Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pierwsza wizyta za nami wątek zamknięty Wczoraj z ciekawości po raz pierwszy udaliśmy się na obiad do Karmy i z miłą...
~Mihau
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2017

Słabo i nieuczciwie wątek zamknięty Zamówiłem danie główne (kurczak + ryż) i dodatkowo pieczywo Naan. Dostałem...
~rk
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2017

Średnio..... wątek zamknięty Wnętrze nie zachwyca, nie czuć indyjskiego klimatu. Jest brudno, brudno i...
~Iza
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 marca 2017

Za drogo wątek zamknięty Jedzenie jest dobre ale wielkość porcji nieadekwatna do ceny. Chicken pakora...
~Milka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 marca 2017

Adam - opinia wątek zamknięty Jest zabawne to co Pan mowi o jakosci podawanych dań,akurat byłem przy...
~Adam
3

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 czerwca 2014

Niezła pizza! wątek zamknięty Pierwszy raz zamawiałem pizzę z MiędzyNami i jestem bardziej niż zadowolony....
~dolnowrzeszczianin
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 grudnia 2013

Klient - opinia wątek zamknięty Pan , który przyjmował zamówienie nie znał składu potraw. Pytałyśmy o skład z...
~Klient
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 listopada 2014

polecam;) wątek zamknięty Pyszne pierogi domowej roboty, widać, że używają świeżych składników. Smaczna...
~agnieszka
-

dodano: 7 listopada 2014

Warte odwiedzenia miejsce wątek zamknięty Jestem po 3 wizycie w tym lokalu i mogę go śmiało polecić wszystkim wahającym...
~Paweł
-

dodano: 8 września 2014

klient nie jest dla nich wazny i smacznie nie musi być, zdrowo też nie... wątek zamknięty zamówiłem łososia z grilla i pierogi. Krótko mówiąc - kucharz nie zna się na...
~piotr
1

dodano: 2 czerwca 2014

ocena wątek zamknięty dzisiaj 30/01/2014/bylismy z zona na obiedzie w bistro Miedzy Nami.Ja...
~ANDRZEJ I HALINA.
-

dodano: 30 stycznia 2014

Pizza ok. Reszta taka sobie. wątek zamknięty Byłem w Bistro już trzeci raz, za pierwszym razem skosztowałem pizzy. W smaku...
~Mariusz
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 lipca 2013

Fajne miejsce, tłoczno i gwarno wątek zamknięty Od kilku miesięcy jestem klientką bistro i nigdy mnie nie zawiedli. Pracuję...
~Aga
1

dodano: 28 marca 2013

Jedzenie jakby coraz gorsze wątek zamknięty W bistro bywam od dawna, zauważyłam systematyczny spadek jakości dań....
~Meg
1

dodano: 12 lutego 2013

Super miejsce-super jedzenie :) wątek zamknięty Byłam dzisiaj pierwszy raz w godzinach obiadowych , zamówiłam pierś z...
~Ola
-

dodano: 12 kwietnia 2013

Oj malkontenci wątek zamknięty Lubie bistro, jedzenie mają dobre, codziennie zamawiam do domku i ostatnio...
~osoba która nie lubi gotować
1

dodano: 21 sierpnia 2012

Świetna pizza wątek zamknięty Zamawiam w Między Nami dość regularnie pizzę i muszę przyznać, że jest na...
~mały szu
1

dodano: 21 grudnia 2012

sztućce na życzenie klienta wątek zamknięty Zamówiłem sobie jedzonko z bistro, przyszło jedzonko ale bez sztućców,...
~Jędrek
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 września 2012

Ewe - opinia wątek zamknięty Jedzienie podano bardzo szybko, porcje w sam raz, b.dobre frytki i sos...
~Ewe
4

dodano: 11 czerwca 2012

świetna pizza wątek zamknięty Od pewnego czasu pizza jest naprawdę rewelacyjna. Pozostałe jedzenie też....
~ja
-

dodano: 11 lipca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt: