Widok
wózek 'rok po roku' który zmieści się do windy?
Mam pytanie do użytkowniczek podwójnych wózków: polećcie proszę jakiś wózek, który zmieści się do windy w wieżowcu :-) Istotne dla mnie jest też to, żebym dała radę wejść z nim sama na parter - do pokonania 8 schodów :P. Z tego co widziałam to raczej odpadają opcje z siedziskami obok siebie bo są za szerokie. Wózek ma być dla niemowlaka i 1,5 roczniaka. Z góry dzięki za wskazówki!
My uzywamy Emmaljunge City Cross spacerówke do której dokupiliśmy nosidełko z twardym wkładem Quadrolift a starszak jeździ w foteliku Toddler Seat montowanym na ramie wózka. Bardzo wygodne i pomocne w wielu sytuacjach kiedy starsze nie chce iść na własnych nóżkach. No i gabarytowo jak pojedyńczy wózek więc wszędzie wjedzie.
A wygląda to tak:
A wygląda to tak:

Koleżanka ma taki i sobie chwali http://akpolbaby.pl/wozki-britax/165-b-dual-5012124057872.html

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
mutsy urban rider duoseat :) do najlżejszych nie należy, ale da się nim wjechać po schodach bo ma super pompowane koła:) leciutko się prowadzi jednym paluszkiem:) zimą jeździłam z noworodkiem i dwuletnią córką po śniegach, jesienią po błotach:) nie miałam jeszcze sytuacji, żeby się gdzieś nie zmieścił:) montuje się go na stelażu do pojedynczego wózka, jest tylko ciut dłuższy niż zwykła spacerówka
zapraszam;)mam do sprzedania taki jak w linku poniżej!
rewelacyjny,bez problemu się mieści wszędzie;)zwinny,zwrotny i bardzo pomocny;)polecam
http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-dla-dzieci-rok-po-roku-ABC-ZOOM-DESIGN-SPRZEDAM-t411718,1,16.html
rewelacyjny,bez problemu się mieści wszędzie;)zwinny,zwrotny i bardzo pomocny;)polecam
http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-dla-dzieci-rok-po-roku-ABC-ZOOM-DESIGN-SPRZEDAM-t411718,1,16.html
Polecam wózki które są podwójne i można je przekształcić w pojedyncze, są to najkrótsze wózki przeznaczone dla dwójki dzieci. Z takich które wejdą Ci spokojnie do windy to :
- Phil&Teds
- Baby Jogger City Select
- Bugaboo Donkey ( siedziska obok siebie )
- Britax B-Dual
- I'Candy Pear
- Mountain Buggy Duet ( siedziska obok siebie )
- Phil&Teds
- Baby Jogger City Select
- Bugaboo Donkey ( siedziska obok siebie )
- Britax B-Dual
- I'Candy Pear
- Mountain Buggy Duet ( siedziska obok siebie )
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=600
można dokupić pojedyncze siedzisko i mieć wózek dla jednego dziecka na tym samym stelażu :)
można dokupić pojedyncze siedzisko i mieć wózek dla jednego dziecka na tym samym stelażu :)
A jaki ten Maclaren jest szeroki? Bo w sumie kabina jest szersza niż same drzwi do windy :P
To będzie nasz trzeci szkrab, obecnie mamy 2 lata i 4 m-ce różnicy i w zeszłym roku były sytuacje, że przydałby się podwójny wózek, bo tak to byłam 'uwiązana' do najbliższego placu zabaw :P a jak gdzieś szliśmy całą rodziną i braliśmy 2 wózki to starszak zasypiał szybciej niż niemowlak :P :)) dlatego myślę o podwójnym wózku. Zresztą nawet jak będziemy się gdzieś wybierać całą rodziną to chyba łatwiej będzie pchać jeden wózek (choćby i cięższy) a druga osoba będzie mogła "biegać" za najstarszym albo za dwójką jak średni też będzie dreptał :)
To będzie nasz trzeci szkrab, obecnie mamy 2 lata i 4 m-ce różnicy i w zeszłym roku były sytuacje, że przydałby się podwójny wózek, bo tak to byłam 'uwiązana' do najbliższego placu zabaw :P a jak gdzieś szliśmy całą rodziną i braliśmy 2 wózki to starszak zasypiał szybciej niż niemowlak :P :)) dlatego myślę o podwójnym wózku. Zresztą nawet jak będziemy się gdzieś wybierać całą rodziną to chyba łatwiej będzie pchać jeden wózek (choćby i cięższy) a druga osoba będzie mogła "biegać" za najstarszym albo za dwójką jak średni też będzie dreptał :)
Mieszkam we Wrzeszczu. Z kupnem mi się nie spieszy, bo maluch pojawi się luty/marzec :) Chcę zrobić wcześniej rozeznanie, szczególnie, że w naszej starej Tessie popsuły się kółka, więc i tak trzeba albo zamówić nowe albo pomyśleć o innym wózku. Pisałaś że Mutsy to pojedynczy stelaż, więc myślę że powinien spokojnie się zmieścić, bo ten nasz stary w wersji spacerowej to miał chyba 115cm długości i wchodził, teraz mam stary Casualplay i jest sporo krótszy :P.
czasami bywam we wrzeszczu, daj nr tel na priv, to się odezwę jak będę się wybierać ;) ja mam między starszymi 23 mies różnicy i wózek przez ten rok praktycznie cały czas był w użytku, teraz już mniej bo starsza w przedszkolu :) ale też w marcu nam się znów przyda :)
mutsy ma jeden stelaż i można na niego założyć pojedynczą gondolę, pojedyncza spacerówkę, spacerówkę z kierownicą funseat, fotelik samochodowy z adapterami albo siedzisko podwójne:) więc szerokie zastosowanie :D z wszystkich wymienionych korzystamy i jesteśmy bardzo zadowoleni wszyscy ;) tyle, że przednie siedzenie jest tylko siedzące, nie kładzie się ani nie pochyla ani trochę... nam to akurat nie przeszkadzało, bo Zuzia nie spała w dzień odkąd miała 1,5 roku... a teraz w przedszkolu tak ją wymęczą, że śpi 1,5 godz :P
mutsy ma jeden stelaż i można na niego założyć pojedynczą gondolę, pojedyncza spacerówkę, spacerówkę z kierownicą funseat, fotelik samochodowy z adapterami albo siedzisko podwójne:) więc szerokie zastosowanie :D z wszystkich wymienionych korzystamy i jesteśmy bardzo zadowoleni wszyscy ;) tyle, że przednie siedzenie jest tylko siedzące, nie kładzie się ani nie pochyla ani trochę... nam to akurat nie przeszkadzało, bo Zuzia nie spała w dzień odkąd miała 1,5 roku... a teraz w przedszkolu tak ją wymęczą, że śpi 1,5 godz :P