Widok

u kogo założyć pessar??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie, szukam lekarza w gdańsku i co ??? nikt się tym nie zajmuje!!! jakaś paranoja :/
może Wy wiecie do kogo się udać??????????????????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie zakładała pessar dr Agnieszka Kowalewska Włas.Tanio nie było ale jest dokładna, chodziłam później do niej na wizyty kontrolne. Poleciła mi ją moja pani ginekolog. Adres: Hallera 2a/1a (przy Operze Bałtyckiej)
tel: 602-726-362
Ma też stronę internetową www.akw.gda.pl
Pozdrawiam
a nie zniechęciło Cie to że pessar kosztuje 160zł a pani dr chce za to 700zł??
Szukałam w necie innych lekarzy w Gdańsku ale niestety nikogo nie udało mi się znaleźć. Można powiedzieć, że sytuacja zmusiła mnie do zapłaty tej kwoty. Na szczęście dla nas nie była to cena zaporowa :)
Mam nadzieję, że uda się znaleźć kogoś tańszego. Pozdrawiam
w sumie stwierdzilismy ze jestesmy w stanie zapłacic tyle kasy byleby bylo dobrze, tez mialam ogromny problem ze znalezieniem Kogoś, ale ufff...udało sie. Po prostu nie znosze naciągania, a tu ewidentnie to widac :/ ale rozumiem Cie, bo pewnie jakbym nie miala wyjscia to tez bym skorzystala z uslug tej dr.
W takim razie cieszę się. Nam się udało i odżałowałam tę kwotę - Mała urodziła się w 39 tygodniu a akcja porodowa trwała 10 minut. Życzę zdrówka i spokoju oraz nagrody w postaci szybkiego porodu
mi zakladal lekarz u ktorego prowadzilam ciaze
pessar zamawaialam sobie sama-podal mi adres strony, zalozyl mi pessar na wizycie, zaplacilam tyle co zawsze
Ja bym sprobowala u Tadeusza Szelezinskiego z Sopotu.
to jest gin od trudnych ciaz, pracuje na Zaspie. Jest bardzo delikatny.i ludzki, jesli chodzi sprawy fianansowe, jak go znam by nigdy nie skasowal pacjentki na taka kwote....
Zeby zalozyc pessar, musi byc posiew jalowy.
rudziaczku, a czy moglabys nazwisko lekarza podac??
mi zakładała dr Kubicka w Wejherowie w przychodni przyszpitalnej, zapłaciłam tylko za pessar 160zł
Ja chociałam do dr Zalewskiego-tez jest od patologii ciazy z Zaspy, przyjmuje w Gdyni na Starowiejskiej koło dworca w poniedziałki i środy od 16-nie trzeba się umawiać na wizytę
ja zakładałam u prof.Prajssa na Zaspie
nicolas
Hm, troche nie rozumiem.... Przeciez zalozenie pessara to zadna filozofia i nie potrzeba do tego zadnych specjalnych umiejetnosci. Kazdy ginekolog powinien umiec to zrobic. Nie wpadlabym na to, ze trzeba sie w tym celu udac do kogos konkretnego. Tylko trzeba zrobic wczesniej KTG i upewnic sie, ze nie ma skurczow, bo to jest przeciwskazanie. No i infekcja chyba tez.....
mi tez sie wydawalo ze zadna filozofia, a jednak!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

do góry