Widok
stomatolog dziecięcy
Dziewczyny, szukam dobrego stomatologa dzieciecego w Gdansku. Moj Synek co prawda skonczyl dopiero 7 m-cy ale ma juz 6 zabkow. Narazie uzywamy silikonowej szczoteczki ale chcialabym sprawdzic, czy etap zabkowania przebiega prawidlowo, stad moje pytanie.
Sama leczylam zeby w ciazy w "Wiewiorce", bylam zadowolona ale ceny mnie troche przerazaja. Mozecie polecic kogos innego?
Sama leczylam zeby w ciazy w "Wiewiorce", bylam zadowolona ale ceny mnie troche przerazaja. Mozecie polecic kogos innego?
http://miladent.pl/oferta/stomatologia-dziecieca my chodzimy tutaj. czas oczekiwania kilka dni. Fajne podejscie do dzieci maja :-)
tak, pierwsza wizyta tam ;)
po złych doświadczeniach u Studentów rok temu ;)
Panią Dr miałam okazje poznać prywatnie :) więc ucieszyłam się jak się okazało, że można do Niej umówić się na NFZ :]
~:) - zadzwoń i zapytaj co i jak :] ja do nich dzwoniłam chyba na początku stycznia? czy jakoś tak :]
i też wcześniej na forum Pani Dr była polecana ;) (i chyba jeszcze jedna lekarka z Dentusa)
po złych doświadczeniach u Studentów rok temu ;)
Panią Dr miałam okazje poznać prywatnie :) więc ucieszyłam się jak się okazało, że można do Niej umówić się na NFZ :]
~:) - zadzwoń i zapytaj co i jak :] ja do nich dzwoniłam chyba na początku stycznia? czy jakoś tak :]
i też wcześniej na forum Pani Dr była polecana ;) (i chyba jeszcze jedna lekarka z Dentusa)
Jesteśmy już po błyskawicznej wizycie ;) trwała może z 5 minut? Młody ma ładne, białe, zdrowe ząbki, zostały tylko pomalowane "miodkiem z witaminkami" ;) kolejna wizyta kontrolna za 3-4 m-ce :) napiszę tylko tyle - Młody wyszedł z gabinetu uśmiechnięty ;) chyba nic więcej nie trzeba dodawać ;) aż Mąż się zdziwił :) i Gabryś przypomniał jak rok temu płakał u dentysty-Studenta...
Agusia my też dziś byliśmy u dr Mai i też jesteśmy zadowolone, obie :) moja już w poczekalni się rozkręciła a w gabinecie... szybka akcja, przegląd, fluoryzacja i naklejka dla dzielnego pacjenta :)
andzia - my czekaliśmy na nfz ok 3 tygodnie, jak nic się nie dzieje i można poczekać to naprawdę szczerze polecam a dr Mooler ma jakiś czar w sobie bo moja córcia wcale do takich odważnych nie należy a tu zaraz po wejściu rączkę jej dała :)
andzia - my czekaliśmy na nfz ok 3 tygodnie, jak nic się nie dzieje i można poczekać to naprawdę szczerze polecam a dr Mooler ma jakiś czar w sobie bo moja córcia wcale do takich odważnych nie należy a tu zaraz po wejściu rączkę jej dała :)
Dzieki dziewczyny. Nie spieszy mi sie, na moje oko jest wszystko ok ale tak jak juz napisalam, ma 6 zebow i chce sprawdzic, czy zabkowanie przebiega prawidlowo. Tym bardziej, ze pierwsze 2 zeby wyszly mu jak mial 3 m-ce ...
Ale chyba na wszelki wypadek wysle meza, gdyby Synek chcial afere rozkrecic ... ;p co prawda jak widzi szczoteczke silikonowa, to juz z daleka buzke otwiera :D
Ale chyba na wszelki wypadek wysle meza, gdyby Synek chcial afere rozkrecic ... ;p co prawda jak widzi szczoteczke silikonowa, to juz z daleka buzke otwiera :D
Mam potwierdzoną informację od Pani Doktor :) niestety to prawda i w Dentusie jest do końca lutego :((( później zaprasza do swojego gabinetu w Baninie ;) ponoć ceny atrakcyjniejsze w stosunku do Gdańska... ;) i sprzęt dobry :)
Za jakiś czas ruszy strona www gabinetu. Jeśli ktoś będzie zainteresowany - to podam namiar ;)
SZKODA bo też na Zaspę mamy "rzut beretem" ;) ale kto wie - nie wykluczam wycieczek do Banina raz na jakiś czas ;)
----
Dzisiaj do południa Młody ciągle bawił się w dentystę ;)
Za jakiś czas ruszy strona www gabinetu. Jeśli ktoś będzie zainteresowany - to podam namiar ;)
SZKODA bo też na Zaspę mamy "rzut beretem" ;) ale kto wie - nie wykluczam wycieczek do Banina raz na jakiś czas ;)
----
Dzisiaj do południa Młody ciągle bawił się w dentystę ;)