Widok

wózek bexa b4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z Was ma ten wózeczek? Jak sie sprawuje? Czy wogóle ktoś widział go w jakimś sklepie z wózkami w Trójmieście abym mogła go oglądnąć na żywo?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
upppp
image
moja sąsiadka ma ten wózeczek tylko w wersj B3, kolor ciemny szary wpadający nawet w czarny. Jest w bardzo przystępnej cenie w stosunku do tych wszystkich wózków 3 w 1 dostępnych na rynku. Jest z niego bardzo zadowolona stąd moja decyzja o jego zakupie za jakieś 2 tygodnie :) Wymacałam, obejrzałam z każej strony - jest świetny. Tylko że ja biorę B4 bo na moje wertepy na drodze bardziej się nadaje, jej jest na mojej drodze mało stabilny. Reszta super. W sklepach nie widziałam. Zamawiam z internetu.
pozdrawiam
ja mam jeszcze czasu trochę. a powiedz mi jak spacerówka? czy jest duża i czy dobrze buda zabezpiecza od wiatru
image
hej ja mam ten wozek bexa b4 caly zestaw i jestem bardzo zadowolona. Skretny, dobrze sie go prowadzi. Narazie korzystam z gondoli, ktora jest naprawde spora i chociaz moj synek ma juz prawie 6 miesiecy jeszcze sie w niej miesci. spacerowka super juz nie moge sie doczekac kiedy sie do niej przesiadziemy:) Fotelik moglby byc troche lepszy ale reszta bez zastrzezen. W sklepie nigdzie go nie ma w calym Trojmiescie szukalam i nie znalazlam ale ciesze sie, ze sie na niego zdecydowalam bo jest inny niz wszystkie, ktore spotykam na ulicach:)
dziekuję za opinie, czekam na nowe;) a jaki kolorek masz tego wózeczka bo ja niemogę się zdecydować
image
Mam ten czerwono czarny fajnie wyglada:)Najpierw zamowilam ten turkusowy ale okazalo sie ze to bardziej seledyn niz turkus i wymienilam na czerwony. Ten seledyn bardzo jasny i az razil w oczy:)
hej!!!
ladny ten wozeczek. Powiedzcie mi dziewczyny czy z praktycznego punktu wdzenia jest on ciezki ?? jak się go prowadzi po sniegu?? I gdzie go mozna kupic ??
Pozdrawiam
Witam! Jestem świeżo po zakupie wózka Bexa B4 zamówiłam go przez internet, nie widząc wcześniej i jestem bardzo zadowolona!! Amortyzacja świetna, można zawieszenie ,,zmienić" na twarde i miękkie:) miękkie mi siębardziej podoba:D Gondola, spacerówka super się prezentują!! Fotelik z reszta też! Tylko mam jeden problem bo nie mogę rozgryść jak reguluje się daszek w spacerówce-może ktoś pomoże?? A sparecówke rozkłada się momentalnie, jednym pociągnięciem ręki-super! Kolor wózka to S6 super wygląda!
Hej ja dzis wlasnie otrzymalam ten wozeczek tylko Bexa B3:)Jestem bardzo zadowlona kolor S1 jest superrrr.... Angelika tam z boku masz dziirki co trezba wlozyc ten daszek :)POLECAM kazdemu tylko narazie smierdzi guma hehehe juz za meiisac wyprubuje:) bo mam termin juz nie moge sie doczekac
Dziewczynki a prześlijcie kilka fotek wózeczka :)
Nie mogę się zdecydować czy B3 czy B4 mam jakiś miesiąc na decyzję.
Ja dostałam super zdjęcia na mailia od Pani ze sklepu "osito",wystawiaja te wózki na necie.
Ja kupiłam tydz.temu(a raczej zaliczkowałam:) bexe b4 kolor s8,wydaje mi sie ze 4kołówka jest stabilniejsza,w sklepie w którym sobie zamówiłam ten wózek stala b3,niby ok ale po drodze przed moim domem jezdzi b3 i strasznie telepie tymi kołami(baaardzo dziurawa droga)
Jutro mam mieć wózek do sklepu przywieziony ale że sie tam narazie nie wybieram(najwcześniej 5 maja)to nic wiecej nie napisze o b4.
A no i cena-w sklepie kupuje wózek(bez fotelika-bo mam już inny) 990zł a w necie jest po 1299zł.
Warto zadzwonic do producenta i zapytać o cene-napewno jest niższa niż w necie.Pozdrawiam
zadzwonili do mnie ze sklepu zeby przyjechała zobaczyć czy wózek mi pasuje bo jeśli tak chowają go do swojego magazynu i na mnie czeka.
No wiec byłam,widziałam,skladalam i jestem zadowolona:)
Teraz tylko czekam na pasażera tego wózka.
A i kolor-praktycznie bez różnicy miedzy zdjęciami z neta a kolorem w realu.
napisz jaki to sklep. może komuś się ta wiedza przyda.
oj obawiam sie że niestety nie:(dlatego że sklep jest prawie w Krakowie...
Hej,
Ja też zastanawiam się nad zakupem Bexy B4 (alternatywnie myślę jeszcze o Jedo Fyn 4ds, który jest niestety droższy, ma większe gabaryty po złożeniu i kolorystyka jest taka sobie). Być może uda mi się go obejrzeć w Warszawie (bo tu mieszkam), ale pewności nie mam. Dziewczyny, mam pytanie, czy na oparciu na nóżki w spacerówce jest może folia ochronna? Mi się podoba kolor, w którym ten element spacerówki jest w jasny a nie chciałabym później w kółko prać tapicerki.
A jak wygląda możliwość odpięcia tapicerki gondolki i spacerówki? W Jedo wnętrze gondolki można odpiąć i uprać.
Ja rozpinałam wczoraj coś z tyłu-za daszkiem gondoli bo sie zastanwaiałam co to ale bardziej sie skłaniam ku temu że to coś w rodzaju wentylacji(chociaż w sumie moze to były zatrzaski do ew.wyjęcia do prania...)gąbke napewno da sie wyjać ze środka,pastwiłam sie chwile na tych czesciach,ale że mam spooory brzuch to za moment dałam sobie spokój ze sprawdzaniem co do czego i obserwowałam jak sie montuje i demontuje te wszystkie cześci do stelaza:)Folii ochronnej na spacerówce nie widziałam.Tak jak większość wózków sama szmatka tam jest.
Ale spacerówka ma fajny tył tzn.jest siatka do wietrzenia i jak dzieć leży to łapek nie bedzie nam tamtędy przekładał,wszystko jest na zamek wiec sie nie niszczy tak jak rzepy,można całkiem zdjąć budke tak ze na moje oko jest ok.
I na przednich skretnych kółkach sa "błotniki" tego na zdjeciach w necie nie widzialam i do tego kola są łożyskowane.
A jesli chodzi o kolor ten niby fiolet-to widziałam go na ulicy-jest straaaasznie jasny,w necie widziałam nawet że jest prawie sliwkowy.
"A no i cena-w sklepie kupuje wózek(bez fotelika-bo mam już inny) 990zł a w necie jest po 1299zł"

Onunka, moja rodzina będzie w okolicach Krakowa w przyszłym tygodniu, więc będą mieli okazję zajrzeć do tego sklepu. Będę baaaardzo wdzięczna za namiary na sklep (adres, ew. telefon), bo różnica w cenie jest rzeczywiście fajna.
Z góry dzięki
Sklep jest w Niepołomicach w rynku,z wózkami to raczej jedyny sklep tam:)Wiem napewno że razem z moim przyjechała bexa b3-bo ta co ja ją oglądałam tydz.wczesniej została sprzedana.
Nazwy sklepu nie podam bo nie pamiętam:(chyba Junior ale 100%pewności nie mam.Otwarty do 18 od 8lub 9.
A jakbyś chciała to napisz mi swój adres maila to wyśle ci fotki spacerówki które dostalam od Pani ze sklepu internetowego bo ja np o ile nie miałam problemu z wyobrażeniem sobie gondolki(pewnie jak wiekszosć:)) to spacerówka byla problemem ze wzg.na bardzo okrojone zdjecia w necie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za namiar. Udalo mi się znaleźć w necie 2 sklepy z wózkami w Niepołomnicach - "4Kids" na ul. Kościuszki 9 i Asia.PHU. Kluba Z. (cokolwiek to oznacza?!) przy Rynku 1. Pewnie chodzi o ten drugi. We wtorek przedzwonię i się dowiem o szczegóły. Mam do Ciebie jezscze pytanie, bo rozumiem, że wózek był dla Ciebie zamówiony przez sklep. Ile trwało oczekiwanie na jego dostawę? Próbuje sklakulować, czy rodzince udałoby się odebrać ten wózek podczas ich wypadu do Małopolski.
A fotki chętni obejrzę. Mój adrese-mail: karnila@poczta.onet.pl.
Pozdrawiam
Na wózek czekałam tydzień(powiedzieli ze do 2 tyg bedzie)ze względu na to że włascicielka najpierw dzwoniła do hurtowni zapytać czy mają ten kolor który wybrałam no a potem kilka dni bo akurat jechała tam po zamówione towary.
Ps.Fotki zaraz wysylam.
witam i bardzo prosze rowniez o wyslanie fotek :) Justi_12345@o2.pl
bo wlasnei wciaz zastanawiam sie nad tym wozkiem ,a nie moge go nigdzie spotkac na ulicy w sklepie tylko na necie POzdrawiam
Przepraszam, podałam nieaktualny adres e-mail. Będę wdzięczna za wysłanie fotek na adres karnila@op.pl.
Dzięki
Onunka, czy myślisz, że chodzi o ten drugi wymieniony przeze ,mnie sklep w Niepołomnicach?
Co do zakupu Bexy od producenta, to niestety producent wystawia wózki na Allegro w identycznej cenie co kilka sklepów internetowych, które mają je w ofercie, tj. 1299 bez fotelika lub 1499 z fotelikiem.
Także Niepołomnice są bezkonkurencyjne, tylko szkoda, że tak daleko.
Onunka, jak twoje wrażenia z posiadania wózka, tj.: amortyzacja, skrętność kół, łatwość pompowania kół, łatwość montażu demontażu gondoli/spacerówki, łatwość składania budki, wiekość kosza na zakupy, torby, waga wózka, wielkość stelaża po złożeniu, łatwość użycia hamulca, wielkości gondoli (bo chyba nasze maluchy, owinięte w śpiwory i kocyki będą z niej korzystać również zimą-więc odpowiednie gabaryty gondoli są ważne). Aha, i czy jest możliwość składania gondoli, co ma znaczenie przy podróżach samochodem.
Wiem, że jesteś dość świeżą posiadaczką wózka, ale masz może już jakieś pierwsze spostrzeżenia.
Pozdrawiam
Kama-coś ten adres mailowy nie teges-bo mi wyświetla że jest nieprawidłowy i wysłać nic nie moge...
sorki:)mój bład bo mi sie kropka na końcu wkleiła a ja nie zauważyłam-mail poszedł.
Pozdrawiam
Byłam właśnie w niepołomicach-adres Rynek 22,F.h.U junior
mają na szyldzie podaną strone internetowa http://www.junior.biz.pl ale jak tam zagladłam to mają tylko wózki Junior.
Co mnie zaciekawiło to to,ze chyba jest to sklep firmowy(jakaś filia) sklepu podanego na tej stronce internetowej z Myślenic i to z Myslenic mój wózek przyjechał bo kilka razy sprzedawca właśnie wspominał o tym że szefowa pojedzie do hurtowni w Myślenicach po ta Bexe...moze by tam zadzwonic i o niego zapytac?
Kilka miesiecy temu zakupiłam wózek bexa b4 bezposrednio od producenta poniewaz nigdzie jeszcze tych wózków nie było.Gdy szukalam wózka nic mi sie nie podobalo, az wreszcie natrafiłam na to "cudo" i zaryzykowałam kupilam nie ogadalajac go wczesniej i to byl jeden z wiekszych moich błedów, a poświeciłam duzo czasu by wybrac jak najlepszy wózek dla swojego maluszka.Czar prysł jak zobaczyłam te wózki w sklepie i pierwsze co sie okazuje kupujac od producenta płace srednio 200zł wiecej niż w sklepie jak to mozliwe??moj kolor akurat jest troszke jasniejszy niz na zdjeciu, ale jakie bylo moje zdzwinie jak kolezanka zamowila sobie w popielu a wozek byl prawie czarny. Jedyny plus wózka to dobra amortyzacja, a minusy:mały i niepakowany kosz cięzki jest do niego dostep, w gondoli mialam problem z buda non stop cos sie w niej obluzowywało, ale jakos przezylismy zime. Niedawno przeszlam na spacerowke i co sie okazuje?ze przy pozycji siedzajacej nie mozna zamontowac do wozka klapki chroniacej przed wiatrem i deszczem bo ta klapka nachodzi na buzie dziecka. Poza tym co naciagam bude z przodu to musze z tylu poprawiac materiał, a raczej go naciagać. Na dodatek podnózek niby da sie ustawic do pozycji lezacej dziecka jednak obnizenie materialu w nim powoduje, ze nozki dziecka wisza w powietrzu, wiec musze podkladac tam koc. Poza tym juz 3 razy zlapałam gume w kole, a dodam, ze nie jezdze po wertepach. Gdy zadzownilam do producenta by zapytac sie o dentke jej rozmiar odp. brzmialo prosze sobie sprawdzic bo ja nie wiem...jeden typ wozka jeden typ kola wiec w czym problem??Dziwi mnie to bo znajome maja wozki innych firm i nie mialy takich problemow.
A jesli chodzi o te ochraniacze na przednie koła, ktoras z Pań o nich wspomniała to te wózki prosto od producenta ich nie maja, ale w sklepach widzialam , ze niektore wozki je posiadaja. Trudno tu mowic o roznych modelach poniewaz model jest jeden roznic sie powienny tylko kolorystyka, wiec czemu jest tyle roznic. U mnie w miescie nagle jest wysyp tych wozkow i zaobserwowałam , że kazdy z nich jest nie co inaczej zrobiony. Duzy minus brak starannosci w wykonczeniach.
Uuuu....no to nie fajnie...
Dziwne te różnice w wózkach:/może coś kombinują (ulepszają?) i dlatego mozna zobaczyć że każdy jest inny...tak jak np x-landery xa,co rok to coś dodadzą.
Mój ma te chlapacze na przednich kółkach,w bexie b3 nie widziałam(w internecie na aukcjach-również nie widziałam),kolory-co aukcje też inne...
Szkoda że dopiero teraz trafila tu Pani odpowiedz-byłaby pomocna przy oglądaniu wózeczka-dokładniej bym go zlustrowała:)
No cóz-ja będe napewno nastepnym użytkownikiem bexy bo już zakupiona tak że o swoich wrazeniach napisze za jakis czas.
A prosze napisac coś wiecej o tej klapce przed deszczem i wiatrem bo za Chiny nie wiem o co chodzi:/a jestem strasznie ciekawa.
Pozdrawiam.
Witam wczoraj bylam na spacerku zalozylam klapke do wozka przymocowalam ja napami do budy i wszystko bylo dobrze gdy dziecko spało w pozycji lezacej, gdy sie obudzilo i podniosłam go do pozycji siedzacej okazalo ze zapiecia na budzie do klapki sa tak wysoko, ze ta klapke mial na oczach. Juz sie zastnawiam jak to bedzie w zimie gdy moj maluch juz raczej bedzie siedzial wiec ta klapka do niczego mi sie nie przyda skoro przy pozycji siedzacej nie idzie jej zapiac, wiec chyba stanowi ozdobe do wozka.
Rzeczywiście jak sie przyglądłam zdjęciom wysoko jest to zapinanie...a może spróbować zrobić je niżej(np.zakupić takie jajkowate guziki i gumke i przyszyc to niżej?gumki do budki a guziki do osłonki i na to zapinać,albo nowe napy-tylko już nie wiem jak to przyszyć:)).Szkoda zeby było tylko ładne ale niepraktyczne.
Jak coś Pani wymyśli to prosze napisać.
Pozdrawiam
Chyba za bardzo nie da rady nic tu wykombinowac poniewaz sama buda jest dosc plytka i wysoko zamontowana no coz tak to jest, ze przy pierwszym dziecku najwiecej błedów sie popełnia , a wydawało mi sie ze zrobilam zakup zycia, ale mam nadzieje, ze Pani bedzie sie lepiej użytkowało ten wózek. Prosze tez zauwazyc , ze siatka w budzie jest przyszyta do spacerowki co powoduje ze nie mozna na oparcie zalozyc spiwora zimowego, a wiekszosc z nich ma specjalna kieszen ktora sie zaklada na oparcie by spiworek sie nie zsuwał.
Na pewno ten wózke bexa można zobaczyc w Katowicach mają na magazynie, strona to http://www.bambinesco.pl
tylko trzeba się wcześniej unmówić telefonicznie
Witam,

Ja też jestem o krok od zakupu tego wózka ale po przeczytaniu wszystkich opinii już sama nie wiem.
Czy mogłabym prosić koleżanki o przesłanie fotek jak w realu on wygląda (adres meilowy - zmysek1@wp.pl).
Będę bardzo wdzięczna i zobowiazana.
Nie mam niestety mozliwosci zrobienia fotek ale u mnie w miescie jest duzo tych wózkow nagle wysypalo sie ich i z tego co zauwazylam to fiolet na necie jest w realu zupelnie inny ladniejszy bardziej intensywny to samo kolor turkusowy, za to popiel to prawie czarny. Natomiast jesli chodzi o wyglad to w sumie jest taki sam jak fotkach jedynie z tego co zauwazylam te kolory stelaze roznia sie jedne sa na polysk drugie w macie , niektore maja blotniki inne nie ale nie wiem czym to jest spowodowane.
Witam,
Ja mam wozek BEXA B3 (podwójne jedno koło z przodu), póki co uzywam gondoli ale po 4 miesiącach stelaż trzeszczy i piszczy ..... guziki przy budce sie zacinaja a sama budka przy skladaniu i rozkładaniu niemiłosiernie trzeszczy, dodatkowo na dnie gondoli i od spodu materacyka pojawił sie grzyb! Nie ma mozliwosci o zlym przechowywaniu wozka gdyż jest on caly czas w domu .... nie stal nigdy ani dluzej na dworzu ani w żadnej piwnicy etc, jestem bardzo niezadowolona, napisałam juz maila do producenta i czekam na ich reakcję.
Ciekawa jestem co Pani odpisze producent prosze dac znac ja juz kiedys też pisalam bezposrednio do producenta, gdy odkryłam wadliwosc swojego wozka, który a propo wyjechal juz z produkcji nie taki jak powinien byc. Mialam nadzieje, ze chociaz spacerowka spelni swoja funkcje niestety ... juz sie zastnawiam co to zrobic by dziecko siedzac w wozku w okresie jesienno-zimowym moglo byc przykryte pokrowcem, ktory jak juz wczesniej pisalam po zapieciu siega mu czola. Super rozwiazania. Czy w ogole ktos wczesniej testował ten wozek przed wypuszczeniem go na rynek??
Dzis miałam chwiel zeby te moja bexe dokładnie obejżec i to co zauważyłam to to że rzeczywiscie chyba kazda bexa jest inna...mam zdjecia ze sklepu internetowego i w moim wózku(szczególnie w spacerówce jest kilka różnic) mam czerwone bolce wewnątrz spacerwóki do wypinania budki(długo mi zajeło wymyslenie do czego one sa:) )-na zdjeciach Pani pokazała mi czrne przyciski na zewnatrz-dosć spore,mam "błotniki",ten pas w kroczu który zapina sie na barierke nie jest szary tylko w kółeczka(tak jak wzorek na wózku),faktycznie zapinanie osłonki na nogi wychodzi strasznie wysoko-ale ja cos wymyśle zeby to jednak niżej było:)w gondoli budka otwiera sie po wciśnieciu po obu stronach równoczesnie takich kóleczek jak przy regulacji raczki-oczywiście z tym też walczyłam bo nie wiedziałam dlaczego nie moge złożyć budki:) kosz-nawet ok,rama wózka kolor srebrny-mat,wozek szary(ani jasny ani ciemny)no i zastanawia mnie czy u innych użytkowniczek trzeba zdjac koła żeby je zablokować tą nakładką?bo to mnie akurat wkurza choć pewnie zbyt czesto z tego korzystać nie bede.
ale są i plusy:)gondola jest naprawde spora,takie babelki jak mój(wcale nie mały)syn zmiesciły by sie ze dwa:)
no i wszystko można zdjąć i wyprać zarówno w gondoli jak i spacerówce.
Szkoda tylko ze nie dołaczają folii przeciwdeszczowej-trzeba bedzie dokupić no i może parasolke-tylko nie wiem gdzie przypiąć...
A jezdzi sie całkiem przyjemnie,wózek bardzo skrętny-tylko gdzie jest regulacja amortyzacjii?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszystkie dane są na http://www.bsmbinesco.pl
dziewczyny ale w tym sklepie jest chińska podróbka, bo nawet producent nie sprzedaje po tej cenie, sklepy średnio mają 15-20% zysku a tu jest dużo niższa,
oszczędzają na materiałach, które są potem bardzo szkodliwe dla dzieciaków
rozmawiałam ostatnio z mikado producentem fajnych wózków i mówili że też mają taką sytuację
witam ja mieszkam kolo Krakowa i jestem zainteresowana gdzie jest ten sklep- bardzo prosze o odpowiedz:)
A gdzie dokładnie bo bym chętnie pooglądała ten wózeczek a jestem z Krakowa?
ja kupiłam bexa przez internet na http://www.bambinesco.pl
jakby się nie podobał to można zwrócic do 10 dni
Ja dowiedzialam sie dopiero w trakcie uzytkowania ze moglam go zwrocic do 10 dni , ale to nawet nie o to chodzi bo wizualnie on mi sie podobal dopiero w czasie uzytkowania okazuje sie ile wozek posiada dodanich i ujemnych cech. Ja tak jak juz wczesiej pisalam jestem wtrakcie uzytkowania spacerowki. Do furii doprowadza mnie teraz podnóżek , ktory jest nisko i musze na okroglo podkladac jakies kocyki by dzieciatko mialo rowno nozki z siedzeniem. Zauwazylam ze w spacerowkach ten podnozek nawet do gory mozna podniesc tu takiej mozliwosci nie ma. Poza tym rama nie ma regulacji nie mozna sobie ja ustawic wyzej czy tez nizej i jest dosc blisko siedzenia. Poza tym dosc płytka buda i teraz na pewno szukalabym wózka ktory w budzie ma jakies okienko by mozna bylo podejrzec dziecko ktore jest odwrocone przodek do kierunku jazdy. Jesli chodzi o sam stelaz to jedyne co bez zarzutu dobra amortyzacja wozek dosc latwo sie prowadzi chociaz znajoma twierdzi ze moj zjezdza na jedna strone
witam
proponuje najlepjej kupować wózeczki od producenta wysyłkowo ze względu na duża ilość podróbek wózków "bexa" orginalne wózeczki sa w cenie 1499 zł z fotelikiem cena detaliczna sprzedawane sa na alegro przez producenta i przez sklepy internetowe i stacjonarne reszta wózków które pojawjają sie z niższych cenach są najczęsciej podróbkami pozdrawiam
ja zamawiałam od producenta, a w sklepie sa tańsze o ok.300zł i tez sa z tego samego źródła
hmmm...ja tez w sklepie stacjonarnym kupowałam 300zł taniej...nawet jak to "podróba" no to sie komuś udała-identyczna jak oryginał:) a najgorsze dla PRODUCENTA ze w tym sklepie w którym ja wózek kupiłam idą one jak świeze buleczki:)a wiem-bo pytałam:):)
mi tez w sklepie mowili ze sprzedaja sie swietnie chociaz na prawde nie wiem dlaczego chyba dlatego ze jest to nowowx i nie ma jeszcze za wiele opinii u mnie w miescie co chwile widze te wozki chyba cena przyciaga
Ja uzytkuje ten wozek od ponad 2 tygodni.Jak na razie jestem dosc zadowolona,chociaz odkrylam juz w nim znaczaca wade.Mianowicie,buda w foteliku sie nie sklada,co niestety jest klopotliwe,bynajmniej dla mnie.Za kazdym razem kiedy chce odpowiednio usadowic w siedzonku moja pocieche musze sciagac bude.od samego poczatku zreszta mialam problem z ta buda,poniewaz nie wiedzialam jak ja zalozyc.Intrukcja obslugi,jaka otrzymalam w rezultacie okazala sie byc nic nie znaczacymi obrazkami,no ale jakos w koncu sama doszlam do tego.Z gondoli jak na razie jestem zadowolona,chociaz popsul mi sie po dwoch dniach jeden nap i kolekny urwal sie w koszyczku(wlozlam do niego salate i rzodkiew),wiec ciezszych rzeczy nie radze tam wkladac.no chyba ze tylko ja mam takie doswiadczenia i innym nic sie takiego nie dzieje.Ogolnie wozek estetycznie wyglada.Ja mam ten ciemno szary i naprawde ladnie sie prezentuje za ta cene,chodz jest lekko bublowaty.napisze niebawem o dalszych odkryciach.pozdrawiam.
czy ten wózek można składać w raz z wersją spacerową? ponieważ często podróżuje samolotem i nie wiem czy go kupić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Jaki najlepszy i najtańszy blender? (13 odpowiedzi)

Chciałabym zacząć robić sama papki małemu,jednak słoiki są za drogie.On zjada cały taki mały...

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry