Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
przejęcie przez Multimedia wątek zamknięty Ciekawe czy poprawi się jakość usług po tym jak Multimedia wejdzie...
~autor mojego postu
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 maja 2012

.. wątek zamknięty WCISKAJA KITY PRZEDE WSZYSTKIM STARSZYM LUDZIĄ A ONI SIĘ NA TO NABIERAJĄ.Ja...
~KLIENT
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2012

reakcja i kompetencja BOK oraz personelu technicznego wątek zamknięty Telewizję analogową mam od wielu lat. W tym roku uległem reklamom i...
~Z.Klinski
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 października 2012

STEAM - o TAK - NIE POLECAM wątek zamknięty Historia z tygodnia wzieta: - w sobote dzwonie do BOK zglaszam brak...
~niezadowolonyZuslugStrem
-

dodano: 29 września 2012

bardzo niska jakość wątek zamknięty 26.09.2012 już 3 dobę nie mam już Internetu. Na infolinii dowiedziałem się...
~karol
-

dodano: 26 września 2012

Internet w Gdańsku to tragedia wątek zamknięty Od 12.09.2012 ( 5 dni)nie mam internetu .Wydzwaniam do mich po 3 razy...
~Gdańszczanin
-

dodano: 17 września 2012

Totalna porażka wątek zamknięty miałam przyjemność być klientką w tamtym roku, przy czym zaznaczam że byłam...
~kasia
-

dodano: 13 września 2012

Nie polecam, przejechałam się mocno na tej firmie wątek zamknięty Po roku od podpisania umowy przedłużyli mi ją automatycznie i rachunki...
~Ewe
-

dodano: 18 sierpnia 2012

.. wątek zamknięty Miałem podpisana umowe na warunkach promocyjnych w trakcie jej trwania...
~Tomasz
-

dodano: 17 sierpnia 2012

przesadzacie wątek zamknięty korzystam z Satry>Stream od 2,5 roku i nie narzekam.. jak podpisywałem umowę,...
~Asz
1

dodano: 25 lipca 2012

Ta firma to jedna wielka porażka wątek zamknięty JEDNA WIELKA TRAGEDIA. Przez cały okres umowy występowały i nadal występują...
~Piotr
-

dodano: 29 lipca 2012

TOTALNA MASAKRA wątek zamknięty ODRADZAM WSZYSTKIM!!! Dla tej firmy liczy się tylko kasa! Podpisaliśmy umowę...
~Pz
-

dodano: 27 lipca 2012

Taką opinię wystawiam, żenada. wątek zamknięty Szanowni Państwo, Z reguły nie mam w zwyczaju pisania skarg jednakże w...
~Baaardzo rozczarowana
-

dodano: 11 czerwca 2012

totalna kiha wątek zamknięty mam internet maxman to podobno do 100 mb a jest w porywach 20 moim zdaniem to...
~daro
-

dodano: 2 czerwca 2012

Jakość usługi internetowej wątek zamknięty Mam podpisaną umowę na internet 20 Mbit/s. Oczywiście nie ma gwarantowanej...
~Gab
1

dodano: 10 kwietnia 2012

Tragedia wątek zamknięty Tragedia , piszę teraz z internetu z komórki bo nie ma oczywiście internetu z...
~XXX
1

dodano: 9 kwietnia 2012

Potwierdzam uwagi poprzedników wątek zamknięty 1- Od kilku dni rano przerwy w możliwości korzystania z internetu. 2- Za...
~Jot
-

dodano: 5 kwietnia 2012

Zdecydowane NIE ! wątek zamknięty Gdy HomeNet był dostawcą internetu dzielnica miała "opiekuna" do którego...
~Sylwia
-

dodano: 1 kwietnia 2012

Porażka wątek zamknięty NA osiedlu Żabianka tuż przy samym biurze, awaria za awaria...awariom tym...
~Żabianka Gdańsk
-

dodano: 1 kwietnia 2012

jak najdalej od streamu wątek zamknięty jest tragicznie!!!! od kilku tygodni występują wielogodzinne przerwy w...
~ANNA ŁADNIK
-

dodano: 30 marca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
308

160

wątków