Widok

torebka ślubna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
będziecie mieć czy nie będziecie i jaka?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie planuję, nie wiem po co mi torebka. Ja nawet na co dzień nosze małe torebeczki a w nich: portfel, okulary, chusteczki, komórka i klucze. Na ślubie przydać mi się może tylko chusteczka, ale to już mężowi albo świadkom w kieszeń wsadzę ;)

image[/url]image[/url]
Nie będę mieć torebki. Wszystko, czego będę potrzebować dam świadkowej ;)

image
image
ja tez nie planuje mieć torebki, bo i tak ktoś inny pewnie musiałby ją mieć przy sobie, a nie ja :)

image
absolutnie nie..

w sumie racja a cały przybornik panny młodej to i tak pewnie komuś do samochodu wpakuje albo w pokoju bede trzymac

image
cały niezbędnik będzie podzielony na torebki świadkowej i mojej mamy, ale wypatrzyłam śliczną torebeczkę w relacji forumki Joalik, którą wykorzystała do pleneru i też sobie taką kupiłam, bo jest śliczna, ale wezmę ją np. na poprawiny

url=http://www.maluchy.pl]image[/url]
ja nie będęmiała torebki ...
makijaż zrobi mi profesjonalista, więc nie bedzę nic musiałą poprawiać, fryzurę zforbi profesjonalista, więc nic do czesania nie bedzi epotrzebne ... moze butelka wody? dam świadkowej :D

papilio1@op.pl
też myślę, że torebka pannie młodej nie będzie w tym dniu potrzebna :) wydaje mi się, że chyba nawet nie bardzo by pasowała do sukni ślubnej :) wystarczy bukiet ;)

torebka to zbędny gadżet, moze od razu jeszcze parasolka w reke, bukiet, pana mlodego pod pache i pieska na smyczy:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
koniecznie w białej sukienusi :D

papilio1@op.pl
ej ale smyczka z łańcuszka, atłasowej tasiemki? w kolorze bukietu czy sukienki?

image[/url]image[/url]
myślę, ze obróżka cyrkoniowa, by pasowała do diademu panny młodej, a smycz pokryta koronką taką jak na sukni :)

dziewczyny, żartujemy sobie, żeby zaraz któraś nie pomyślałą, że sie wyśmiewamy z torebek ... tu dziewczyny nie mają dystansu i się obrażają o wyrwane z kontekstu słowo, dlatego uprzedzam :)))

papilio1@op.pl
i słusznie, że uprzedzasz, ja nie mam nic do torebek, kwestia nawet nie gustu a wygody :)

a tak na marginesie: jeśli to suczka, to ubrać jej welonik? ;)

image[/url]image[/url]
obowiązkowo z takim mikro diademikiem !!!!!
myślę, że do kompletu możnaby uszyć mini kozaczki koronkowe :D

papilio1@op.pl
taaa
a jak suczka będzie miała welonik, to potrzebny jest ktoś kto by go niósł, bo jeszcze się psinie między łapki zaplącze :P

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
no wiesz... pies latem w kozakach i to na obcasie! ja proponuję zrobić mu śliczny manicure/pedicure(??) a łapki podkleić płatkami róż...

(my jesteśmy chore buahahaha)

image[/url]image[/url]
hahahahaha i obowiązkowo zamówić wizarzystkę by pomalowała suczce rzęsy !!!! :)

papilio1@op.pl
no wiecie, nie można zapominać o naszych mężach !!! skoro panna młda będzie miała taką małą suczkę, to pan młdy powinien przy oltarzu czekać z dużym psem u boku, np jakimś buldogiem, bo taki dostojny :) piesek w muszce i cylindrze na głowie !!!

papilio1@op.pl
e tam pan mlody! ważne ze ty jesteś jak księżniczka i nareszcie będziesz mogła zaszpanować przed koleżankami obrączką, pan młody to tylko dodatek ;)

image[/url]image[/url]
aaaa, no fakt !!! no to w takim razie, dla efektu proponuję, by nasza suczka miałą 8 druchen !!! w różowych sukienkach !! :)

papilio1@op.pl
tokio no wiesz... tylko 8? chociaż jeśli wziąć pod uwagę szczeniaczki posypujące aksamit na posadzce brokatowym confetti w kolorze jasna morela, to może być trochę ciasno pod ołtarzem...

image[/url]image[/url]
tak, szczeniaczki koniecznie z doczepionymi skrzydełkami , będa jak aniołki :)

papilio1@op.pl
poraziła mnie wizja szczeniaków w "ciulowych" skrzydełkach sypiących brokatem... padłam i nie powstanę ;)
hahahahaahahah

image[/url]image[/url]
mnie też! wizja - rewelacja!!!! :)))))

hehehehe! jakie WY fajne;) widze że temat podłapany;) nie ma to jak stwarzanie sobie problemów z niczego;)
to moze jeszcze wybielanie ząbków psiakowi oby pieknie szczerzył kiełki na księdza:P

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
teraz ja padłam !!!!!

ale dodam od siebie, że żaden absolutnie żaden psiak nie może się obyć bez perfum !!!! proponuję CHAUnel Nr 5, względnie Eua par de Reksio :)))

papilio1@op.pl
a co myślicie o tym, żeby kilka najmniejszych szczeniaczków podoczepiać do baloników napełnionych helem, żeby latały pod sufitem???

tymi balonikami to mnie zwaliłaś z nóg ... ;P

url=http://www.maluchy.pl]image[/url]
jeszcze mi jedna rzecz przyszła do głowy -
pieski lecące tymi balonikami z helem od wejścia, zniżające lot nad ołtarzem i przynoszące w wybielonych ząbkach poduszeczkę na obrączki!!!

ktoś by musiał sterować balonikami, ale to jest do zrobienia!!!

te baloniki z helem? konecznie !!!!! inaczej to ja do ślubu nie ide !!!! trzeba mieć priorytety, a nie ...

papilio1@op.pl
hahahaahahahahhahah

a teraz tak serio serio: pracowałam wiele razy na wystawach psów w Sopocie i różnych rzeczy sie dowiadywałam. Wiecie że jest psi ortodonta?! tak, na prawdę, robi specjalne aparaty jak pies ma zły zgryz, bo np jest obiecujący hodowlano, ale przez zgryz dostaje kiepskie oceny. To się takiemu pieskowi robi aparacik i sędzia wystawia już tylko oceny doskonałe... :)

image[/url]image[/url]
Super, rewelacja. Pieski są the best ;-))))

image

image
nie miałam torebki :)

moja Sis/świadkowa miała w swojej torebce moje klucze(prosto z USC jechaliśmy do domu przebrać się), błyszczyk i chusteczki :) a mąż - dowód osobisty :)

a ja chcialam wziasc i nadal jakos bedzie mi lyso bez a gdzie blyszczyk a gdzie cos do poprawienia bo ryczec bede napewno i nie daj boze odstawie rigoletto gdzies w krzakach z nerwow badz z podowu mojego stanu( 8 tc) :D mam dwoch swiadkow wiec ciezko o torebke swiadkowej..no i co? do torebki do hotelu?
Ja sobie tez odpuszcze torebke. Dowod dam mezowi, chusteczki swiadkowej, a reszte moge miec w samochodzie, przeciez i tak w kosciele nic mi wiecej nie potrzebne.
image
image
image
ja sobie kupię torebeczkę w kolorze ecri (bedzie potrzebna na klucze, dowody osobiste, usteczki no i ... koperty i telefon - gdyz ok 22:00 moja córcia idzie do domku spać a ja oczywiście bedę świrowac i dzwonić do opiekunki czy wszystko okey ) no a poza tym, przyda sie na poprwainy i później tez skorzystam z niej
jak na razie przeglądam allegro
i znalazłam :
http://www.allegro.pl/item385630775__torebka_slub_ecru_cyrkonie_.html
oraz
http://www.allegro.pl/item385993062__torebka_slub_biala_satyna.html

jeszcze nie wybrałam :)

sorry za linki ale poprostu nie umiem wstawiac zdjęć

image
calma i tak tego całego przybornika nie zmieścisz w małej weselnej torebusi:)

image
gdyby mi była potrzebna to prędzej takie babcine cudeńko bym wzięła - ale komuś do pilnowania bym wcisnęła ;)
tylko łańcuszek skróciłabym na długość "w dłoń", lub wymieniła na tasiemkę

image
image

albo na taką perłową rączkę, choć sama torebka mniej mi się podoba...
image
image

znalazłam jeszcze kilka (w wyszukiwaniu na allegro w torebkach wpisać: ślubna)
image
image

image
image

image
image

image
image

image[/url]image[/url]
ja napewno bede miala torebke... :)uwielbiam torebki :) nie wyobrazam sobie jakbym mogla jej nie miec :) akurat ja mam taki charakterek ze praktycznie bez torebki sie nie ruszam z domciu :) zawsze wszyscy mi dokuczaja z tego powodu :)ale co tam :) juz sie przyzwyczailam :) na pewno nie bede jej sama taszczyc.... ale gdzies w poblizu musi byc... :) przynajmiej ja mam taka wizje co prawda wszystkie moje psiapsioly twierdza ze zwariowalam :) i ze chociaz na weselu powinnam sie pojawic bez torebki...ale co tam :)

image
Torebka jest konieczna... Tez sobie nie wyobrazam bez.. Oczywiscie do kosciola jej targac nie bede...

Pieska sobie podaruje ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
ojej ale stary wątek:)
Stary, ale jary... Ja szczerze nie mialam torebki na swojej "liscie zakupow" i ten watek skutecznie mi o tym przypomnial...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
jak dla mnie to torebka nie wyglada za ciekawie u panny mlodej. bukiet wystarczy a potrzebne gadzety swiatkowej sie wcisnie:) po cos wkoncu ona jest:) co za duzo to nie zdrowo:) nie lubie przeladowania.
he he rewelacyjny wątek, pieski z balonikami z helem - wypas pełen hehehe
a co do torebki - to nie, widziałam to już kiedyś na weselu, po co pannie młodej torebka, masakra, kwiaty w ręku, mąż pod rękę i jeszcze ta torebka..... moim zdaniem bardzo nieelegancko
haha balonikopieski... super wątek :)
ale się wtedy uśmiałam :)
...ja bede miala torebke- wlasciwie torebeczkę bym rzekła:) ale nie do kościoła rzecz jasna :)
nie wiem czy da się podbić taki stary wątek i czy któraś z piszących w tym wątku tu zagląda, ale...

znalazłam takie foto i od razu przypomniał mi się ten wątek:
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jako zona od 7 miesiecy moge powiedziec, ze torebka jest calkowicie, w 100%...nieprzydatna:) wszystko, co potrzebujesz daj swiadkowej- od tego jest a nie zebys sie jeszcze torebka przejmowala. Poza tym to niepotrzebny wydatek:)
fotka super

a torebka Świadkowej bez bez dna:)
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry