Widok

warzywa i mięsko dla niemowląt

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Chciałabym mojemu synkowi (7 miesięcy) ugotować pierwszą zupkę (warzywa+mięsko), proszę powiedźcie gdzie kupujecie dla swoich dzieci warzywka i mięsko. Mieszkam na Morenie, więc może gdzieś w tym rejonie ?? a może kupujecie w marketach i nie patrzycie na to skąd to jest ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może ktoś pomoże ??
nigdy nie kupuje w marketach nawet dla nas bo jakos raz sie nadzialam i koniec, ale kupuje w miesnym u nas jest dominik, gzella czy jakos tak i inne mniejsze sklepy tam wiem, ze miesko jest swieze.
nasze pierwsze zupy to byly ziemniaki, marchewka, natka pietruszki, koperek, i piers z indyka miksowalam i tyle zero soli itp
stopniowo dodawalam pietruszke, seler ale to juz pozniej troche.
hopka
ja mam swoje warzywa i nimi kermie dzieci
imageimage
ja jestem z Sopotu i kupuje na tutejszym rynku wszystkie warzywa i wiejskie kurczaki oraz jajka
~m. a możesz powiedzieć gdzie jest ten słynny rynek w sopocie? i czy jest czynny codziennie?
sopocki ryneczek działa we wtorki i piątki, na przeciwko stacji kolejki SKM Sopot Wyścigi od strony morza, ul.Polna
dzięki za informację :)
może ktoś jeszcze kupuje sprawdzone warzywka i mięsko ??
sklepy ze zdrową zywnością - ja akurat z Gdyni więc zaopatruje się na morskiej (koło lidla) - tam zamawiam eko kurczaka i inne mięsko. Wiem, że eko mięso (wołowina i wieprzowina) można kupić bezpośrednio u producenta - firma Rolmięs (ma swoją stronę).
Jakoś nie do końca ufam tym ryneczkom - większość sprzedawców i tak zaopatruje się na giełdzie czyli tam gdzie wszystkie inne sklepy.
Zamiast eko kurczaczka można kupić indyka w sprawdzonym mięsnym.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

do góry