Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
:) wątek zamknięty Pub warty polecenia:)
~Max
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 maja 2011

zawsze na duży + wątek zamknięty Miła obsługa, świetny klimat (puszczane koncerty Moloko lub DM - dla...
~mleko uht
-

dodano: 11 maja 2011

Klimatycznie wątek zamknięty Świetne miejsce , pierwszy raz byłam tu jak chodziłam jeszcze w Sopocie do...
~Vangogh
-

dodano: 7 lutego 2011

taaa... wątek zamknięty haha kawa pyszna a to ciekawe może w końcu pracuje tam ktoś kto umie ją robić...
~maja
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 3 listopada 2010

Co osoba to zdanie wątek zamknięty Mnie osobiście bardzo się podoba. Barmanki fajne, jedzenie nieziemsko...
~Klient
-

dodano: 3 lipca 2010

ktoś - opinia wątek zamknięty generalnie lokal ma klimat, fakt kanapy nie są zbyt wygodne, w obrusie...
~ktoś
-

dodano: 18 lutego 2010

mieszkanka sopotu - opinia wątek zamknięty Panie z obsługi sprawiają wrażenie rozczarowanych życiem, wystrój generalnie...
~mieszkanka sopotu
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 2 września 2009

Nie polecam, bo możecie zostać biernymi palaczami wątek zamknięty Teraz dół knajpy jest po remoncie, ale ja akurat przebywam na górze, bo moi...
~Maggie
-

dodano: 16 lipca 2009

obsługa prosto z komuny wątek zamknięty Wczoraj wraz z przyjaciółmi bylismy świadkami sytuacji rodem z PRL. Barmanka...
~Natalia
-

dodano: 16 lutego 2009

PORAŻKA wątek zamknięty Ciekawe rozwiązania - za dostawienie krzesła do stolika 5zł... Ok, jestem w...
~nn
-

dodano: 8 lutego 2009

skandal! wątek zamknięty W Kinśkim bywam regularnie od wielu lat. Zawsze bardzo lubilam to miejsce i...
~K
-

Wstyd i skandal wątek zamknięty Chodzę do Kińskiego regularnie od ok. 8 lat. Nigdy jakoś nie zachwycałam się...
~Kazia
-

amk - opinia wątek zamknięty Obsługa w lokalu poniżej normy!!!!!!! Idiotyczny zakaz łączenia stolików i......
~amk
-

dodano: 7 lutego 2009

Skandaliczna obsługa! wątek zamknięty Jeśli ktoś lubi gburowate odzywki w stylu: "nie mam ochoty z panią...
~Izabela
-

dodano: 14 stycznia 2009

rewelacja wątek zamknięty Fantastyczna obsługa, swietna atmosfera i tanie piwo to mało, chodze tam dla...
~cuki
-

dodano: 28 listopada 2008

... wątek zamknięty Panie i Panowie...apropo obsługi-nie jest wam znane pojęcie lokalu bez...
~atark
-

dodano: 22 listopada 2008

Po prostu inne wątek zamknięty Jesli sie jest zmeczonym po dniu pracy, ma sie ochote posiedziec i pogadac z...
~Wiking
-

dodano: 19 listopada 2008

Mi się tam bardzo podoba wątek zamknięty Chodzę regularnie, nigdy nie natknąłem sie na problemy z obsługą. Wręcz...
~Wu a es pe
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 17 września 2008

Beznadzieja wątek zamknięty Tragedia. Obsluga bezczelna, nie warto przychodzic w wiekszej grupie, gdyz...
~Arteq
-

dodano: 11 września 2008

obsluga? wątek zamknięty OBSLUGA? jaka obsluga:)tam generlanie nie ma obslugi, jedna pani przy barze,...
~klient
-

dodano: 6 września 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

21

wątków