Widok

stomatolog dziecięcy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, szukam dobrego stomatologa dzieciecego w Gdansku. Moj Synek co prawda skonczyl dopiero 7 m-cy ale ma juz 6 zabkow. Narazie uzywamy silikonowej szczoteczki ale chcialabym sprawdzic, czy etap zabkowania przebiega prawidlowo, stad moje pytanie.
Sama leczylam zeby w ciazy w "Wiewiorce", bylam zadowolona ale ceny mnie troche przerazaja. Mozecie polecic kogos innego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
było bardzo dużo wątków na ten temat, wystarczy poszukać :]
image
Jest tylko jeden watek z tego roku, dokladnie ze stycznia i o ile mnie pamiec nie myli, to rozchodzi sie o dentusa.
Pozostale watki sa z conajmniej przed 6 m-cy. A mi chodzi o aktualne, bo jak wiadomo przez pol roku moglo sie wiele zmienic...
No chyba, ze zle szukalam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://miladent.pl/oferta/stomatologia-dziecieca my chodzimy tutaj. czas oczekiwania kilka dni. Fajne podejscie do dzieci maja :-)
O wlasnie o cos takiego mi chodzi :D dzieki!
Gdzie udac się z dzieckiem na kontrolną wizyte do stomatologa na nfz? nie ma dziur? obecnie krucho z kasą i nie mam 70 zł na ot tak u naszej stomatolog za przegląd. Szkoda mi tyle kasy. Jestem z Gdańska
my jutro idziemy do Dentusa na Zaspie :] do Dr Mai Komasińskiej - Moller :] ;) na NFZ :) to nasz 2 termin, bo jeden nam przeleciał z powodu choroby... (odwołana wizyta)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie ten dentus? na JPII w nowych blokach? dzieki
http://www.dentus.gda.pl/kontakt/#slidto

nie :) w Polmedzie na Startowej :]
AgusiaGda, to daj znac prosze, jak juz bedziecie po... to bedzie Wasza pierwsza wizyta?
Dzieki Agusia, weszła na stronkę nie ma ikony znaczku NFZ:) pisza tylko ze pierwsza wizyta bezpłatna, dają dyplom naklejki i coś jeszcze ale dobre i to.. tez czekam na wieści Powodzenia
tak, pierwsza wizyta tam ;)
po złych doświadczeniach u Studentów rok temu ;)

Panią Dr miałam okazje poznać prywatnie :) więc ucieszyłam się jak się okazało, że można do Niej umówić się na NFZ :]

~:) - zadzwoń i zapytaj co i jak :] ja do nich dzwoniłam chyba na początku stycznia? czy jakoś tak :]

i też wcześniej na forum Pani Dr była polecana ;) (i chyba jeszcze jedna lekarka z Dentusa)
To trzymamy kciuki za Was, a najbardziej za Twoja Pocieche ;)
dzięki za namiary. W każdym razie my tez się umówimy.
Prywanie chodziliśmy do PrimaDent na 4 Porach roku.. tez warto polecam, ale gdy kase obecnie liczę to nie moge.
Dzięki ;)

Dodam tylko, że mój Mąż miesiąc temu miał tam robioną plombę + wyrywany ząb + prześwietlenie i płacił tylko coś ok 20zł za prześwietlenie :) był u jakiegoś Pana Dr. Nie znam nazwiska.
Jesteśmy już po błyskawicznej wizycie ;) trwała może z 5 minut? Młody ma ładne, białe, zdrowe ząbki, zostały tylko pomalowane "miodkiem z witaminkami" ;) kolejna wizyta kontrolna za 3-4 m-ce :) napiszę tylko tyle - Młody wyszedł z gabinetu uśmiechnięty ;) chyba nic więcej nie trzeba dodawać ;) aż Mąż się zdziwił :) i Gabryś przypomniał jak rok temu płakał u dentysty-Studenta...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobra, w takim razie ja juz wybralam dentyste dla Synka :D dzieki za info!
Agusia my też dziś byliśmy u dr Mai i też jesteśmy zadowolone, obie :) moja już w poczekalni się rozkręciła a w gabinecie... szybka akcja, przegląd, fluoryzacja i naklejka dla dzielnego pacjenta :)

andzia - my czekaliśmy na nfz ok 3 tygodnie, jak nic się nie dzieje i można poczekać to naprawdę szczerze polecam a dr Mooler ma jakiś czar w sobie bo moja córcia wcale do takich odważnych nie należy a tu zaraz po wejściu rączkę jej dała :)
image
Dzieki dziewczyny. Nie spieszy mi sie, na moje oko jest wszystko ok ale tak jak juz napisalam, ma 6 zebow i chce sprawdzic, czy zabkowanie przebiega prawidlowo. Tym bardziej, ze pierwsze 2 zeby wyszly mu jak mial 3 m-ce ...
Ale chyba na wszelki wypadek wysle meza, gdyby Synek chcial afere rozkrecic ... ;p co prawda jak widzi szczoteczke silikonowa, to juz z daleka buzke otwiera :D
Super i fajnie. W takim razie ja tez synka zapiszę do dr. Mai:)
dzięki za namiary
Pozdrawiam
ps- Fajnie czyta się Ciebie Agusia bo dużo wartościowych info na forum podajesz. Dobra z Ciebie duszyczka.
Zgadzam sie z Twoim P.S.-em ;p
Agusia oj cieżka sprawa... właśnie dzwoniłam do tej przychodni i ta dr Komasińska już nie będzie przyjmować :( Pracuje do końca lutego a od marca już nie :( Czy masz możliwość dowiedzieć się gdzie będzie teraz przyjmować?
Dzięki :))))

_DaMa_ - o której byłyście? My mieliśmy wizytę o 10:20 :]

~:) - no coś Ty... Nic mi nie mówiła... :/ ale postaram się dowiedzieć ;) szkooooooda - nie chcę znowu zmieniać Młodemu stomatologa :/
Daj znać koniecznie, będę wdzięczna z góry dziękuję i pozdrawiam
Agusia - to się minęłyśmy :) my miałyśmy na 10:00 ale byłam 15 minut wcześniej i nas przyjęła bo akurat nikogo nie było
kolejna wizyta za pół roku :)
image
slyszalam ze dr Maja bedzie przyjmowac w prywatnym gabinecie w Baninie,tak mi powiedziala pani z rejestracji
Jeśli to prawda to muszę poszukać kogoś innego Banino za daleko:/
No dla mnie to juz w ogole koniiec swiata ... :( szkoda
Poszperałam w necie i rzeczywiście może być to prawdą . Doktor od 2011 ma założoną dzialalnosć właśnie pod adresem w Baninie. Wiec nie pozostaje mi nic innego jak życzyć dużżżo klienteli:)
no tak ale w baninie to prywatnie, zwykła wizyta ok 100 zł

a czy mildent to na fundusz?
Zgadza się Mildent jest na NFZ. Dziś byłam z moją 3-latka i mają suoer podejście do dzieci.
zgadzam się, dr Maja Komasińska fajny lekarz, moja córcia ją lubi, jutro mamy u niej wizytę, niestety ostatnią bo Pani Doktor kończy tam pracę :( szkoda bo gabinet w miarę blisko i lekarka super! mam nadzieję, że zastąpią ją kimś równie miłym!
image
O do Miladent to chyba naprzeciwko Medisona?
tez na nfz dla dzieci? kogo polecacie?
Mam potwierdzoną informację od Pani Doktor :) niestety to prawda i w Dentusie jest do końca lutego :((( później zaprasza do swojego gabinetu w Baninie ;) ponoć ceny atrakcyjniejsze w stosunku do Gdańska... ;) i sprzęt dobry :)
Za jakiś czas ruszy strona www gabinetu. Jeśli ktoś będzie zainteresowany - to podam namiar ;)

SZKODA bo też na Zaspę mamy "rzut beretem" ;) ale kto wie - nie wykluczam wycieczek do Banina raz na jakiś czas ;)

----
Dzisiaj do południa Młody ciągle bawił się w dentystę ;)
W Pruszczu jest bardzo fajny gabinet, chodzę z córką już kilka lat co pół roku prywatnie. Przegląd 20zł, plomba 80zł dziś miała fluoryzację bo się okazało, że wyszły jej z tyłu pierwsze stałe to płaciłam 20 zł za każdy ząbek.
może ktoś poleci kogos na nfz sprawdzonego
Przychodnia Wassowskiego we Wrzeszczu dr. Kowalska super lekarz
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

białe blaty w kuchni (40 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

do góry