA WĘDZONKA
SZYNKA Z TŁUSZCZEM
KABANOSY
CHLEB WIEJSKI
SMALEC WIEJSKI W KAMIONCE
OGÓRKI MAŁOSOLNE - KAMIONKA
PASZTET Z DZIKA
PASZTET Z ZAJĄCA
ROLADA MYŚLIWSKA Z CZOSNKIEM
KIEŁBASA POLSKA
KIEŁBASA MYŚLIWSKA
SALCESON BIAŁY
SALCESON CZERWONY
OGONÓWKA WĘDZONKA
SZYNKA Z TŁUSZCZEM
KABANOSY
CHLEB WIEJSKI
Popieram wypowiedź Maziarza, tez byłem na weselu, gdzie było sporo młodych ludzi (około 75%), i nie byli jakoś super tym zainteresowani, no i nie pasowało to zupełnie do miejsca, bo był to dość luksusowy i nowoczesny pensjonat na półwyspie.
Takie jedzenie pasuje do karczm, gospód, zajazdów… itp
Takie jedzenie pasuje do karczm, gospód, zajazdów… itp