Widok

zabawki fisher price

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
1.wóz strażacki, stan bardzo dobry, zabawka w pełni kompletna, wydaje dźwieki i ma światelka, cena - 40 zł
image

Uploaded with ImageShack.us

2.2zestaw kopalnia FP Little People , w komplecie : kopalnia, samochód, dwa ludziki, kamień, stan idealny, nawet rysy nie ma zadnej, zestaw na baterie .- 50 zł

image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
więcej zdjęć na maila mogę wysłac
wzięłabym chętnie ten wóz strażacki,ale za 40zł już z wysyłką, dało by radę?:)
nie wiem ile wysyłka bedzie kosztowała, wsadzę w karton i zobaczę na cenniku poczty ile to wyjdzi. A skąd jesteś?
nie mam kartonu zeby to zważyc dokladnie al epo zapakowaniu przekroczy 1 kg, i wyjdzi ewg ich cennika że to gabaryt B i koszt ok.14 zł. napisz a za 26 zl srednio jest sprzedać zabawkę ktora kosztowała prawie 100 zł. Ale napisz skąd jesteś, moze sie uda zorganizowacodbiór osobisty...
jestem z Redy,a gdzie byłby ewentualny odbiór osobisty?
Beti ja tezjestem z Redy;) i nie wim czy juz keidys nie kupowąłaąs od nas zabawek tez fisher price?
ale numer:)) kupowałam pociąg i telefon:))a mogę dziś przyjść po ten wóz?
no dokladnie twój mąż odbieral wtedy z tego co pamiętam;) Możesz wpaśc dzisiaj ale dopiero ok.20 pasuje?
ok:)to pewnie mąż podejdzie:))
zapraszam, bok pewniepamieta, nr mieszkania 3. Dobrze ze sie zgadałyśmy, bo szkoda by bylo z tych 40 zl, 14 oddac jako haracz dla poczty polskiej:) za to ze dostarczy paczke z jednej ulicy na drugą;)
wóz strazacki sprzedany, zostala jeszcze kopalnia, w stanie idealnym , w zasadzie jak nowa, tylko bz kartonu - 50 zł

image
image
buuu , coś zdjęci aobcięło , jakby ktoś chcial to mam więcej zdjęć i moge na maila wyslac.
może ktos się skusi na kopalnię??

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Dr Kijuć czy to dobry lekarz? (81 odpowiedzi)

Co sądzicie o nim? Wiem, że tylko do niego w LX na następny tydzień jest dużo wolnych terminów,...

do góry