Widok

zapraszam na tort :)

Wykonuję torty w stylu angielskim z dekoracjami i smakami jakie się tylko wymarzą :)
zapraszam do mojej galerii http://www.picasaweb.google.com.pl
Mieszkam na Morenie.

Kontakt fajnetorty@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
poprawiam link http://picasaweb.google.com/fajnetorty
piekne zdjecia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję :) Na szczęście dekoracje są jadalne więc na podziwianiu nie musi się kończyć ;))
na pewno można to jeść? to z czego to jest, wygląda jak z plasteliny
myślałam że zapraszasz na degustacje :)
image
Porównanie do plasteliny bardzo mi się podoba :) - staram się, żeby figurki były precyzyjnie wykonane. Dekoracje są zrobione z cukru, do barwienia użyte są barwniki spożywcze. Dla dzieciaków czasami właśnie dekoracja jest dużo bardziej atrakcyjna niż samo ciacho :)))
Oczywiście zapraszam do zamawiania i degustowania :)
a jaki jest koszt takiego tortu (za kg)
image
image

Zapraszam do napisania maila do mnie w celu omówienia szczegółów dot. ceny, smaków, dekoracji fajnetorty@wp.pl
Cena generalnie nie zależy aż tak bardzo od wagi tortu ale od jego pracochłonności. Przygotowanie takiego kolorowego tortu trwa kilka ładnych godzin. Tort waży przeważnie ok 2,5 - 3,5 kg.
Dziewczyny, czy "fajnetorty" dowożą tort pod wskazany adres?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak, nam dowieziono
torty wyglądają rewelacyjnie - a jak smakowo?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mielismy zamowiony wegierski ale z deserowej czekolady. Tak aby zaspokoic potrzeby tych ktorzy lubia mleczna czekolade i tych, co lubia gorzka;) Tort był lekki, troszke mocniej nasaczony na nasza prosbe i rewelacyjny w smaku. Wszystkim smakowal.
Jako zwolennikom wegierskiego tortu, ktory uwielbiamy z Bajadery, troche brakowalo nam tam wisni. Tzn. nyly ale moglo byc wiecej. To takie malutkie malusienkie zastrzezenie-ktore przy calosci stalo sie niewazne.
Tort dowieziono dokladnie na umowiona godzine. Troche zalowalam,ze nie mialam kontaktu do "pani od tortow", tylko kontakt mailowy-co w przypadku np. zmiany godziny kiedy impreza nabiera innego rozpedu-wydaje sie wazne. My naprawde polecamy.
Dziękuję za info:)
TE TORTY TO PRAWDZIWY WYCZYN :-) OSOBA KTÓRA,JE ROBI MUSI MIEĆ "ZŁOTE RĘCE" ! ! ! ! ! ! ! !

JUŻ MAM KILKA OKAZJI BY KTÓRYŚ Z NICH ZAMÓWIĆ :-)

zapraszam na tort :)

czy ktoś ma może kontakt telefoniczny do tej Pani? Pilnie potrzebuję tortu na wieczór panienski na przyszły weekend
zapomnij :P ja dzwonilm i tez chcialam i juz nie ma mozliwosci dopiero chyba od 15 sierpnia p. Kasia przyjmuje zamowienia...Mam nr tel ale nie wim czy moge go podawac dalej wiec moze najlepiej napisz maila na fajnetorty@wp.pl na pewno dostaniesz odpowiedz.

P. Kasiu to fakt ma Pani złote ręce!! Wszyscy byli zachwyceni tortem MŁODY ze znaczkiem peugeota! i tak samo menchester... Boskie Boskie i jeszcze raz Boskie! z czystym sumieniem moge POLECIC JAK NAJBARDZIEJ! Na pewno jeszcze nie raz zamowie u Pani tort :)
pełen szacun....! Ja też robię torty, ale tylko na domowe uroczystości, jednak to co zobaczyłam było zachwycające :-)
...a jeśli kiedyś zabraknie mi czasu na własny wyrób, to na pewno zgłoszę się po taki torcik :-)
Czy mozecie podac mi nr tel do "fajnetorty" poniewaz bardzo zalezy mi na czasie a email ktory wyslalam ciagle jest bez odpowiedzi :(
moj email: monisiacw@interia.pl
hop podnosze temat,a ktos moze numer do tej dziewczyny :)
spróbujcie pod ten numer:
793-971-955
To pani Ania, ona kiedyś też się ogłaszała na trójmieście i ja zawsze u niej biorę torty, zdobi tak samo, a smak zarąbisty.
Tylko nie wiem, czemu juz nie ma ogłoszenia, bo była tam zdjęcia
polecam swoje wypieki http://www.elenatorty.strefa.pl

Inne tematy z forum Kobieta

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Hej dziewczyny szukam pomocy (5 odpowiedzi)

Mój przyjaciel domu szuka kobiety do współpracy Trójmiasto i okolice.Wklejam tu jego ogłoszenie....

Dermatolog -trycholog (22 odpowiedzi)

Forumowiczki ratujcie...poszukuję lekarza dermatologa -trychologa. Przeczesałam forum ale jeśli...

do góry