Widok
zet Chilli
skandal...
kąpię się "do tego", gotuję i pracuję... a raczej ...łam
Rozumiem, że żeby posłuchać R.Turowskiego musze ryzkować zycie i kąpać się z tabletem albo komputerem (???)
ps
dno i wodorosty na każdym kroku, szlag by to trafił, do stu tysięcy beczek morskiej soli... och żesz do Diabła...
kąpię się "do tego", gotuję i pracuję... a raczej ...łam
Rozumiem, że żeby posłuchać R.Turowskiego musze ryzkować zycie i kąpać się z tabletem albo komputerem (???)
ps
dno i wodorosty na każdym kroku, szlag by to trafił, do stu tysięcy beczek morskiej soli... och żesz do Diabła...
nie jestem fanką komputerów, tabletów a telefon to zło konieczne ...
Lubię robić kilka rzeczy w tym samym czasie, przemieszczać się...
Nastawiłam rano kawę, pstryknęłam radio a tam jakaś "rzeznia" i ośle smichy chichy... :(
szaleństwo jakieś...
ps
R.Turowski to jedyny męski głos, który nie katuje moich uszu
Lubię robić kilka rzeczy w tym samym czasie, przemieszczać się...
Nastawiłam rano kawę, pstryknęłam radio a tam jakaś "rzeznia" i ośle smichy chichy... :(
szaleństwo jakieś...
ps
R.Turowski to jedyny męski głos, który nie katuje moich uszu
@ randall, sissel
łączę się z Wami w złości i bólu... :( zniknął z eteru nieinternetowego mój ulubiony wymiennik do radia wiodącego :/
czy ktoś zna konkretną przyczynę likwidacji Chilli zet w Trójmieście?
łączę się z Wami w złości i bólu... :( zniknął z eteru nieinternetowego mój ulubiony wymiennik do radia wiodącego :/
czy ktoś zna konkretną przyczynę likwidacji Chilli zet w Trójmieście?
Ludzie miewają różne spojrzenia na rzeczywistość. Pesymista widzi czarny tunel, optymista - światełko w tunelu, realista - nadjeżdżający pociąg !!! A maszynista? Maszynista, moi drodzy, widzi... trzech idiotów na torach...