Widok
Sylwia :)
A może Monika? :) To takie teraz rzadkie imię u dziewczynek a bardzo ładne :)
A może Monika? :) To takie teraz rzadkie imię u dziewczynek a bardzo ładne :)
szczerze to wybrałaś najbardziej popularne teraz imiona jak już z tych mialabym wybrać to chyba Maja (chociaż teraz już się nawet psy tak nazywa), Julek jest tyle że jak na placu zabaw zawołasz to 5 na 10 dziewczynek się obejrzy...
Mi się bardzo podoba Hania, Natalka i Iza...
ale oczywiście o gustach się nie dyskutuję pozdrawiam i życzę powodzenia w wyborze imienia (my zastanawiamy się jak nazwać synka)
Mi się bardzo podoba Hania, Natalka i Iza...
ale oczywiście o gustach się nie dyskutuję pozdrawiam i życzę powodzenia w wyborze imienia (my zastanawiamy się jak nazwać synka)

odnośnie popularności imion - ranking z Wawy:
http://gorny.edu.pl/imiona/index.php?rok=2010
http://gorny.edu.pl/imiona/index.php?rok=2010
Mrówka ja dałam na imię swojej córce Marcelina ( pradziadek miał na imię Marceli) i dlatego, że myślałam, że żadkie imię. Jak się okazało na placu zabaw są 3 Marcelinki:)
Nadia. To mój typ.
Maj i Julek niestety w tej chwili na pęczki jest :(
Nadia. To mój typ.
Maj i Julek niestety w tej chwili na pęczki jest :(
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
wybrałabym Sylwia.
A co do imienia Maja i psów, to już od wielu wielu lat zwłaszcza jamniki maja nadane imie Maja, wrrrrr Całe życie wołano na mnie Maja, az do pierwzej pracy nikt nie powiedział na mnie inaczej, chyba, ze lista obecności była czytana. I nieraz słyszalam jak ktoś zza krzaków wołał Maja, Maja... a za chwilę jamnik się wyłaniał wrrrr... Z resztą co to za pomysł nadawać psom ludzkie imiona?
A co do imienia Maja i psów, to już od wielu wielu lat zwłaszcza jamniki maja nadane imie Maja, wrrrrr Całe życie wołano na mnie Maja, az do pierwzej pracy nikt nie powiedział na mnie inaczej, chyba, ze lista obecności była czytana. I nieraz słyszalam jak ktoś zza krzaków wołał Maja, Maja... a za chwilę jamnik się wyłaniał wrrrr... Z resztą co to za pomysł nadawać psom ludzkie imiona?